>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lebull

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Jak ktoś gra single i niepopularne rozgrywki to ściek nie bukmacher. Zresztą większość taka sama lub podobna. Żeby zagrać kosza w Iraku po kursie 4.40 za satysfakcjonującą mnie stawkę to kilka godzin musiałem wysyłać kupony takie limity
Takie "slabe limity" a 10k masz do wyplaty:) chciałbym też takie mieć:)

F 38,7K

funfun11

Użytkownik
Czy ktoś z Was zamawiał od nich zaświadczenia o uzyskaniu wygranych? O pierwsze takie zaświadczenie poprosiłem 2 tygodnie temu i nadal nic nie dostałem. Na kolejne prośby które wysłałem z kolejnych kuponów nawet nie odpisali. Ponowiłem dzisiaj i czekam za odpowiedzią, ale chciałbym wiedzieć czy tak tylko u mnie czy u wszystkich ;)

P 3,3K

pingu5

Użytkownik
Pełen obaw, utworzyłem konto w niedzielę, mając na celu przegranie bonusu, los jednak chciał inaczej i dziś o 3 w nocy zleciłem wypłatę, 1800 zł z salda bonusowego, gdyż depozyt przegrałem trafiło przed chwilą na moje konto ( express elixirem). Ogólnie według mnie oferta i interfejs super, ale dział marketingowy promocyjny czy księgowań wypłat do poprawki, ale potwierdzam BUK WYPŁACALNY.

Otrzymane punkty reputacji: +1626
b1991 3K

b1991

Użytkownik
A ako można różne byle lacznie 2.51
no właśnie nie! Ako musi być z kursem jednego zdarzenia 2,51. Grałem ako z kursami 2 i 2, kilkanaście kuponów - kurs 4 i nie zaliczyli do obrotu. Nie wprowadzaj w błąd. Musi być zakład jednego zdarzenia 2,51 - nawet w kuponach ako. Więc lepiej grać po porstu solo z kursem ponad 2,51.

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Del
Post automatycznie złączony:

Jak ktoś zakladal konto na samym początku i wzial powitalke to teraz przy wpłacie znowu ma powitalny 100% który działa:)

Ostatnia edycja:
M 7K

makalele007

Użytkownik
Del

Jak ktoś zakladal konto na samym początku i wzial powitalke to teraz przy wpłacie znowu ma powitalny 100% który działa:)
ty chłopie jestes jednak fenomenem bo ja na zakładałem 2 konta na samym poczatku i teraz patrze a powitalki nie mam wiec ciebie bukmacherzy albo kochaja albo nienawidza

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Ja zakładałem 3 dni jakoś po starcie i nie mam już tego do wyboru przy wplacie
No ja w ten sam dzień co ruszyli

ty chłopie jestes jednak fenomenem bo ja na zakładałem 2 konta na samym poczatku i teraz patrze a powitalki nie mam wiec ciebie bukmacherzy albo kochaja albo nienawidza
Co ja poradzę, ze Ciebie nikt nie lubi:). Daja 2x powitalke to biorę

Załączniki

Do góry Bottom