>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zablokowane konto na LVBET.

K 0

Kowal1988

Użytkownik
Witam.

Wczoraj zablokowali mi konto na LVBET nie podając nawet przyczyny. Na czacie napisano mi cyt. "Zgodnie z regulaminem serwisu: Spółka zastrzega sobie prawo do odmowy zawarcia umowy z Klientem bez podania powodu."

Grałem u nich tylko i wyłącznie pod promocję "Codzienny cashback 30 pln" bo nie mam jakoś dużo środków, które mógłbym przeznaczyć na bukmacherke, a jednak zawsze lepiej w razie przegranej mieć jakiś zwrot niż go nie mieć.

Mam pytanie czy takie praktyki legalnego w Polsce bukmachera są zgodne z prawem? Czy mam jakieś szanse na odzyskanie konta?

Bo mówię zależy mi głównie na tej promocji "Codzienny cashback 30 pln". Konto u nich miałem już ładne pare lat i nigdy nie miałem problemów. Ogólnie w sezonie hokejowym (obstawiam głównie overy w hokeju) raczej zazwyczaj byłem na plusie nie jakimś dużym no bo kupony grałem po 60 pln więc tym bardziej zastanawia mnie taki ruch z ich strony przecież nie oskubałbym ich nie wiadomo jak grając takimi stawkami.

M 0

Makakił

Użytkownik
To chyba jakaś grubsza akcja blokowania, gdyż mi również wczoraj zablokowali, a grałem tam też głównie pod tą promocję.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Witam.

Wczoraj zablokowali mi konto na LVBET nie podając nawet przyczyny. Na czacie napisano mi cyt. "Zgodnie z regulaminem serwisu: Spółka zastrzega sobie prawo do odmowy zawarcia umowy z Klientem bez podania powodu."

Grałem u nich tylko i wyłącznie pod promocję "Codzienny cashback 30 pln" bo nie mam jakoś dużo środków, które mógłbym przeznaczyć na bukmacherke, a jednak zawsze lepiej w razie przegranej mieć jakiś zwrot niż go nie mieć.

Mam pytanie czy takie praktyki legalnego w Polsce bukmachera są zgodne z prawem? Czy mam jakieś szanse na odzyskanie konta?

Bo mówię zależy mi głównie na tej promocji "Codzienny cashback 30 pln". Konto u nich miałem już ładne pare lat i nigdy nie miałem problemów. Ogólnie w sezonie hokejowym (obstawiam głównie overy w hokeju) raczej zazwyczaj byłem na plusie nie jakimś dużym no bo kupony grałem po 60 pln więc tym bardziej zastanawia mnie taki ruch z ich strony przecież nie oskubałbym ich nie wiadomo jak grając takimi stawkami.
Buki nie lubią graczy korzystających notorycznie z promocji.

K 0

Kowal1988

Użytkownik
No to ładnie, a nie łatwiej by było w takim przypadku jakby po prostu usunęli tą promocję? Wtedy bym śmietników olał ciepłym moczem bo kursy to mają chyba najniższe w PL, ale mówię grałem tam bo ta promocja mi odpowiadała, a też bardzo często trafiałem za te zwroty i potem stawiałem pod promke za darmo praktycznie i tak w kółko stąd też mi odpowiadał ten buk, ale skoro tak sobie zaczęli blokować to niech się cmokną, trudno się mówi.

Zna kotś jakiegoś buka w PL bądź zagranicznego, który by miał podobną promocję co LVBET z tym codziennym cashbackiem 30 pln?

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Moje konto również zostało zamknięte. Powód pewnie ten sam, korzystanie z promocji ;)
Na plus: miałem tam trochę kasy i obawiałem się szarpaniny z bukiem ale już dzisiaj rano środki zostały zwrócone na konto.
Na minus: przez blokadę konta przepadło trochę bonusów, których nie wykorzystałem i to oceniam negatywnie. Spotkałem się u innych buków z wykluczeniami z promocji ale nikt nie odbierał tego co już zostało przyznane wcześniej.

K 0

Kowal1988

Użytkownik
A to to akurat wiem i korzystam. Kwestia tego do kiedy taka promocja potrwa.
Post automatycznie złączony:

No i na Superbecie też dosyć często są promocję pod freebeta, a tak po za tym to trochę bieda jeśli chodzi o takie bonusy z których można skorzystać każdego dnia tak jak w przypadku promocji "codzienny cashback 30 pln" na LVBET.

A 0

aigor

Użytkownik
Uważajcie na LVBET, mi też wczoraj usunęli konto po ponad roku gry i prosili o zdjęcia. Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją.

Dziękujemy za przesłanie kopii dokumentu. Decyzją Działu Bezpieczeństwa Twoje konto pozostanie zamknięte.
Jeśli na koncie gracza znajdowały się środki, to zostały one zwrócone na rachunek bankowy przypisany do LVKonta.
Decyzja Działu Bezpieczeństwa jest ostateczna i nie ulegnie zmianie.

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
No to ładnie, a nie łatwiej by było w takim przypadku jakby po prostu usunęli tą promocję? Wtedy bym śmietników olał ciepłym moczem bo kursy to mają chyba najniższe w PL, ale mówię grałem tam bo ta promocja mi odpowiadała, a też bardzo często trafiałem za te zwroty i potem stawiałem pod promke za darmo praktycznie i tak w kółko stąd też mi odpowiadał ten buk, ale skoro tak sobie zaczęli blokować to niech się cmokną, trudno się mówi.

Zna kotś jakiegoś buka w PL bądź zagranicznego, który by miał podobną promocję co LVBET z tym codziennym cashbackiem 30 pln?
nie maja najnizszych kursow w polsce, powiedzialbym nawet ze w wielu rozgrywkach maja fajne kursy. Mi tez zablokowali konto bez powodu ale gram dalej tylko nie na swoim

A 0

aigor

Użytkownik
Przez ostatnie półtora roku codziennie gram na polskich bukmacherach. Na LVBet grałem codziennie ze względu na codzienną promocję zwrot 30zł na przegrane 60zł. Pierwszy raz w moim życiu spotykam się z sytuacją kiedy Bukmacher usuwa mnie. Wczoraj rano zablokowali mi konto. Kiedy zalogowałem się ostatni raz przed usunięciem mnie, miałem otwarte kupony w tym jeden za stawkę 60zł 3 zdarzenia weszły jedno oczekujące możliwa wygrana ok 500zł (przy moim ostatnim zalogowaniu cashout był na ponad 200zł mimo że mają słaby cashout). Nie pozwolili mi sprawdzić nawet czy te kupony weszły.

Przyszedł mail:

Ze względów bezpieczeństwa prosimy o dodatkową weryfikację konta.
Aby potwierdzić Twoją tożsamość prosimy o przesłanie:
Zdjęcia przedstawiającego Ciebie trzymającego/ą obok Twarzy dokument tożsamości wraz z datą zrobienia zdjęcia na kartce i napisem LV BET. Musisz być widoczny/a od pasa w górę, jak również ręka trzymająca dokument musi być widoczna.
Potwierdzenia z banku ostatniej wpłaty do LVBET. W przypadku braku wpłaty do naszego serwisu, prosimy o podesłanie potwierdzenia płatności lub innego dokumentu wygenerowanego przez bank z konta bankowego przypisanego w naszym serwisie. Dokument może być kopią/skanem wersji papierowej bądź w formie elektronicznej w formacie PDF. Proszę pamiętać aby zawierał Pana/i dane (imię i nazwisko), logo banku oraz numer konta. Stan konta może zostać zakryty.
Plik prosimy przesłać w korespondencji zwrotnej.

Dzisiaj rano przyszedł kolejny mail:

Dziękujemy za przesłanie kopii dokumentu. Decyzją Działu Bezpieczeństwa Twoje konto pozostanie zamknięte.
Jeśli na koncie gracza znajdowały się środki, to zostały one zwrócone na rachunek bankowy przypisany do LVKonta.
Decyzja Działu Bezpieczeństwa jest ostateczna i nie ulegnie zmianie.

To po co mi kazali wysyłać moją twarz i dokumenty? Byłem tam ok 5000zł na plusie. Zarabianie jest dla zarządu, nie dla gracza. Dobrze że chociaż zwrócili mi 200zł bonusu podwojenie wygranej którego nie zdążyłem użyć ale poza tym miałem ukradli mi kolejkę bonusową wartą ok 200zl.

K 0

Kowal1988

Użytkownik
No i pies ich j.bał. Robią takie czystki i pewnie zostawili sobie samych przegrywów. Dla mnie od dzisiaj LVBET to jest największy śmietnik i ściek na rynku bukmacherskim i te ich pozaniżane kursy na overy niech się gonią frajernia.

M 0

Makakił

Użytkownik
Ogólnie to miałem ich za spoko firmę, ale po wczorajszych bezpodstawnych czystkach nabrałem przekonania że to po prostu firma krzak

A 24,6K

andyvelxaero

Użytkownik
Pewnie wyniki były słabe i przyszła ewaluacja. I trzeba było wyciąć "klientów nierokujących" :D Słabe, ale już takie przypadki znamy.

Moja opinia będzie subiektywna i bardzo stronnicza. Dla mnie to kolejny prześmieszny polski buk ze skomplikowanymi zasadami bonusów, niedopracowanym interfejsem i nie nadający się praktycznie do grania na żywo. Niektóre specyficzne przypadki grania mógł obsługiwać dobrze (np. stawka min. AKO 0,50PLN z boostem do AKO). Ale pamiętam uwalnianie bonusów po obrocie trwające godzinę (przez którą te środki były w interfejsowym niebycie), albo nawet trzeba było pisać do supportu (tutaj fakt że support był), żeby ręcznie odblokowali obrócone środki. Mamy 21. wiek, a ten buk się zatrzymał na Totolotku.

D 0

dwys92

Użytkownik
Na chwilę obecną odradzam komukolwiek grania w LVBET. Polityka firmy zmieniła się diametralnie na niekorzyść konsumenta na przełomie ostatnich dni/tygodni . Bukmacher LVBET na ten moment masowo blokuje konta osobom które korzystając z promocji lub po prostu generują zysk ( strate dla LVBET )

Natknąłem się na ten temat w momęcie kiedy moje konto było już w procesie dodatkowej weryfikacji po odrzuconej wyplacie.
Przesłane selfie, dowód wpłaty, wyciąg bankowy. LVBET odrzucił bezpodstawnie ostatni dokument blokując wypłatę 9029PLN gdy dwuktonie zapytałem obsługę jaki jest powód że dwukrotnie odrzucili wyciągi z konta, ci odpowiedzieli że muszę czekać bo nie mają takiej informacji. Powodu oczywiście nie ma, dokumenty były w 100% poprawne i zgodne z tym co wymagali, specjalnie upewniałem się przed ich przesłaniem. Po przeczytaniu tego tematu jest to oczywiste że zabieg losowego odrzucenia dokumentu nie jest przypadkowy...
LVBET następca bestbet24...
1727465031157.png

Ostatnia edycja:
H 115,9K

hagi84

Użytkownik
przeciez oni nawet nowym uzytkownikom bez zadnej gry zamykaja konta od dluzszego czasu - pisalem juz wczesniej o tym by trzymac sie od tego gowna z daleka.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Mi konta nie zamknęli ale zlimitowali doszczętnie, stawki max do 5zł, a zazwyczaj poniżej 1zł, na Player Bets module max Kombi 2 zdarzenia. Aż do nich napisałem żeby mi wysłali zestawienie ile wpłaciłem a ile wypłaciłem, bo może faktycznie ich ogołociłem ale nie...

"Uprzejmie informuję, iż dokonałeś w naszym serwisie wpłat na kwotę 15884.07 zł, natomiast wypłat na kwotę 16962.16 zł."

No fajno.

P 3,3K

pingu5

Użytkownik
Mi konta nie zamknęli ale zlimitowali doszczętnie, stawki max do 5zł, a zazwyczaj poniżej 1zł, na Player Bets module max Kombi 2 zdarzenia. Aż do nich napisałem żeby mi wysłali zestawienie ile wpłaciłem a ile wypłaciłem, bo może faktycznie ich ogołociłem ale nie...

"Uprzejmie informuję, iż dokonałeś w naszym serwisie wpłat na kwotę 15884.07 zł, natomiast wypłat na kwotę 16962.16 zł."

No fajno.
tak samo mnie zlimitowal na niestniejącym już noblebet, a w lvbet zamknęli za to że wpłaciłem kartą revolut :D, bardzo możliwe że wkrótce to upadnie

K 125K

kossma

Użytkownik
Także i ja jestem "ofiarą" polityki lv. Wygląda na to, że jest nas sporo! Ten buk pod względem blokowanych kont jest mistrzem!
Nawet nie trzeba specjalnie dużymi kwotami im "zagrażać". Ja sobie np. wygrałem bonusa w jackpocie gra za darmo. Nazajutrz ban i oczywiście historyjka o potrzebie weryfikacji. Trochę mnie niepokoi, po co żądają selfie skoro i tak nie odblokują konta. Mam nadzieję że do wycieku stamtąd nie dojdzie....

Do góry Bottom