>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STSowe mini manipulacje

M 0

Mike9966

Użytkownik
Kolejna moja mała przygoda z STSem i ich naciąganiem graczy. Naprawdę niech ktoś zacznie kontrolować bukmacherów w Polsce, bo robią co chcą.
Zakład live z dzisiaj. Gra PAOK z Shamrock. Robię szybko dubla z dwóch handicapów -2 na wygraną PAOKU i jeszcze innej drużyny z live. Kurs na -2 PAOK jest ok. 6 na ten drugi ok. 5. Wychodzi mi fajna wygrana. Już chcę to brać, ale zanim kliknąłem PAOK strzela na 1-0. I co robi STS w tej sytuacji na live? Zamiast zablokować kursy co tak bardzo lubią nawet przy sytuacjach podbramkowych to nie blokują kursu tylko zmieniają go z ok. 6 na jakieś 2. Przyjąłem nowy kurs i postawiłem, ale potencjalna wygrana zmniejszyła się 3 razy. Mówię trudno, lepsze to niż nic. Nagle z 1-0 dla PAOK robi się znowu 0-0. Gol nieuznany! Tym oto sposobem STS mnie wprowadził w błąd. Zamiast zablokować kursy i poczekać, aż sprawdzą gola to obniżyli kursy jakby ten gol był 100% pewny. Takim mykiem mogą robić graczy w nieskończoność. Zakład i tak wygrałem, ale wygrana jest 3 razy mniejsza. Czyste skrwsnstwo ze strony STS. Dla mnie oni czasami ocierają się o oszustwa i manipulacje po prostu.
Oczywiście moją winą było nieoglądanie meczu i bazowanie tylko na STS live, ale i tak STS powinien czekać z wystawieniem kursu aż weryfikacja gola się skończy, a nie oferować kursy jakby gol był już w 100% uznany. Takie mini manipulacje mogą całkiem sporo im oszczędzić. Moim zdaniem oni to czasami robią specjalnie i ma to charakter systemowy, ale oczywiście to tylko domysły.

M 7K

makalele007

Użytkownik
Kolejna moja mała przygoda z STSem i ich naciąganiem graczy. Naprawdę niech ktoś zacznie kontrolować bukmacherów w Polsce, bo robią co chcą.
Zakład live z dzisiaj. Gra PAOK z Shamrock. Robię szybko dubla z dwóch handicapów -2 na wygraną PAOKU i jeszcze innej drużyny z live. Kurs na -2 PAOK jest ok. 6 na ten drugi ok. 5. Wychodzi mi fajna wygrana. Już chcę to brać, ale zanim kliknąłem PAOK strzela na 1-0. I co robi STS w tej sytuacji na live? Zamiast zablokować kursy co tak bardzo lubią nawet przy sytuacjach podbramkowych to nie blokują kursu tylko zmieniają go z ok. 6 na jakieś 2. Przyjąłem nowy kurs i postawiłem, ale potencjalna wygrana zmniejszyła się 3 razy. Mówię trudno, lepsze to niż nic. Nagle z 1-0 dla PAOK robi się znowu 0-0. Gol nieuznany! Tym oto sposobem STS mnie wprowadził w błąd. Zamiast zablokować kursy i poczekać, aż sprawdzą gola to obniżyli kursy jakby ten gol był 100% pewny. Takim mykiem mogą robić graczy w nieskończoność. Zakład i tak wygrałem, ale wygrana jest 3 razy mniejsza. Czyste skrwsnstwo ze strony STS. Dla mnie oni czasami ocierają się o oszustwa i manipulacje po prostu.
Oczywiście moją winą było nieoglądanie meczu i bazowanie tylko na STS live, ale i tak STS powinien czekać z wystawieniem kursu aż weryfikacja gola się skończy, a nie oferować kursy jakby gol był już w 100% uznany. Takie mini manipulacje mogą całkiem sporo im oszczędzić. Moim zdaniem oni to czasami robią specjalnie i ma to charakter systemowy, ale oczywiście to tylko domysły.
Tak samo to idzie w drugą stronę ktoś łapie np under 3.5 po kursie 2 a po cofnięcie gola jest kurs 2 na under 2.5 także ty akurat z tego nie skorzystałeś inni mogli skorzystac w drugą stronę

M 0

Mike9966

Użytkownik
Nie oto chodzi w ogóle. Chodzi o to, że STS powinien blokować kursy do momentu aż gol zostanie potwierdzony, a nie naganiać na niższe kursy gdy gol jest sprawdzany. Ktoś tu powiedział, że to działa w drugą stronę. Nie, nie działa to tak. Zanim STS cofa gola upływa z 5 minut nawet i w tym czasie naganiają ludzi którzy szybko postawili i nie skorzystali z transmisji video czy innego livescora, nie widzą meczu. Takie praktyki to ocierają się już o manipulowanie graczami i myślę, że Ministerstwo Finansów zaciekawią. Wystawianie kursów podczas VARu tak jakby 100% było pewne, że gol jest to po prostu fałszywa oferta kursów. Robią to najcześciej pod koniec dnia gdy jest mało graczy i mogą kontrolować wszystko. Dzisiaj znowu to zrobili w meczu Limy.

Ostatnia edycja:
W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
Prawda jest taka że gdyby to było w drugą stronę to powolaliby się zapewne na kursy nieprawidłowo wystawione i skorygowali do poprawnych.

Ale że działa to w dwie strony i nie czekają pięciu minut to maja inni rację, co teraz Ci Mike9966 udowodnię.

Wskoczył bonus na 60 zł, zagrałem gola Legii na live. Nsame strzela, oni rozliczają. Sędzia i var bramkę po chwili anulują, oni śpią. Więc widząc że to Motor strzelił na 2-4 postanowiłem wypłacić wygrana która błędnie rozliczyli ( bez skrupułów, raz oni nas raz my ich). Wypłata na koncie, dopiero godzinę po meczu się obudzili i teraz mam minus na bonusie. Nie pierwszy i nie ostatni raz, poczekam spokojnie aż wyrównają do zera ;) Screenshot_2024-09-06-09-54-01-114_cz.greep.sts.jpg

Do góry Bottom