>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Superpuchar Superpuchar Hiszpanii 2024/2025 (8.01.2025 - 12.01.2025)

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2024-12-15 o 08.47.19.png

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je z kodem FORUMBUK wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus 200% do 400 PLN1000x200.png

Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
„Znokautowałbym go w 10 sekund!” - tak Vinucius Junior przygotowuje się do meczu bokserskiego z Pablo Maffeo obrońcą Majorki który na nowo rozpoczyna rywalizację z gwiazdą Realu Madryt przed meczem o Superpuchar Hiszpanii.

1000004225.jpg 1000004226.jpg

R 1,4M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Superpuchar
Godzina: 20:00
Spotkanie: Real - Mallorca
Typ: superprzewaga: Real
Kurs: 1,42
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Turniej o superpuchar rozgrywany będzie po raz szósty w formule czterech klubów a po raz piąty od roku 2020 odbędzie się w Arabii Saudyjskiej. W półfinałach zmierzy się Barcelona z Athletic Bilbao a dzień później Real z Mallorcą. Przed rokiem w Rijadzie Real pokonał w finale Barcelonę 4:1 i zakładam, że korzystając z pewnego kryzysu Barcelony skutecznie powalczy o kolejne trofeum. Real na półmetku rozgrywek usadowił się na czele tabeli La Liga, natomiast Mallorca spisuje się również bardzo dobrze zajmując wysokie szóste miejsce. Jesienny mecz ligowy miedzy tymi drużynami zakończył się podziałem punktów ale miniturniej na neutralnym terenie będzie rządził się swoimi prawami i postawię jednak na wygraną Realu w normalnym czasie gry.

L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Athletic Bilbao - Barcelona
Typ: awans Barcelony
Kurs: 1.48

Okazja do rewanżu, bo niedawno to Athletic wyeliminował Barcelonę, teraz Barcelona jest jeszcze bardziej zmobilizowana do triumfu w tych rozgrywkach, bo niewykluczone że będzie to być może jedyne trofeum Blaugrany w tym sezonie. Liga się skomplikowała po głupich stratach punktów, sukces w Europie raczej wątpliwy patrząc na nieregularność, no i taki Puchar Króla i Superpuchar to niezbyt prestiżowe, ale jednak zawsze trofea do gabloty. Athletic to ekipa, która prezentuje solidny poziom, ale niekiedy brakuje czegoś w kluczowych momentach, w przypadku Barcelony można mówić o geniuszu indywidualności jak np. Pedri, Raphinha, może Yamal o ile zagra. Liczę, że Barcelona zamelduje się w finale, gdzie najpewniej będzie też Real.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1278
ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:00 Athletic Bilbao - Barcelona
obie strzelą gola @ 1.60
Wynik: 0:2
Betclic

Czas na Superpuchar Hiszpanii. Podobnie jak w Włoszech turniej rozgrywany jest po za terenami Hiszpanii i nie lubię tego formatu.
Na to spotkanie proponuje, ze obie drużyny strzela gola.
Obaj trenerzy zabrali na ten mini turniej swoich najlepszych graczy. A więc po jednej stronie bracia Williams, a po drugiej Lewandowski, Raphinha i Yamal, który podobno ma otrzymać zielone światło.
Olmo również poleciał i czeka na decyzje czy uda się go zarejestrować czy tez nie.
Barcelona musi powoli wyjść z kryzysu, który dopadł ich pare tygodni temu. Ten moment jest idealny aby wygrać i zdobyć pierwszy puchar za kadencji Flicka.
Nie będzie to łatwy mecz ponieważ Athletic w ostatnim czasie dość dobrze sobie radzi z Barcelona, a co najlepszy nie przegrali spotkania od 6 października, nieźle!.
Uważam, że z początku to będą szachy ponieważ przegrany odpada. Nie nastawiam się na grad goli, ale uważam, że przy obecnej dyspozycji obu ekip i przy słabszej grze defensywnej Barcelony Athletic stać tutaj na gola.
Kurs dość niezły jak na to zdarzenie ale uważam, że będzie on spadał.

20:00 Real Madryt - Mallorca
Real handicap -1 @ 2.03
Wynik:
Betclic

Real swój kryzys ma już za sobą. Wydawało się, że będzie on trwał nieco dłużej, ale jak widać potknięcia Barcelony sprawiły, że to oni są liderem w laliga, a w Lidze Mistrzów kolejnej spotkania rozegrają w dla siebie najlepszym momencie. Jednak najpierw Superpuchar.
Mallorca moim zdaniem za dużo tutaj nie będzie miała do powiedzenia. Brak stabilizacji formy, ostatnio porażka w pucharze króla 3:0 z zespołem dużo słabszym. Nie będę zdziwiony jak to będzie jednostronne widowisko, a Real ten mecz zamknie już w pierwszej połowie.
Królewscy wczoraj pewnie wygrali 0:5, a Carlo dał odpocząć podstawowym graczom. W czwartek do pierwszego składu wskoczą Mbappe, który pokazują swoją jakość, Vinicius, który będzie musiał trzymać nerwy na wodzy oraz świetny Bellingham, który ostatnio wykręca mega statystyki.
Real w obecnej dyspozycji wygra ten mecz i uważam, że będzie to dość wysoka wygrana.​

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,3M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania - Superpuchar
Godzina: 20:00
Typ: 1X
Kurs: 1.98
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, czas na Superpuchar Hiszpanii rozgrywany w Arabii Saudyjskiej, w środę o 20 zagrają Athletic Bilbao z Barceloną, w czwartek Real Madryt z Mallorcą. W pierwszym meczu typuję 1X. Athletic Bilbao jest w dobrej dyspozycji w przeciwieństwie do Barcelony, która bardzo dobrze zaczęła sezon, a potem było już tylko gorzej. Bilbao ma serię 15 meczów bez porażki, ostatnia porażka 6 października z Gironą 1:2 po golu straconym z karnego w doliczonym czasie gry, a jeszcze wcześniejsze miały miejsce w sierpniu z Atletico Madryt 0:1 i właśnie Barceloną 1:2. W lidze Athletic Bilbao zajmuje 4 miejsce tuż za Barceloną, do której tracą 2 punkty i w mojej ocenie są w stanie ich prześcignąć. Barcelona co prawda wygrała ostatni mecz 4:0 z Pucharze Króla z Barbastro, ale rywal na codzień występuję na 4 poziomie rozgrywkowym, więc taka wygrana była obowiązkiem. Ostatnie 7 meczy Barcelony w La Lidze to tylko 1 wygrana, 2 remisy i aż 4 porażki. Na pewno Barcelona będzie chciała powalczyć o Superpuchar, ale przecież Bilbao też ma takie apetyty. Moim zdaniem Barcelona w obecnej dyspozycji tego nie wygra, typuję 1X.

Otrzymane punkty reputacji: +130
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Real Madryt vs Mallorca:
Pablo Maffeo otrzyma kartkę @3.90
Pablo Maffeo otrzyma czerwoną kartkę @40.00
Superbet

Mallorca zmierzy się z Realem w ramach półfinału Pucharu Króla i warto tutaj poszukać kartki bocznego obrońcy outsidera. Jak dobrze wiemy Pablo lekko mówiąc nie przepada za Viniciusem, w drugą stronę jest podobnie i już w wywiadach przed tym starciem można słyszeć o jego motywacji na spotkanie z Brazylijczykiem.

Jestem zdania, że będziemy oglądać kolejne prowokacje względem gwiazdy Realu, szczególnie po czerwonej kartce otrzymanej na Mestalla. Tak się dobrze składa, że Maffeo po przejściu do Mallorci regularnie otrzymuje kartki w spotkaniach z Królewskimi:

-14.03.2022
✅

-11.09.2022
✅

-05.02.2023
✅

-03.01.2024
✅

-13.04.2024
❌

-18.08.2024
✅

Jak możemy zauważyć w 5/6 przypadkach nasz bohater otrzymywał żółtą kartkę. Myślę, że można pokusić się nawet o czerwień, bo wreszcie Pablo się doigra. Sędzia de Burgos trochę upomnień rozdaje, liczę na gorącą atmosferę na boisku.

Otrzymane punkty reputacji: +667
Typ Typerson 14,9K

Typ Typerson

Użytkownik
Bilbao - Barcelona
Typ: over 3,5 ŻK
@1,58 Superbet

Bardzo przyjemny kurs na to zdarzenie. Na 5 ostatnich spotkań między tymi ekipami linia pokryta 4 razy. Dziś dodatkowo mamy większy ciężar gatunkowy spotkania, gdyż jest to mecz o wejście do finału i szansa na zgarnięcie pierwszego trofeum w tym roku. Barcelona po obiecującym początku sezonu trochę zwolniła, a Bilbao utrzymuje stabilną bardzo dobrą formę. Myślę, że żadna drużyna nie będzie miała aż tak dużej przewagi w tym meczu, dlatego nie decyduje się na wytypowanie zwycięzcy. W związku z tym liczę na mecz "na styku", co powinno przełożyć się na żółte kartki.

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Athletic Bilbao - FC Barcelona

Półfinał o Superpuchar Hiszpanii w...Arabii Saudyjskiej - śmiechu warte ale niestety coraz większa kompromitacja piłki nożnej. Niestety musimy się już do tego przyzwyczaić, że Araby będą kupować coraz to więcej i więcej...
W ekipie Barcelony brakuje nadal Ter Stegena natomisat w ekipie z Bilboa pod znakiem zapytania stoi występ N. Williams co było by dla nich sporym osłabieniem patrząc jaką formę prezentował ten zawodnik w tym sezonie.
Bilbao przede wszystkim u siebie gra znakomitą piłkę. Jest zdecydowana różnica między grą na własnym stadionie a grą na wyjazdach. Tutaj teren neutralny a więc obie drużyny nie mają handicapu własnego stadionu.
Barcelona w ostatnim czasie kilka wpadek przede wszystkim w LaLiga gdzie ze sporem przewagi zrobiła się już strata i spadek nawet na 3 miejsce, porażka z Leganes czy z Atletico u siebie sporo kosztowały.
W tym sezonie obie drużyny spotkały się już na przeciw siebie i Barcelona okazała się lepsza wygrywając u siebie 2:1. Dziś liczę na podobny rezultat

Barcelona + obie strzelą 3,2 Fortuna

gats 29,2K

gats

Użytkownik
Typ: awans Athletic Bilbao
Kurs: 2.65

Jestem sercem za FCB ale mam przeczucie że dzisiaj awansuje ATH. Baskowie mają skuteczny sposób
na wygrywanie z Barceloną w pucharach. ATH to zgrana i stabilna mentalnie drużyna która
potrafi się postawić nawet najlepszym zespołom w Hiszpanii. Dodatkowy atut dla Basków
to pradoksalnie bałagan w zarządzie FCB i zamieszanie z Olmo i Victorem. Obawiam się
że przełoży się to na dzisiejszą postawę Katalończyków i zbiorą baty od ATH, może po dogrywce.
To tylko moje przemyślenia na ten mecz, bez statystyk. Proszę mnie nie banować :cool:

ATH zmarnowało przynajmniej ze 3 setki, nie grali źle ale brak skuteczności zrobił swoje.

Ostatnia edycja:
marts 94,2K

marts

Użytkownik
Bilbao - Barcelona
bet builder:
over 3,5 kartki
over 21,5 fauli
over 1,5 gola
@2,25 superbet

Kolejny mecz,po spotkaniu Inter-Milan rozgrywany w Arabii Saudyjskiej.Arabowie płacą,Barca podobno zgarnie za ten mecz 300 mln euro.Tak jak w spotkaniu włoskich drużyn nudy nie było,tak sądzę,że dzisiaj też nie będzie,szejki płacą,ale też wymagają i zapowiada się mecz z kartkami ,faulami i golami.Sędzia Ortiz ze średnią w Primera division 4,4 kartki na mecz, ostatnio ma zwyżkę formy: 15 kolejka ligi hiszpańskiej 8 kartek, 17 kolejka 6 żółtych i czerwona.Uzupełnieniem są statystyki meczy między Bilbao,a Barceloną:
9 kartek 27 fauli
6 kartek 25 fauli
5 kartek 23 fauli
6 kartek 29 faule
Nie w każdym z wyżej wymienionych meczy było over 1,5 gola,jednak tak jak już wspomniałem,bogaci szejkowie chcą bramek ,a te myślę będą formalnością.

M 9,3K

makalele007

Użytkownik
Bilbao - Barcelona
bet builder:
over 3,5 kartki
over 21,5 fauli
over 1,5 gola
@2,25 superbet

Kolejny mecz,po spotkaniu Inter-Milan rozgrywany w Arabii Saudyjskiej.Arabowie płacą,Barca podobno zgarnie za ten mecz 300 mln euro.Tak jak w spotkaniu włoskich drużyn nudy nie było,tak sądzę,że dzisiaj też nie będzie,szejki płacą,ale też wymagają i zapowiada się mecz z kartkami ,faulami i golami.Sędzia Ortiz ze średnią w Primera division 4,4 kartki na mecz, ostatnio ma zwyżkę formy: 15 kolejka ligi hiszpańskiej 8 kartek, 17 kolejka 6 żółtych i czerwona.Uzupełnieniem są statystyki meczy między Bilbao,a Barceloną:
9 kartek 27 fauli
6 kartek 25 fauli
5 kartek 23 fauli
6 kartek 29 faule
Nie w każdym z wyżej wymienionych meczy było over 1,5 gola,jednak tak jak już wspomniałem,bogaci szejkowie chcą bramek ,a te myślę będą formalnością.
Skoro szejkowie są bramek to mecz ustawka kolejny

M 9,3K

makalele007

Użytkownik
Sędzia do wyjeb....... Dzisiaj sędziowie to jest kryminał w tej Hiszpanii niestety. Var to się nadaje to tarcia chrzanu po prostu mecze mimo varu jak chcą tak się toczą.

L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Real Madryt - Mallorca, Real powyżej 16.5 strzałów, @2.22

Real jest świeżo po pucharowym meczu z Minerą, gdzie pewnie wygrał 5-0 i padły w sumie aż 33 strzały, z czego 21 celnych. Oczywiście trudno spodziewać się, że jutro także zobaczymy chociażby zbliżony wynik, bo Mallorca to przede wszystkim ekipa pierwszoligowa, która dysponuje dużo lepszą kadrą od ekipy z niższej ligi. Próg 16.5 strzałów wygląda jednak całkiem realnie, a scenariuszy w których akurat to Real będzie musiał nabijać strzały jest dużo - utrzymujące się 0-0 lub przegrywanie, w przypadku wygrywania Real także lubi się spiąć i grać do ostatnich minut, tak więc nawet jak Real strzeli szybkie dwa gole, to kolejne strzały autorstwa tej ekipy równiez moga mieć miejsce.

M 9,3K

makalele007

Użytkownik
Typ: awans Athletic Bilbao
Kurs: 2.65

Jestem sercem za FCB ale mam przeczucie że dzisiaj awansuje ATH. Baskowie mają skuteczny sposób
na wygrywanie z Barceloną w pucharach. ATH to zgrana i stabilna mentalnie drużyna która
potrafi się postawić nawet najlepszym zespołom w Hiszpanii. Dodatkowy atut dla Basków
to pradoksalnie bałagan w zarządzie FCB i zamieszanie z Olmo i Victorem. Obawiam się
że przełoży się to na dzisiejszą postawę Katalończyków i zbiorą baty od ATH, może po dogrywce.
To tylko moje przemyślenia na ten mecz, bez statystyk. Proszę mnie nie banować :cool:

ATH zmarnowało przynajmniej ze 3 setki, nie grali źle ale brak skuteczności zrobił swoje.
Setek nie zmarnowali bo wszystkie setki co były to były przy nich spalone a reszta strzałów ath to była albo w Szczęsnego albo obok bramki. Jedyna setka była ta położona na stole u mnie w pokoju podczas meczu :)

Do góry Bottom