>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna - „30 za 30” wraca na listopad z prostym freebetem

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
66fe496d3623e30224d9e2e8.jpg
30 ZA 30

Polubiłeś promocję "30 za 30"? To dobrze, bo gramy dalej! W listopadzie promocją możesz cieszyć w dni z najważniejszymi wydarzeniami sportowymi. Niezmiennie niezależnie od wyniku kuponu otrzymasz 30 zł, teraz w formie prostego freebetu.

30za30 listopad.jpeg

Szczegóły -> TUTAJ

Nie masz konta w Fortunie, nic straconego - załóż je wchodząc na efortuna.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
1000x200 (2).jpg

D 219

dolgo

Użytkownik
Mozna bylo dodac ze jednak warunki sie zmienily i terqz freebetca nie punkty
Post automatycznie złączony:

Nie mozna tez przeznaczyc go na zdazeniq live plus kurs tez zwiekszono do 2.5

Promocje polubilem ale warunki sie zupelnie zmienily takiw troche wprowadzwnie w blad

Ta promocja z pqzfziwrnika ma malo 2spolnego z ta z listopada

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Mozna bylo dodac ze jednak warunki sie zmienily i terqz freebetca nie punkty

Nie mozna tez przeznaczyc go na zdazeniq live plus kurs tez zwiekszono do 2.5

Promocje polubilem ale warunki sie zupelnie zmienily takiw troche wprowadzwnie w blad

Ta promocja z pqzfziwrnika ma malo 2spolnego z ta z listopada
Jest wszystko napisane wyżej - "Niezmiennie niezależnie od wyniku kuponu otrzymasz 30 zł, teraz w formie prostego freebetu".

Oraz odnośnik do szczegółów promocji gdzie zawarta jest informacja o min. kursie 2.50 na freebecie 👍

Otrzymane punkty reputacji: +1226
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Zgoda, atrakcyjność promocji spadła, jednak wciąż to jest darmowe 30 zł, z których można wygrać minimum 66 zł na czysto.

djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Dokładnie, panowie. Tez o tym dziś trochę myślałem, aczkolwiek jeden freebet trafiłem, ale drugi straciłem bo tej ważności 24h nie widziałem. Jest to duża różnica jak w październiku. Robiłem 30 za 30, wlatywały punkty i dużo czasu namysłu na kupon za punkty

S 12,9K

severin

Użytkownik
I co najważniejsze, musisz za cały freebet postawić, a nie jak w przypadku punktów rozbić na mniejsze stawki. I te 24H na postawienie to trochę śmieszne..

arass1 375,9K

arass1

Użytkownik
Nie oszukujmy się, ale promocja 30 za 30 na wcześniejszych zasadach była bardzo korzysta i chyba za dużo osób czerpało z niej korzyści, więc chyba stąd ta zmiana.

Do góry Bottom