>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lebull

H 114,5K

hagi84

Użytkownik
chlop pierdol... jak Ci pracownicy z supportu na czacie, zgrywa Pana za te ochlapy z firmy i wyzywa ludzi od cebulakow

Rowniez zycze owocnej pracy.

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Nie chcą mi tego zakładu poprawić. Mówią, że liczy się tylko 1 żółta, lol nic nie ma w zakładzie o tym słowa tylko liczba żółtych
Lipa, że w zakładzie nic nie piszą, może w regulaminie coś jest? Generalnie tak działają te zakłady na żółte, że liczą tylko pierwszą żółtą bukmacherzy 💩 co nie zmienia faktu, że gdzieś powinno to być opisane u każdego z nich 🤔

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Tutaj kolejny kwiatek z meczem Trabzonspor z Bekashir. Nie chcą zaliczyć kartki Opoku z 90+6 , bo to kartka z .... Dogrywki a to mecz ligowy😂😂😂

Podczas regulaminowego czasu gry były trzy żółte kartki. Zawodnik Jerome Opoku otrzymał żółtą kartkę w czasie dogrywki. Kartki otrzymane poza regulaminowym czasem gry oraz przez zawodników poza boiskiem nie są zaliczane.

Pozdrawiamy,

Zespół Lebull

Otrzymane punkty reputacji: +459
A 1,1K

andon

Użytkownik
Lipa, że w zakładzie nic nie piszą, może w regulaminie coś jest? Generalnie tak działają te zakłady na żółte, że liczą tylko pierwszą żółtą bukmacherzy 💩 co nie zmienia faktu, że gdzieś powinno to być opisane u każdego z nich 🤔
Regulamin STS z 2021:
Dwie żółte kartki powodujące automatyczne pokazanie czerwonej kartki
liczą się jako DWIE żółte kartki i jedna czerwona

Czyli nie zawsze.

Pytanie jeszcze kto dokładnie Ci nie chce poprawić? Pracownik livechata?

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Regulamin STS z 2021:
Dwie żółte kartki powodujące automatyczne pokazanie czerwonej kartki
liczą się jako DWIE żółte kartki i jedna czerwona

Czyli nie zawsze.

Pytanie jeszcze kto dokładnie Ci nie chce poprawić? Pracownik livechata?
Ich jakiś dział rozliczeń

Ogólnie daje sobie z tym lebullem już spokój, widać, że na siłe szukqją argumentów by nie rozliczać na plus zakładów.

Załączniki

Ostatnia edycja:
K 36

kamiiru

Użytkownik
Obróciłem u nich ten nieszczęsny bonus z wymogiem kursu 2.50 i oczywiście mieli problem ze zliczaniem zakładów do obrotu. Co prawda zostało mi tylko to, co wpłaciłem i raptem miałem stówę więcej, ale cóż przez przynajmniej 48h nie rozwiązali tego problemu, aż zdążyłem to przegrać xD Udało się to odegrać, ale nie mam ochoty korzystać z ich usług. Ktoś wypłacał na revoluta?

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Jak byk jest w zakładzie. Żółte kartki. Suma kartek. Nic nie ma o np liczy się tylko 1 żółta kartka dla zawodnika jak ma gobet czy betcris.

A tutaj hit, poprosiłem o regulamin kartek z ich strony to Pani napisała, że ... Nie mają 😂😂😂

Inne buki bez problemu rozliczyły 4,5 żółtych kartek, jak np superbet

Załączniki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +459
T 2,9K

tomek009966

Użytkownik
Ale cebulandią tu zajeżdża strasznie. To chyba najbardziej polski wątek z wszystkich na forum. Bukmacher zrobi fajną promkę to trzeba wyssać, założyć konta na całą rodzinę (co jest swoją drogą przestępstwem, a nie cwaniactwem) i jeszcze się tym szczycić. A potem płacz, bo zgodnie z regulaminem zablokują konta i wypłaty. Być może oni tak jeszcze nie robią, może nie spodziewali się, że robiąc fajną promkę przyciągną tylu cebulaków. I weź w tym kraju zrób coś fajnego...
O Oskubany91 Zgadzam się. Polskie cebulactwo wylazło z nor.
Człowiek wchodzi raz na jakiś czas na forum, myślał że przy niedzieli zagra sobie, ale bonus już na słabych warunkach, bo "cebulaki Polaki" musieli pozakładać konta na całą rodzinę. Jeszcze zrozumiałbym, gdyby to były jakieś ogromne kwoty, ale tutaj chodzi jak patrzę o 500-1000 zł. Ludzie dla tych kilku stówek to potrafiliby g..wno zeżreć. No słabe to, ale już się przyzwyczaiłem, że większość nawet sprzeda własną matkę za te kilka zł, żeby tylko oskubać buka.
Post automatycznie złączony:

Wkleiles z dupy jakis kodeks karny i strugasz fachowca od siedmiu bolesci
Temu Panu już podziękujemy. Widać, że nie ma pojęcia o czym pisze. "Jakiś kodeks karny". 😂

Otrzymane punkty reputacji: +203
T 2,9K

tomek009966

Użytkownik
porównanie bukmacherki do piekarni ? hmm ciekawe . ciekawe, nie wiedziałem , że piekarnie też uzależniają ludzi i bazują na ich ciągłych emocjach, doprowadzając wiele przypadków do tragedii życiowych... ale nie o tym. Owszem odpowiadasz za to jak funkcjonuje dana firma bo sam jak przyznałeś napisałeś im podstawy do tego funkcjonowania w postaci regulaminu. Pod czymś się podpisałeś więc dlaczego teraz piszesz , że już za to nie odpowiadasz ?
Nie , gracz nie gra na uczciwych zasadach , są one określone jak to napisałeś . owszem , ale nie są uczciwe i nie wmówisz tego żadnemu inteligentnemu graczowi. Po drugie: gracz ma przewagę tylko i wyłącznie w dwóch sytuacjach: albo ma szybszą wiedzę, gdzie dany kurs jest źle dobrany( źle, czyli nie odpowiada prawdopodobieństwu zdarzenia) albo matematycznie tak dobiera kursy i stawki ,że wycodzi na tym na plus. Nie widzę tutaj oszustwa , tak samo jak obracanie bonusów. Skoro firma nastawiona jak sam to napisałeś na zysk oferuje taki bonus to widać , że musieli mieć jakiś powód, żeby taką ofertę wprowadzić. Gracza nie obchodzi to czy to jest opłacalne dla firmy tylko dla niego bo to on jest dawcą kapitału i bukmacherzy powinni dziękować wszystkim , że zechcieli stracić prąd na niego.
Kolejny argument z d..py. W sklepach spożywczych, wszędzie sprzedają alkohol. To też wszystkie sklepy z piwem i ich właściciele/sprzedawcy są źli bo uzależniają ludzi od alkoholu? Przecież nikt nie każe grać. Nie chce to nie gram, chce to gram. Buki to nie instytucje charytatywne, jak każde przedsiębiorstwo ich głównym celem jest zysk z działalności. Gra jest o tyle uczciwa, bo nikt nie zmusza do gry, a jak już nie ma się hamulców i gra do końca to już jego problem. Ustawić sobie blokujący program na kompie na strony bukmacherskie lub poprosić rodzinę o kontrolę i spokój.

Do góry Bottom