>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Odzyskanie pieniędzy - samowykluczenie/hazard

T 0

tomek_matys

Użytkownik
Witam,

jakiś czas temu zauważyłem u siebie uzależnienie od bukmacherki/hazardu, gdy na jednym z portali przegrałem dość dużą kwotę grając w GRY u jednego z bukmacherów.
Miesiąc temu poprosiłem o samowykluczenie na okres 3 miesięcy na kilku portalach bukmacherskich i otrzymałem potwierdzenie, że samowykluczenie przebiegło pomyślnie.

Kilka dni temu miałem nawrót i u jednego z bukmacherów zalogowałem się i przegrałem ponownie dość dużą kwotę pieniędzy. Byłem zaskoczony, że mogę tam grać i już po fakcie sprawdziłem, że mam potwierdzenie, że moje konto powinno być dla mnie niedostępne ze względu na samowykluczenie.

Czy w takiej sytuacji mogę zażądać zwrotu wpłaconego przeze mnie depozytu, kiedy to samowykluczenie poiwnno obowiązywać?

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Czy w takiej sytuacji mogę zażądać zwrotu wpłaconego przeze mnie depozytu, kiedy to samowykluczenie poiwnno obowiązywać?
Możesz spróbować ale szanse są takie same jak wygrana Polski w Mistrzostwach Świata.
Swoją drogą ogólnie te samowykluczenia / zamykanie kont u niektórych firm bukmacherskich ( mowa tu o polskich ) jest do du..bani bo co z tego że zamkniesz konto jak wystarczy napisać mail i masz odblokowane ...

Do góry Bottom