>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jaki buk najlepszy do gry bez podatku?

fabek 0

fabek

Użytkownik
Hej. Powiedzcie gdzie teraz najlepiej grać bez podatku i czy w ogóle jeszcze można? Byłem na unibet, ale wiadomo już ich nie ma. Teraz założyłem konto na bah a tam na dane niemieckie naliczają sobie jakieś 5%. Jak coś to konto mogę założyć z Polski i Niemiec. Proszę o poradę, bo nie ukrywam, że jak patrzę na opinie niektórych buków tutaj to dużo negatywów.

lukpol 125,3K

lukpol

Użytkownik
Nie ma już podatku w niemczech... ale bet365.de to porazka 😵💫
Post automatycznie złączony:

Sportaza,boomerangbet,rabona, opabet,ivibet, sportmarket , spinbetter ale przez przeglądarkę duckduckgo
Zależy co grasz ale w w/w znajduje to co szukam

Ostatnia edycja:
fabek 0

fabek

Użytkownik
Nie ma już podatku w niemczech... ale bet365.de to porazka 😵💫
Post automatycznie złączony:

Sportaza,boomerangbet,rabona, opabet,ivibet, sportmarket , spinbetter ale przez przeglądarkę duckduckgo
Zależy co grasz ale w w/w znajduje to co szukam
Jak nie ma już podatku w Niemczech? Tak jak pisałem wyżej, na bah normalnie narzucili mi podatek.
Dzięki za propozycję. Muszę zobaczyć co to za buki, założyć konta i zobaczyć jakie tam będzie z limitami.

J 0

jasiuu

Użytkownik
Nie było nie ma i nie będzie niczego lepszego niż Pinnacle, obecnie dostepna dla nas w Europie wersja to PS3838 do której jest dostęp przez trzech-czterech brokerów. Asianconnect najbardziej znany i przez tego brokera masz dostęp do ps3838, nie ma niczego lepszego i nie będzie będzie.

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Nie było nie ma i nie będzie niczego lepszego niż Pinnacle, obecnie dostepna dla nas w Europie wersja to PS3838 do której jest dostęp przez trzech-czterech brokerów. Asianconnect najbardziej znany i przez tego brokera masz dostęp do ps3838, nie ma niczego lepszego i nie będzie będzie.
dawno ich nie odwiedzałem aczkolwiek chyba nikt nie pobije oferty i kursów live na Betfair ?

moonback 93

moonback

Użytkownik
Jak nie ma już podatku w Niemczech? Tak jak pisałem wyżej, na bah normalnie narzucili mi podatek.
Dzięki za propozycję. Muszę zobaczyć co to za buki, założyć konta i zobaczyć jakie tam będzie z limitami.

Brak podatku w Niemczech to bet365 (okrojona wersja niestety), winamax (trochę za dużo wodotrysków, kursy przeciętne ale zdarzają się perełki) oraz najlepszy tipico (niestety lubią szybko limitować).
Można ściągnąć sobie tzw. White List, gdzie masz wypisanych wszystkich legalnych bukmacherów w DE. Grałem lub gram we wszystkich z tej listy.

lukpol 125,3K

lukpol

Użytkownik
Brak podatku w Niemczech to bet365 (okrojona wersja niestety), winamax (trochę za dużo wodotrysków, kursy przeciętne ale zdarzają się perełki) oraz najlepszy tipico (niestety lubią szybko limitować).
Można ściągnąć sobie tzw. White List, gdzie masz wypisanych wszystkich legalnych bukmacherów w DE. Grałem lub gram we wszystkich z tej listy.
Napis coś więcej o tej white List

moonback 93

moonback

Użytkownik
Jest to lista firm, które legalnie mogą oferować na terenie DE zakłady stacjonarne, online, loterie, wyścigi konnie itp.

Tutaj link: https://gluecksspiel-behoerde.de/de/fuer-spielende/uebersicht-erlaubter-anbieter-whitelist

888Sport.de
bet-at-home.de
betano.de
betway.de
bwin.de
merkur-sports.de
pokerstars.de/sports
neobet.de
bet365.de
wettarena.de
daznbet.de
interwetten.de