Kobieteruch jak na gieldzie tutaj, daja cos za darmo ?
Zjazdy na snowboardzie plus darmowa sesja fotoruch jak na gieldzie tutaj, daja cos za darmo ?
to zakladam kontoZjazdy na snowboardzie plus darmowa sesja foto
No jak kolego tu wszyscy zakładają jeszcze konta na Babcię ciocie i stryja...Kasa wjechała na konto bankowe
Dzięki i do widzenia
przy 1.8 mozna bylo na dwoch kontach grać w dwie strony i darmową kasę się robiło tutaj juz przy 2.50 i tym obrocie już nie ma sensu się bawić
A potem płacz, bo buk zablokował konto i wypłaty.Jak już założycie na ciocie babkę i szwagra to od razu na swoje konto możecie wypłacić jak coś
ODRADZAM! Ponad 10 dni czekania na bonus i ciągle zasłaniają się problemami technicznymi. Zero odzewu mimo spełnienia warunków obrotu. Kontakt dramatyczny. Niepoważni ludzie tam pracują.to zakladam konto
A Ty dalej biede klepiesz i freebety grasz?
A ja polecam i z czasem naprawia błędy tylko warunki bonusu już słabe. Ja kasę miałem następnego dnia od zlecenia wypłaty że względu na bank bo to bank spółdzielczyA potem płacz, bo buk zablokował konto i wypłaty.
ODRADZAM! Ponad 10 dni czekania na bonus i ciągle zasłaniają się problemami technicznymi. Zero odzewu mimo spełnienia warunków obrotu. Kontakt dramatyczny. Niepoważni ludzie tam pracują.
No sory ale nie kazdy buk daje takie bezmyslne promocje jaka dal ten. Ktos w tym buku byl polglowkiem , zeby oni chociaz zrobili wymog ze musi byc ako przy tym obrocie a tutaj mozna bylo odwrotniaka zagrac na betclicu na superkursach XDDD albo zeby chociaz jakkolwiek weryfikowali czy ktos nie robi kont na fikcyjne dane. Dobra, jak ktos zalozy na ojca / siostre / dziewczyne itd to pol biedy ale jak ludzie na fikcyjne dane po 15 kont zakladaja no to blagam XD Rzadko sa takie okazje żeby się nałupić kasy za darmo u buka więc się nie dziw.Rób tak, ale nie u jednego buka, bo potem promocje znikają a buki upadają lub blokują te mądrzejsze
Zarabiam przez uczciwą pracę, a nie kombinowanie. Bukmacherka to rozrywka, a nie sposób utrzymania.ten nick oskubany pasuje idealnie do Ciebie
Moze warto tez pokombinowac i cokolwiek zarobic?
Przestepstwo? rozwin mysl bo gorszej glupoty dzis nie czytalem jeszcze na tym forum choc dopiero przed 10, a dzien jeszcze dlugi.