Wszytskie swoje konta na siebie, rodzinę i przyjaciół masz juz tam pewnie spalone bo grajac takie rzeczy limitu dostaje się z marszu i teraz szukasz tutaj Jeleni, którzy udostępnia Ci swoje konto na max kilka dni(więcej te konta nie wytrzymaja).
A powiedz kolego na czym opierasz swoją wypowiedź ? Pewnie tak samo grasz jak ja wykorzystując opóźnienia bo nie chce mi się wierzyć, że nie masz pojęcia i się wypowiadasz… limity owszem są, tak samo nawet jak zamkniecie konta czy też zablokowanie ale jak się ma odpowiednią wiedzę oraz doświadczenie w tej branży to można żywotność konta wydłużyć.
Czy szukam jeleni ? Nie szukam, jedynie szukam ludzi co chcieli by współpracować, żeby wykorzystać błędy które są u bukmachera, jeśli można na tym zarobić to czemu nie skorzystać ? Ja w tym nie widzę nic co by mogło sugerować, że szukam jeleni wręcz przeciwnie, jeśli osoba która gra mając konto premiumbull czy Sportingbull (to są konta VIP od bwin czy sportingbet jak się nie mylę) albo „dużo pieniędzy” traci nic nie wygrywając a szuka sposobu to chyba sprawa jest oczywista, nawet konta z których ktoś nie korzysta a może zarobić to już warto się zastanowić. Ja nikogo nie zmuszam i tylko oferuje z swojej strony podział zysków.
dodał bym tutaj link do kanału to pewnie gadka szmatka byłaby inna ale niestety nie mogę z racji łamania regulaminu (mogę priv wysłać nie ma problemu) a drugie to, że mała garstka ludzi wie więcej niż tylko sklejanie januszowych taśm u buka