>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

zablokowane konto

K 0

krzysio91

Użytkownik
Witam proszę o porade w Poniedziałek zostało zablokowane konto na betfan jak twierdzi betfan zostało to zablokowane przezemnie lecz ja tego nie blokowałem blokade mam na 90 dni czy mogło to byc włamanie czy betfan poprostu miał cos nie tak w systemie miałem te same hasła do fortuny sts betclica superbeta, Dział IT dalej mi nie przesłał odpowiedzi kto sie logowal itp.. Konto jest zablokowane. Spróbuj ponownie po: Sun Mar 23 07:54:08 CET 2025

successful 2,9M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Witam proszę o porade w Poniedziałek zostało zablokowane konto na betfan jak twierdzi betfan zostało to zablokowane przezemnie lecz ja tego nie blokowałem blokade mam na 90 dni czy mogło to byc włamanie czy betfan poprostu miał cos nie tak w systemie miałem te same hasła do fortuny sts betclica superbeta, Dział IT dalej mi nie przesłał odpowiedzi kto sie logowal itp.. Konto jest zablokowane. Spróbuj ponownie po: Sun Mar 23 07:54:08 CET 2025
Wklej treść wiadomości od bukmachera. Być może tam jest podany powód blokady.

successful 2,9M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Bukmacher odpowiedział mi na chacie że blokada jest zrobiona z mojego konta dział IT dalej mi nie odpowiedział na zgłoszenie kto mogl zablokowac konto
Osobiście zamiast na czacie, to napisałbym maila na support (bog.betfan.pl). Betfan jest dość responsywny, więc spodziewam się, że otrzymasz odpowiedź w ciągu 72 godzin. Wyraźnie zaznacz, że nie zgłaszałeś nigdzie prośby o blokadę konta. Daj znać, co zostało ustalone.

Ostatnia edycja:
K 0

krzysio91

Użytkownik
Osobiście naoisalby

Osobiście zamiast na czacie, to napisałbym maila na support (bóg betfan.pl). Betfan jest dość responsywny, więc spodziewam się, że otrzymasz odpowiedź w ciągu 72 godzin. Wyraźnie zaznacz, że nie zgłaszałeś nigdzie prośby o blokadę konta. Daj znać, co zostało ustalone.
Pisałem do supportu oczywiscie, czekam na odpowiedz od 23.12 od godziny 9.00 ale również Pan na chacie zrobil osobna wiadomosc do działu IT

successful 2,9M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Pisałem do supportu oczywiscie, czekam na odpowiedz od 23.12 od godziny 9.00 ale również Pan na chacie zrobil osobna wiadomosc do działu IT
W takim razie rzeczywiście trwa to nieco dłużej niż sądziłem, ale w sumie można to wytłumaczyć okresem świątecznym. Wierzę, że to się szybko wyjaśni. Teoretycznie nawet gdybyś faktycznie miał włamanie na konto, to nie mam pojęcia kto i po co miałby w interesie żeby Ci je po prostu blokować.

K 0

krzysio91

Użytkownik
W takim razie rzeczywiście trwa to nieco dłużej niż sądziłem, ale w sumie można to wytłumaczyć okresem świątecznym. Wierzę, że to się szybko wyjaśni. Teoretycznie nawet gdybyś faktycznie miał włamanie na konto, to nie mam pojęcia kto i po co miałby w interesie żeby Ci je po prostu blokować.
no też w tym sensu nie widze ale twierdzą ze blokada poszła z konta nie przez nich zobaczymy co support odpisze

Do góry Bottom