>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [102]

G 107,7K

golabek1945

Użytkownik
Albacete - Tenerife (0:0, 33'),
Over 0.5 goli w 1.połowie @ 2,58
Post automatycznie złączony:

Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar (0:0, 7'),
Over 1 azjan goli w 1.połowie @ 2,09

Over 2.5 goli w meczu @ 1,99

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1408
G 107,7K

golabek1945

Użytkownik
Lille - Rennes (0:0, 27'),
Over 0.5 goli w 1.połowie @ 2,03
Post automatycznie złączony:

Southampton - Liverpool (0:0, 29'),
Over 0.5 goli w 1.połowie @ 1,83

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1243
Lik 133,8K

Lik

Znawca - Skoki Narciarskie
KONKURS INDYWIDUALNY #2

R. Kobayashi vs Fettner -> @1.85, Fortuna

Wstawiam tutaj, bo niestety nie miałem czasu na szerszą analizę, a konkurs już o 16:00. Wczoraj w kwalifikacjach oraz w 1. serii konkursowej Fettner skakał na poziomie TOP10, zaś wyniki R. Kobayashiego plasowały go na poziomie 3. dziesiątki. Austriak osiągnął kiepski wynik w 2. serii, z kolei Japończyk skoczył ponad 130 m. Ostatecznie w konkursie zajęli kolejno: 12. oraz 16. miejsce. Warto jednak podkreślić, że podopieczny Widhoelzla startował w najgorszych warunkach wietrznych (komp. 42.9 pkt.), natomiast R. Kobayashi w jednych z najlepszych (komp. 15 pkt; mniejsza tylko Ipcioglu i Leyhe). W dzisiejszych kwalifikacjach Fettner zajął 6. miejsce, a R. Kobayashi 38. Tak jak wyszczególniłem wczoraj, mistrz olimpijski zmaga się z przeziębieniem, w piątek w ogóle nie pojawił się na skoczni, co mocno przekłada się na jego dyspozycję w ten weekend.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +827
Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
KONKURS INDYWIDUALNY #2

R. Kobayashi vs Fettner -> @1.85, Fortuna

Wstawiam tutaj, bo niestety nie miałem czasu na szerszą analizę, a konkurs już o 16:00. Wczoraj w kwalifikacjach oraz w 1. serii konkursowej Fettner skakał na poziomie TOP10, zaś wyniki R. Kobayashiego plasowały go na poziomie 3. dziesiątki. Austriak osiągnął kiepski wynik w 2. serii, z kolei Japończyk skoczył ponad 130 m. Ostatecznie w konkursie zajęli kolejno: 12. oraz 16. miejsce. Warto jednak podkreślić, że podopieczny Widhoelzla startował w najgorszych warunkach wietrznych (komp. 42.9 pkt.), natomiast R. Kobayashi w jednych z najlepszych (komp. 15 pkt; mniejsza tylko Ipcioglu i Leyhe). W dzisiejszych kwalifikacjach Fettner zajął 6. miejsce, a R. Kobayashi 38. Tak jak wyszczególniłem wczoraj, mistrz olimpijski zmaga się z przeziębieniem, w piątek w ogóle nie pojawił się na skoczni, co mocno przekłada się na jego dyspozycję w ten weekend.
dziękuję za pomysł, zagrałem sobie 🇳🇴 Halvor Egner Granerud - Ryoyu Kobayashi => 1 po 1,45 na Betclic ze wzgledu na brak powyzszego betu - powodzenia ! ✅ 💰

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +145
Do góry Bottom