>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info CS2 transfery/info/newsy

kns_esport 218,9K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
-Oficjalnie NiKo w falcons .
-Xantares odmówił przejścia do falcons.
-FEAR opuszcza Passion UA i najprawdopodobniej przejmie stanowisko body'ego w fnatic
- jotttaaa zastępuje Calyxa w Eternal Fire

'Corek 323,6K

'Corek

Znawca - e-sport
-Oficjalnie NiKo w falcons .
-Xantares odmówił przejścia do falcons.
-FEAR opuszcza Passion UA i najprawdopodobniej przejmie stanowisko body'ego w fnatic
- jotttaaa zastępuje Calyxa w Eternal Fire
Jak ja się cieszę, że Xantares to swój chłop, dobrze wiedział że tym Panom należy odmówić.

'Corek 323,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Train wchodzi do puli map już od Blast Bounty, którzy przecież zaledwie za kilka dni. Taką informację podał Monesy i wielu innych zawodników. Wydaje się być to mało spodziewane jeśli chodzi o to, jak szybko wskakuje. Mało czasu na przygotowanie, plus ta mapa jest na ten moment do poprawek. Obecnie w momencie raszu terro, ct nie ma gdzie się chować, wielu zawodników grając narzeka, ale szanse każdy ma takie same. Bez wątpienia wyniki na niej mogą być jak ruletka.

kns_esport 218,9K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Wyniki jak ruletka zgodzę się, ale czy ktoś będzie chciał ryzykować i to grać? Nie sądzę . Może starsza gwardia chętnie pogra traina bo sentyment został. Wiem że całkiem to inna mapa, ale co pociągi to pociągi ;)

'Corek 323,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Dokładnie niby pociągi to pociągi, ale w tym przypadku nie ma to wiele wspólnego z poprzednim trainem. Obecna mapa jest mocno pod terro, sdy wypowiedział się że on woli grać takiego traina niż dalej to vertigo. Ja uważam, że zobaczymy mimo wszystko kilka razy granego traina. Osobiście jestem ciekaw jak się odnajdą.

Ostatnia edycja:
kns_esport 218,9K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
potencjalny skład Heroic👇🏾:
- nilo⁠
- yxngstxr⁠
- xfl0ud⁠
- SunPayus⁠
- LNZ⁠

oto poniżej skład Falcons

-Magisk⁠"
-NiKo⁠
-⁠kyxsan
-degster⁠
-⁠TeSeS⁠
Nie najgorzej to wygląda, ale sądze że jeszcze coś się zmieni, a jak nie teraz to przy najbliższej możliwej okazji.

'Corek 323,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Moim zdaniem degster to świetny ruch, lubię chłopaka, jest w ścisłej topce snajperów i dużo wniesie. Ogólnie tak jak mówisz, całkiem nieźle to wygląda, choć mogło być lepiej, ale już tyle razy na papierze wyglądało dobrze a w praktyce wręcz przeciwnie, że oczekiwań nie mam żadnych.

'Corek 323,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Na IEM Katowice zaproszenie otrzymała żeńska! drużyna Imperial!

Spotkania z ich udziałem będą formalnością, ale w ciekawym kierunku to zmierza, zdania mocno podzielone jeśli chodzi o ten ruch.

Do góry Bottom