Przed tą edycją zrezygnowałem po dobrych kilku sezonach gdzie od 10-tej ligi zrobiłem awans do 2 w której sie utrzymałem a teraz spadłem. Tak sobie kiedyś powiedziałem że grać będę do pierwszego spadku spadek spowodowany głownie faktem że pominąłem 2-3 gale do typowania kiedy byłem 2 miesiące w Polsce.
a inne bidoki muszą czekać na swoją szansę w Contederze ba, mogą wygrać a nie dostać podpisu na marnych zasadach 3 walk na niskich stawkach, przykre to jest ale co raz więcej dziwnych flopów pojawia się w UFC. Ta dziewczyna z Polski to kompletne antytalencie jeśli chodzi o MMA. Zwyczajowy dramat bo ona nic nie potrafi, a najlepsze że jest pod okiem Andrzeja Kościelskiego który dzielnie jeździł z nią na te meczapy z góry ustalone o zwycięzcy w Armii FN. Śmiało można to zatytułować artykułem o najgorszym Polaku w historii w najlepszej federacji na świecie. Nawet Brzeski miał choć wygraną z Piwowarskim w swoim nabitym rekordzie na Babilonie przez Gwoździa.
Clayton Carpenter @1.50
Do jakiegoś dubla można chyba wrzucać, Carpenter po dłuższej przerwie, 19 miesięcy, a Rocha debiutuje w UFC, ale też nie walczył od roku. Ogólnie był spory hajp na Carpentera jak wchodził do UFC, przekrojowy zawodnik, z dobrym uderzeniem, a Rocha taki trochę wariat, dziurawy w stójce, mógłby tutaj zgasić Amerykanina jakimś ciosem, jednak Rocha ma spore problemy z zapaśnikami, jego TDD jest fatalne, do tego jest strasznie mały nawet jak na kategorię muszą, będzie musiał uważać na te próby przeniesienia walki do parteru przez Claytona więc stójka sama z siebie będzie już mniej groźna.
Rocha miał spore problemy w DWCS z Bittencourtem, leżał tam raz za razem w pierwszej rundzie, żadnego obalenia nie wybronił i oddawał za każdym razem plecy, dlatego uważam, że Carpenter nie powinien mieć tutaj problemów i swoimi zapasami również zdominować przeciwnika. Ogólnie gdyby Bittencourt nie nadział się na kolana przy starcie drugiej rundy, to Rochy pewnie nie byłoby jeszcze w UFC. Technicznie Carpenter i tak wydaje się lepszym strikerem, jeśli nie popełni tutaj jakiegoś błędu to powinien wygrać, może nawet uda mu się złapać i poddać Brazylijczyka.
a inne bidoki muszą czekać na swoją szansę w Contederze ba, mogą wygrać a nie dostać podpisu na marnych zasadach 3 walk na niskich stawkach, przykre to jest ale co raz więcej dziwnych flopów pojawia się w UFC. Ta dziewczyna z Polski to kompletne antytalencie jeśli chodzi o MMA. Zwyczajowy dramat bo ona nic nie potrafi, a najlepsze że jest pod okiem Andrzeja Kościelskiego który dzielnie jeździł z nią na te meczapy z góry ustalone o zwycięzcy w Armii FN. Śmiało można to zatytułować artykułem o najgorszym Polaku w historii w najlepszej federacji na świecie. Nawet Brzeski miał choć wygraną z Piwowarskim w swoim nabitym rekordzie na Babilonie przez Gwoździa.
To raczej kwestia dobrego menadżera. Sygułą zajmuję się grupa First Round Management, tam jest Jones, Topuria, Lewis, z takich mocnych nazwisk, do tego Rębecki. Wiadomo, że kontrakt dla Syguły totalnie z dupy po ubiciu bokserki i jakiejś bumicy z ujemnym rekordem we frikach, ale tak to jest, poważny menadżer to i kontrakt poważny.
Większość naszych zawodników to raczej jakieś kiepskie grupy współpracujące z klubami w których trenują.
Przed tą edycją zrezygnowałem po dobrych kilku sezonach gdzie od 10-tej ligi zrobiłem awans do 2 w której sie utrzymałem a teraz spadłem. Tak sobie kiedyś powiedziałem że grać będę do pierwszego spadku spadek spowodowany głownie faktem że pominąłem 2-3 gale do typowania kiedy byłem 2 miesiące w Polsce.
Sabatini klasa plecak i do bazy ale walka wieczoru sztosik...ogólnie dobra gala tylko mnie wkor... sędzia w walce Tafy ale to normalka tam mogło isc w 2 stronę w 1 rundzie pkt nie zabiera i daje mu przetrać szkoda bo dog by wszedł przedni