he, he to ja dałem ten pomysł jak cośTu nikt nie zagląda z STS.
W aplikacji jest bank pomysłów i już ktoś dał taki pomysł, niestety realizacja tych pomysłów trwa wieczność.
Juz pol roku temu próbowałem w punkcie pograc polityke. Niestety limity rzedu 100-200zl i przy kolejnym zakładzie w tym punkcie zaklady były wysyłane do weryfikacji i kursy znikały albo zostały obniżane. Upadek sts po zmianie właściciela widoczny gołym okiem. Promocji jako takich juz praktycznie juz tez nie majaCo się stało ze starą, dobrą informacją o max stawce przy opisie zdarzenia, jeśli jest ograniczona? Wybrałem zdarzenie, poszedłem do punktu, a tam na miejscu się okazuje, że mogę zagrać góra za 100 złotych. I to już nie pierwszy raz taka sytuacja. Jakbym wiedział, jaki jest limit na zdarzenie, to przynajmniej nie poświęciłbym ani minuty na analizę i spacer. Swoją drogą, myślałem, że w Polsce tylko zielony strong-krzaczor, potrafi wyjechać z max stawką 100zł, a tu jednak silna konkurencja.
Upadek bo nie mogłeś zagrać polityki za grubszą kasę?Juz pol roku temu próbowałem w punkcie pograc polityke. Niestety limity rzedu 100-200zl i przy kolejnym zakładzie w tym punkcie zaklady były wysyłane do weryfikacji i kursy znikały albo zostały obniżane. Upadek sts po zmianie właściciela widoczny gołym okiem. Promocji jako takich juz praktycznie juz tez nie maja
Wcześniej sobie pogrywałem taką polityke za 3000-5000zl rozbite na kilka kuponow. Te promocje które wymieniłeś to chyba dla jakichś Januszy . Bonusow od wplaty to juz praktycznie nie maja. Limituja na potęgę. Upadek to mało powiedziane. Taki superbet to ich bije na głowę z kursami , limitami i promocjamiUpadek bo nie mogłeś zagrać polityki za grubszą kasę?
100zł bonusu za codzienne granie 15zł przez miesiąc - pomijam brak innych stacjonarnych bukmacherów.
Wprowadzenie gamechangera, większa ilość lig i podpórki się liczą.
Zmiana aplikacji, nie jest jakoś super ale jest lepiej
To co mają powiedzieć inni bukmacherzy? Dawno powinni „upaść”
Akurat oferta stacjonarna jest dla Januszy bo tak ma być … to, że sobie pogrywałeś politykę za grubiej a teraz nie możesz to graj gdzie indziej przecież pełno bukmacherów w Polsce i za granicą a gdzie jest taka oferta?Wcześniej sobie pogrywałem taką polityke za 3000-5000zl rozbite na kilka kuponow. Te promocje które wymieniłeś to chyba dla jakichś Januszy . Bonusow od wplaty to juz praktycznie nie maja. Limituja na potęgę. Upadek to mało powiedziane. Taki superbet to ich bije na głowę z kursami , limitami i promocjami