>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Perfect World Shanghai Major [ 30 listopad- 15 grudzień ]

'Corek 308,8K

'Corek

Znawca - e-sport
Chodziło mi o skrócenie spotkań do 13 wygranych rund, pogorszeniu ekonomii, a wymiar pozostał bo3 zamiast zrobić bo5.

Co do oglądania spotkań to ja z powodu wykonywanej pracy mogę sobie pozwolić na oglądanie sportu tylko w okresie jesień/zima i nigdy nie uważałem siebie za znawce csa.
Dawniej grało się do 13 i zmienili to do 16, obecnie powrót do 13 wygranych rund nie jest zły, na pewno mamy więcej emocji.

Fajne typy dajesz, więc rób to dalej, temat między innymi dzięki tobie żyje!

Pozdrawiam. ;)

'Corek 308,8K

'Corek

Znawca - e-sport
Co to był za mecz...aż wspomnienia wróciły. To było coś pięknego, to powinno się w książkach o tym meczu pisać, ale zakończenie dla nas niestety wcale nie pozytywne, ale tyle emocji to chyba mało które spotkanie dało. Tam nasze chłopaki mogli prowadzić 2:1 w mapach, bo oddaliśmy traina z 10:0....nieszczęsnego traina bo ten z spotkania z Astralis to nie wyjdzie nam z głowy do końca życia, płakałem po tej mapie jak dziecko. Co to były za czasy...

E 7,5K

emilplayp

Użytkownik
1 mapa ropz over 14,5 fragów @1,65 1xbet ❌
2 mapa donk + ropz over 33,5 fragów @1,71 1xbet ✅

Czas na wielki finał Majora, wynik ciężko wytypować moim zdaniem, mi bliżej do wygranej Faze jak Spirit, mamy Polski akcent i super by było jakby Filip zgarnął kolejny raz to trofeum tylko nie jako zawodnik, a trener i byłby dopiero drugą persona zgarniajaca Majora w takim układzie. Liczę na to, że nie zobaczymy dominacji jednej z drużyn tylko wyrównane spotkanie, dogrywki mile widziane. Mapy jakie zobaczymy obstawiam Nuke, Dust i decider Anubis. Jeśli chodzi o podane typy, to zauważyłem dość nisko linię fragów jak na ropza, sprawdzałem również bezpośrednie mecze to wygląda to obiecująco. Jeśli zobaczymy trzecią mapę i będzie nią Anubis to zaryzykuje chyba live zagrać na Faze. Oczy kibiców głównie będą skupione właśnie na dwóch wyżej wymienionych graczy, którzy zdobywają przeważnie najwięcej fragów. Podczas tego turnieju nie grałem na zawodników ale tutaj widzę szanse na powodzenie typów, tym bardziej, że obaj podczas tego turnieju zdobywają dużo zabójstw.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1676
sza 109,4K

sza

Użytkownik
Moim zdaniem wynik tego spotkania będzie zależeć od takich zawodników jak chopper, karingana, rain oraz zont1x. Dziś zamiast wybierać główne postanie zdecydowałem się skorzystać z dubla na zawodników z przeważnie dolnej części tabeli. Dwóch prowadzących chopper oraz karingan i tu mamy zdecydowanie zbyt wysoki kurs na prowadzącego FaZe na którego dają 2.30.. Karingan kocha grać przed publicznością i to może być duży atut gdyż chopper w tym aspekcie i wadze spotkania może tego nie udzwignąć. Druga para to rain z zont1ex również kurs na tego drugiej 1.93 jest dobrym pomysłem do gry gdyż ten zawodnik ma swoje momenty i gdy zatrybi potrafi używać broni. Finał oby obydwie ekipy oddały i oglądalibyśmy 3 mapowa rywalizacje.

chopper - karingan : 2
rain - zont1x : 2
ako: 4.44 totalbet

pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Malbs nie dojechał, Monesy poniżej swojego poziomu, nawet Hunter który się obudził w regulaminowym czasie na nuke zasnął w dogrywce. No nie dotarło G2 na ten półfinał, teraz pewnie przetasowania. Nie będzie Majora dla polskiego zawodnika. Zostaje Neo w roli trenera.

W finale na pewno faworytem będzie Spirit, więc pewnie znów typ na over 2,5 mapy, takiego Faze, które dostaje +10 do skilla grając przed publicznością na pewno nie można skreślać, a typować przeciwko nim to nic pewnego. (Typować na nich również).
No po pierwszej mapie bym się tego overka nie spodziewał. Ale Faze wróciło, typ siedzi, teraz oby to momentum wiozło Faze do drugiego majora.

Do góry Bottom