>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata sporej sumki u polskiego buka

H 0

hahahahauser

Użytkownik
Siema.
Zarobilem w legalnym polskim buku okolo 7000zl. Mam konto zweryfikowane, czesto wyplacalem wczesniej normalne kwoty typu 100zl. Bardzo potrzebuje kasy i chce to wyplacic. Boje sie ze jak na strzala zrobie wyplate tych 7000zl to nie pojdzie odrazu albo w ten 1 czy 2dni jak sie czasem czeka, tylko ze buk zacznie mnie mocniej przeswietlac jakies moje dane, kupony itp. Albo ze wyplata nawet bez takich problemow bedzie trwac np tydzien. Potrzebuje szybko kasy z powodow zyciowych i pytam dlatego czy sa jakies limity, do jakiej kwoty wyplaty jestesmy "pod radarem" jak najefektywniej moge to wyplacic lub ile moge na strzala brac zeby poszlo fajnie?

A 39,8K

ar0nek

Użytkownik
Siema.
Zarobilem w legalnym polskim buku okolo 7000zl. Mam konto zweryfikowane, czesto wyplacalem wczesniej normalne kwoty typu 100zl. Bardzo potrzebuje kasy i chce to wyplacic. Boje sie ze jak na strzala zrobie wyplate tych 7000zl to nie pojdzie odrazu albo w ten 1 czy 2dni jak sie czasem czeka, tylko ze buk zacznie mnie mocniej przeswietlac jakies moje dane, kupony itp. Albo ze wyplata nawet bez takich problemow bedzie trwac np tydzien. Potrzebuje szybko kasy z powodow zyciowych i pytam dlatego czy sa jakies limity, do jakiej kwoty wyplaty jestesmy "pod radarem" jak najefektywniej moge to wyplacic lub ile moge na strzala brac zeby poszlo fajnie?
7000zl to mała kwota. Napisz chociaż jaki bukmacher.

H 112K

hagi84

Użytkownik
zarobiles to wyplacaj, czego oczekujesz od tego miejsca?
Jakas glupia moda sie zrobila, ze polskie buki kradna itp itd
7 tys to na strzala.

A 1,1K

andon

Użytkownik
W polskim buku kiedyś pykałem po 8, 9 stówek dziennie i zostałem pod radarem, bez żadnych blokad czy weryfikacji dodatkowych.

Otrzymane punkty reputacji: +50
Do góry Bottom