>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Premoumbull & Sportingbull

I 0

interpablo9

Użytkownik
Od 2017 roku gram tzw. opóźnienia polegające na wykorzystywaniu stream szybszego od bukmachera. Mam do tego odpowiedni program i właśnie na Sportingbull i premiumbull można zarobić trochę pieniędzy wykorzystując te opóźnienia. Prowadzę kanał na telegram w którym udostępniam wygrane kupony t sposobem oraz wrzucam filmiki by każdy mógł zobaczyć jak to działa. Czasami programy udostępniam na parę dni. Współpracuje z ludźmi którzy udostępniają mi konta wpłacając swoje kwoty a ja obracając tymi pieniędzmi dzielę zyski. Tak to wygląda 😉

I 0

interpablo9

Użytkownik
niestety nie mogę wysłać linku do kanału który prowadzę bo dostanę bana więc co najwyżej mogę wysłać w wiadomości prywatnej by każdy mógł zobaczyć i sam ocenić czy to jest „nowy pomysł na przekręt” czy inną strona bukamcherki nie dla każdego 😉 proste

A 40,4K

ar0nek

Użytkownik
Od 2017 roku gram tzw. opóźnienia polegające na wykorzystywaniu stream szybszego od bukmachera. Mam do tego odpowiedni program i właśnie na Sportingbull i premiumbull można zarobić trochę pieniędzy wykorzystując te opóźnienia. Prowadzę kanał na telegram w którym udostępniam wygrane kupony t sposobem oraz wrzucam filmiki by każdy mógł zobaczyć jak to działa. Czasami programy udostępniam na parę dni. Współpracuje z ludźmi którzy udostępniają mi konta wpłacając swoje kwoty a ja obracając tymi pieniędzmi dzielę zyski. Tak to wygląda 😉
Wszytskie swoje konta na siebie, rodzinę i przyjaciół masz juz tam pewnie spalone bo grajac takie rzeczy limitu dostaje się z marszu i teraz szukasz tutaj Jeleni, którzy udostępnia Ci swoje konto na max kilka dni(więcej te konta nie wytrzymaja).

I 0

interpablo9

Użytkownik
Wszytskie swoje konta na siebie, rodzinę i przyjaciół masz juz tam pewnie spalone bo grajac takie rzeczy limitu dostaje się z marszu i teraz szukasz tutaj Jeleni, którzy udostępnia Ci swoje konto na max kilka dni(więcej te konta nie wytrzymaja).
A powiedz kolego na czym opierasz swoją wypowiedź ? Pewnie tak samo grasz jak ja wykorzystując opóźnienia bo nie chce mi się wierzyć, że nie masz pojęcia i się wypowiadasz… limity owszem są, tak samo nawet jak zamkniecie konta czy też zablokowanie ale jak się ma odpowiednią wiedzę oraz doświadczenie w tej branży to można żywotność konta wydłużyć.
Czy szukam jeleni ? Nie szukam, jedynie szukam ludzi co chcieli by współpracować, żeby wykorzystać błędy które są u bukmachera, jeśli można na tym zarobić to czemu nie skorzystać ? Ja w tym nie widzę nic co by mogło sugerować, że szukam jeleni wręcz przeciwnie, jeśli osoba która gra mając konto premiumbull czy Sportingbull (to są konta VIP od bwin czy sportingbet jak się nie mylę) albo „dużo pieniędzy” traci nic nie wygrywając a szuka sposobu to chyba sprawa jest oczywista, nawet konta z których ktoś nie korzysta a może zarobić to już warto się zastanowić. Ja nikogo nie zmuszam i tylko oferuje z swojej strony podział zysków.
dodał bym tutaj link do kanału to pewnie gadka szmatka byłaby inna ale niestety nie mogę z racji łamania regulaminu (mogę priv wysłać nie ma problemu) a drugie to, że mała garstka ludzi wie więcej niż tylko sklejanie januszowych taśm u buka

ultras1978 854

ultras1978

Użytkownik
Współpracuje z ludźmi którzy udostępniają mi konta wpłacając swoje kwoty a ja obracając tymi pieniędzmi dzielę zyski. Tak to wygląda 😉
Grasz za cudze a potem wypłacasz na swoje konto i tyle cię widzieli? Brzmi jak rozsądna inwestycja. Kiedy u bukmachera się pokapują to janusz straci pieniądze. Na dodatek jak by jakiś jeleń się skusił to nawet na komisariat nie pójdzie bo sam na siebie doniesie że grał w nielegalnych zakładach. Pomysł dobry ale takie startupy to najlepiej działały w 2009 roku.

Otrzymane punkty reputacji: +184
I 0

interpablo9

Użytkownik
Grasz za cudze a potem wypłacasz na swoje konto i tyle cię widzieli? Brzmi jak rozsądna inwestycja. Kiedy u bukmachera się pokapują to janusz straci pieniądze. Na dodatek jak by jakiś jeleń się skusił to nawet na komisariat nie pójdzie bo sam na siebie doniesie że grał w nielegalnych zakładach. Pomysł dobry ale takie startupy to najlepiej działały w 2009 roku.
Kolejny z doświadczeniem grania wyłącznie taśm januszowych … zanim coś napiszesz to weź poszukaj sobie w internecie albo też tutaj na forum tematy związane z opóźnieniami, poczytaj trochę zasięgnij jakiejś wiedzy czy doświadczenia a później się wypowiadaj… gdyby ten temat umarł w 2009 roku to bym chyba nie poszukiwał współpracy lub poruszał temat związany tym sposobem…. Widocznie nie masz wiedzy a starasz się zabłysnąć 😉

I 0

interpablo9

Użytkownik
może lepiej będzie się komunikować płynnie przez telegram. Ponadto mogę kanał podać, żeby każdy mógł sam zobaczyć jak to wygląda by się przekonać, że nie jest to metoda dla „Januszy”. Co do włożenia pieniędzy też wchodzi to w grę.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
może lepiej będzie się komunikować płynnie przez telegram. Ponadto mogę kanał podać, żeby każdy mógł sam zobaczyć jak to wygląda by się przekonać, że nie jest to metoda dla „Januszy”. Co do włożenia pieniędzy też wchodzi to w grę.
ja rozumiem ze używasz Telegrama i oczywiście nic mi do tego, ale tak jak napisałem Ci na PW ja na pewno tego nie będę uzywal :)

polecam Signal notabene.

Do góry Bottom