>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC: Players Championship Finals

P 4,1K

pablocuoco8

Użytkownik
Nie znalazłem tematu a kolejny turniej przed nami.

Raczej nie do grania za grube siano, ponieważ to ostatni przystanek przed MŚ i czołówka może traktować go niezbyt poważnie

William O'Connor over 2.5 maxa # 2.2

Sprawdziłem tylko ostatni PC30 i wyglądało to tak z maksami: 2, 4, 3, 4, 1. Mecze dłuższe i krótsze, pokrył linie w meczu gdzie było 7 legow.
Zawodnik raczej przywiązany do T20 jak idzie i tak zdecyduje forma dnia. Ja tam widzę value. Raczej mecz potrwa te 9-10 legow.

Jim Williams over 100+ checkout # 2.75

Z checkoutem 100+ w formacie best of 11 to trochę loteria ale po takim kursie nie spróbować to żal. Kojarzę go z częstych zamków 100+, w ostatnim PC30 miał takie checkouty 2/3 mecze - 124 i 145. Dalej tego nawet nie sprawdzam bo to i tak loteria i forma dnia :) tu też widzę value.

Fuksiarz

Kaldui 241,4K

Kaldui

Znawca - Dart
Fajnie, że założyłeś temat. Ja ostatnio nie mam w ogóle czasu, więc dłużej analizy też nie robiłem.

Handi na faworytów:
Wade -1,5 @1,58
Nijman -1,5 @1,61

AKO @2,54 (unibet)

Z wyższych kursów:
Doets @2,28
Gilding na scenie prezentuje się zazwyczaj solidnie, ale Doets jest bardziej wystrzałowym zawodnikiem. Tutaj może wpaść od niego średnia +100 i po tym kursie próbuję.

Schindler wygra i więcej 180-tek@1,73 0 maxów 😅

Ostatnia edycja:
bejrut 1,5K

bejrut

Użytkownik
Tak z innej beczki. Ma ktoś możliwość ogarnięcia biletów na Poland Dart Masters w Gliwicach w przyszłym roku? Tylko na płytę, trzeba mieć subskrypcje PDC żeby w pierwszym okienku sprzedaży kupować. Byłem na dwóch poprzednich na torwarze i w pre zero i super impreza. Tylko kupić bilety na płytę praktycznie nierealne. Jak ktoś ma taką możliwość to pisać :)

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Tak z innej beczki. Ma ktoś możliwość ogarnięcia biletów na Poland Dart Masters w Gliwicach w przyszłym roku? Tylko na płytę, trzeba mieć subskrypcje PDC żeby w pierwszym okienku sprzedaży kupować. Byłem na dwóch poprzednich na torwarze i w pre zero i super impreza. Tylko kupić bilety na płytę praktycznie nierealne. Jak ktoś ma taką możliwość to pisać :)
Odezwij się PW, może pomogę ;)

Co do samego PCF to kolejny telewizyjny turniej, gdzie granie na faworytów odbija się czkawką. Mi wczoraj bet 2x100+ CO w meczu Zonnevelda z De Dekkerem odbił się czkawką. Belg 156, a do tego Panowie mieli po minimum 2 próby na podwójnej i niestety nie dali rady, co strasznie źle wpłynęło na mój bilans tego miesiąca. Dziś jeszcze jest dzień i inne w bety poboczne tak naprawdę.

Littler-De Decker

Littler wygląda w ostatnich tygodniach jak swoja najlepsza wersja i najlepszy zawodnik aktualnie w PDC. Po wygranej w Grand Slam idzie jak burza na PCF jednak na jego drodze staje fantastyczny w tym sezonie Belg - De Dekker. Ja tutaj idę w zamczyska Mike, który do tej pory odpowiednio zapinał takie finishe w swoich meczach: 124 (vs. Veenstra), 120 (vs. White), 156 (vs. Zonneveld), a do tego w dwóch ostatnich spotkaniach z Littlerem 3xCO 100+ w tym 129 i 114. Anglik będzie uciekał na punktacji i duże finishe mogą tutaj być jedyna szansą raturnku dla Mike.

De Decker najwyższy C/O powyżej 99.5 - 1.66/betfan
- II - powyżej 104.5 - 1.82/fortuna
- II - powyżej 119.5 - 2.73/betfan
- II - powyżej 139.5 - 4.93/betfan

Scott Williams-Ross Smith

Bukmacherzy kochani, nie wiem czy nie przesadziliście z kursem na Williamsa. Trochę się ślizga, ale generalnie dorzuca w momentach, których musi coś dorzucić. Ross bardzo przeciętnie wygląda w tym turnieju i przede wszystkim gra przeciwników pozwala mu być aż tak daleko. Scotty przede wszystkim świetnie sobie radzi z wysokimi zamkami zapinając wczoraj m.in. 170. Idę tutaj w przyjemną linię na zamek + win z zamkiem.

Scotty najwyższy C/O powyżej 108.5 - 1.82/fortuna
Scotty win i wyższy C/O - 3.9/betan

hiro 99,6K

hiro

Użytkownik
Odezwij się PW, może pomogę ;)

Co do samego PCF to kolejny telewizyjny turniej, gdzie granie na faworytów odbija się czkawką. Mi wczoraj bet 2x100+ CO w meczu Zonnevelda z De Dekkerem odbił się czkawką. Belg 156, a do tego Panowie mieli po minimum 2 próby na podwójnej i niestety nie dali rady, co strasznie źle wpłynęło na mój bilans tego miesiąca. Dziś jeszcze jest dzień i inne w bety poboczne tak naprawdę.

Littler-De Decker

Littler wygląda w ostatnich tygodniach jak swoja najlepsza wersja i najlepszy zawodnik aktualnie w PDC. Po wygranej w Grand Slam idzie jak burza na PCF jednak na jego drodze staje fantastyczny w tym sezonie Belg - De Dekker. Ja tutaj idę w zamczyska Mike, który do tej pory odpowiednio zapinał takie finishe w swoich meczach: 124 (vs. Veenstra), 120 (vs. White), 156 (vs. Zonneveld), a do tego w dwóch ostatnich spotkaniach z Littlerem 3xCO 100+ w tym 129 i 114. Anglik będzie uciekał na punktacji i duże finishe mogą tutaj być jedyna szansą raturnku dla Mike.

De Decker najwyższy C/O powyżej 99.5 - 1.66/betfan
- II - powyżej 104.5 - 1.82/fortuna
- II - powyżej 119.5 - 2.73/betfan
- II - powyżej 139.5 - 4.93/betfan

Scott Williams-Ross Smith

Bukmacherzy kochani, nie wiem czy nie przesadziliście z kursem na Williamsa. Trochę się ślizga, ale generalnie dorzuca w momentach, których musi coś dorzucić. Ross bardzo przeciętnie wygląda w tym turnieju i przede wszystkim gra przeciwników pozwala mu być aż tak daleko. Scotty przede wszystkim świetnie sobie radzi z wysokimi zamkami zapinając wczoraj m.in. 170. Idę tutaj w przyjemną linię na zamek + win z zamkiem.

Scotty najwyższy C/O powyżej 108.5 - 1.82/fortuna
Scotty win i wyższy C/O - 3.9/betan
Czytałem twoje analizy i czekałem na konkluzję "no to gramy powyżej 1,5 checkoutu 100+ w obu meczach", ale się nie doczekałem 🙃 Więc ja zaproponuję. Wszyscy czterej lubią i potrafią skończyć z dużego licznika. Długi dystans, spodziewam się w miarę wyrównanych meczów, okazji nie powinno zabraknąć.

2x powyżej 1,5 checkoutu 100+
De Decker - Littler @ 1,62 2
Williams - Smith @ 1,57 1
AKO: 2,54 (2,23) superbet

Dla porównania totalbet ma 1,38 x 1,40 = 1,93 (1,69)

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom