>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Indonezja

bfred 529K

bfred

Użytkownik
Typy z 1 Ligi Indonezji...
Post automatycznie złączony:

Dyscyplina: Piłka nożna –Indonezja
Godzinna: 14:00
Spotkanie: Bali United - Persik Kediri
Typ: BTS
Kurs: 1.57
Bukmacher: Betclic
Analiza: Założyłem temat bo widzę, że ostatni z 2014 roku...Dość często gram BTS w tej lidze jest ona dosyć overowa jeśli chodzi i tego rodzaju typy. Gra 6 drużyna z 13. Obydwa zespoły dosyć bramkostrzelne ale też i tracą, bilanse odpowiednio 9-7 i 11-12 czyli dosyć wesoły futbol. Na ostatnie 5 meczy gospodarze zanotowali serię 4/5 BTS a goście identycznie. Na ostatnie 4 pojedynki bezpośrednie mam 2/4 BTS czyli nie jest źle (ostatnio było 1-1). Bukmacherzy bardzo faworyzują w tym meczu gospodarzy (kursy w granicach 1,40-1,50) zupełnie nie wiem dlaczego na papierze wygląda to na dwie równe drużyny chyba że o czymś nie wiem? W każdym bądź razie wierzę, że każdej z drużyn uda się przynajmniej raz znaleźć drogę do bramki przeciwnika a typ wejdzie. Powodzenia:)

Ostatnia edycja:
bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Indonezja
Godzinna: 14:00
Spotkanie: Persis Solo - Persib
Kurs: 1.56
Bukmacher: Betclic
Analiza: Wczoraj weszło to próbujemy dalej. Grają sąsiedzi z Tabeli czyli 15 z 16. Z tym że goście są w strefie spadkowej i będą chcieli się wydostać. Pomiędzy nimi tylko punkt różnicy no i co ciekawe identyczny bilans bramkowy 10-11. Czyli teoretycznie zapowiada się BTS bo widać że tutaj radosny futbol się szykuje:) statystycznie wszystko się zgadza na ostatnie 5 meczy oba zanotowały 4/5 jeśli chodzi o BTS a w ostatnich 2 meczach bezpośrednich mamy 2/2 więc git. Co więcej w prawie wszystkich przypadkach BTS zarówno dla jednych jak i drugich w meczach pada sporo goli i nie jest to klasycznie na styku 1-1 a więcej. Ja ten kurs biorę i gram go w realu również warto over 2,5 lub 3,5. Powodzenia:)

Otrzymane punkty reputacji: +937
bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Indonezja
Godzina: 10:00
Spotkanie: Bali United - Persebaya
Typ: over 2,5
Kurs: 1,62
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Mecz za chwilkę. Gra 6 z 8 oby dzielą zaledwie 2 punkty i obie mają szanse na miejsca barażowe chociaż bliżej tego celu są gospodarze. Mają przyzwoity bilans bramkowy +3 goście trochę gorszy -1 ale jest w miarę wyrównane. Ostatnie mecze gospodarzy to 2/5 jeśli chodzi o over 2,5 a goście już o wiele lepiej bo 4/5. Generalnie oba zespoły dość ofensywne ale też i sporo tracą i tutaj upatruję szansy. mecz h2h to 3/5 over 2,5 ostatnio dzisiejsi gospodarze rozgromili 4-0 gości a miało to miejsce w lutym tego roku. Przewiduję zwycięstwo gospodarzy dzisiaj ale sądzę że goście coś dorzucą i skończy się jakieś 2-1 lub 3-1 dlatego proponuję ten typ. Powodzenia:)

Otrzymane punkty reputacji: +973
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Indonezja
Godzina 13:00
Spotkanie: Borneo - Persebaya
Typ: 1X i powyżej 1,5 gola
Kurs: 1,41
Bukmacher: Etoto Mixbet
Analiza:
Tym razem egzotyka pełną gębą. Indonezja, gdzie Borneo zajmuje pierwsze miejsce w tabeli z bilansem 46:19 w 27 meczach. Ich rywalem jest drużyna Persebaya ze środka ligowej tabeli z bilansem bramkowym 28:35. Patrząc na ostatnie wyniki gospodarzy to sztukuje się czysta jedynka, jednak nie dają mi spokoju dwie ostatnie wygrane Persebaya z 2023 roku. Obie co prawda na stadionie Persebaya, ale zawsze jest to jakaś zależność. Dlatego podpieram typ na zwycięstwo gospodarzy remisem i dokładam over 1,5 gola, który padł zawsze w ostatnich 5 meczach między nimi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +350
black-star 54,3K

black-star

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna –Indonezja
Spotkanie: Persebaya Surabaya - Dewa United
Typ: Powyżej 2,5 gola w pierwszej połowie
Kurs: 5,5
Bukmacher: Superbet

Bardzo gorący mecz w Indonezji. Goście mają wygrane ostatnie trzy spotkania i pną się w tabeli w górę. W każdym z nich obydwa zespoły strzeliły co najmniej trzy gole. Persebaya nie przegrała żadnego z ostatnich sześciu meczy u siebie. W tabeli jest kilka oczek niżej, goście zwyciężając tutaj mogą łatwo znaleźć się w strefie awansu do pucharów. Jest to zespół, który strzela bardzo dużo, a obrona Persebayi w ostatnich spotkaniach działa w kratkę. Myślę, że trzy bramki w pierwszej połowie są bardzo realne.

bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Indonezja Liga 1
Godzina: 14:00
Spotkanie: Persija Jakarta - Persis Solo
Kurs: 1,50
Analiza: Dzisiaj Indonezja. Gra 12 z 8. Obie drużyny ofensywnie nastawione co widać po statystykach odpowiednio 43-38 oraz 46-43 ale jak widać z defensywą nieco gorzej. Goście 7 pkt nad strefą spadkową i 1 mecz mnie więc raczej dużego zagrożenia nie ma ale na pewno będą walczyć dzisiaj o powiększenie przewagi. Goście z kolei 6 pkt straty do playoff i także jeden mecz mniej. Wychodzi mi, że tutaj obydwa zespoły bardzo mają o co grać a to wiąże się z bramkami na które dzisiaj liczę. Ostatnie 5 spotkań pod BTS to u gospodarzy 3/5 a u gości 2/5 a w spotkaniach bezpośrednich mamy 2/3 (ostatnio 2-2). Myślę, ze gole będą z obu stron trzeba tylko otworzyć wynik spotkania. Powodzenia:)

bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Indonezja Liga 1
Spotkanie: PSIS Semarang - Persikabo 1973
Kurs: 1,60
Analiza: Hokej wyszedł średnio więc próbuję piłeczkę Indonezji. Gra 6 z 18. Goście już spadli a gospodarze jeśli wygrają a mają mecz zaległy to zbliżą się na 1 pkt od fazy lay-off więc determinacja będzie ale i trochę paraliż przed stawką spotkania. Czy goście pogodzeni z porażką to wykorzystają w postaci choćby jednej bramki?? Gospodarze ostatnio wygrali 2-1 pod długim czasie bez zwycięstwa natomiast goście w ostatnich 5 meczach strzelali bramkę pomimo częstych porażek i to z rywalami z półki gospodarzy. W ostatnich 5 meczach h2h było 3/5 BTS więc to dobry prognostyk. Myślę że gospodarze dzisiaj wygrają ale nie bez straty gola, jeśli goście strzelą to już pójdzie moim zdaniem. Powodzenia:)

S 17,4K

SieWie

Użytkownik
Padang - Borneo Typ: Borneo -1ah Kurs: 1.93 Pinnacle

Kursy zaczynają spadać na ekipę gości i spodziewam się, że jutro mogą wynosić w okolicach 1.7-1.8 na azjan -1.
Gospodarze to tegoroczny beniaminek natomiast Borneo w zeszłym sezonie wygrało rundę zasadniczą, po czym w półfinale play-off dość nieoczekiwanie uległo Madura United i finalnie zakończyło rozgrywki na 3 miejscu.
Spodziewam się, że zdecydowanie lepiej do startu rozgrywek przygotowane jest Borneo, ponieważ na przełomie lipca i sierpnia występowali w President Cup docierając do finału, gdzie dopiero w rzutach karnych przegrali przeciwko Arema.
W tej lidze większość zespołów bazuje na zawodnikach z zagranicy a w drużynie Padang większość obcokrajowców pracuje dopiero od dwóch tygodni, tak więc na tą chwilę nie będą stanowić o sile zespołu. Borneo ma bardzo ciekawych zagranicznych piłkarzy, głównie pochodzących z Ameryki Południowej a niektórzy z nich mają również doświadczenie w Europie.
Podsumowując według mojej opinii drużyna gości jest zdecydowanym faworytem tego meczu.

✅

Niemniej moje przypuszczenia w ocenie dzisiejszych kursów nie były trafne, tak naprawdę przed samym meczem można było grać po zdecydowanie lepszych kursach.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +578
S 17,4K

SieWie

Użytkownik
Dewa United - Persib Bandung

Typ: Dewa United 0ah

Kurs: 2.0

Pinnacle

Bardzo interesujący pojedynek. Obie drużyny w zeszłym sezonie znalazły się w TOP 5. Obie drużyny są niemal identycznie wyceniane przez Transfermarkt.
W pierwszym ligowym pojedynku Dewa United bezbramkowo zremisowało na wyjeździe z Arema czyli aktualnym zwycięzcą President Cup, choć mieli w tym meczu nieco więcej okazji do wygrania tego pojedynku. Co ciekawe ich ostatnia domowa porażka miała miejsce w listopadzie właśnie przeciwko Persib a ten mecz zakończył się rezultatem aż 1:5, tak więc spodziewam się dużej motywacji ze strony gospodarzy, aby udowodnić, że był to wypadek przy pracy. Jeśli chodzi o transfery gospodarzy to skupię się w szczególności na środku pomocy, ponieważ według mojej opinii to ta formacja może odegrać kluczową rolę w tym spotkaniu. Tam dokonano w szczególności dwóch jak na standardy tej ligi poważnych wzmocnień, dołączając do składu byłego reprezentanta młodzieżowej kadry U20 Brazylii, czyli Jajá, który w poprzednim sezonie zanotował 9 goli i 8 asyst w barwach Madura United. Drugą postacią jest argentyński pomocnik Messidoro, który w zeszłym sezonie dla Persis Solo zdobył 6 goli asystując przy kolejnych 12 trafieniach.
Goście wygrali w niezłym stylu z beniaminkiem ligi, pokonując PSBS Biak Numfor stosunkiem 4:1. Jednak w tym meczu z powodu kontuzji zszedł jeden z najważniejszych zawodników tego zespołu, kapitan Marc Klok a jego występ w jutrzejszym pojedynku ocenia się 50/50. Inną ważną postacią jest brak strzelca pięknej bramki ze "szczupaka", dającą prowadzenie 2:1 w tym meczu czyli Beckham Putra.
Podsumowując gospodarze mają dużo do udowodnienia i jeśli będą potrafili wykorzystać potencjał w środku pola, to są w stanie wygrać ten pojedynek.

PS:
Choć nie lubię tak niskich kursów a już w szczególności na rynek BTS, ale do dubla ciekawą opcją wygląda właśnie obie strzelą po kursach w okolicach 1.55✅.

2:2 FT.
Zwrot.

Ostatnia edycja:
S 17,4K

SieWie

Użytkownik
Właśnie sprawdziłem indonezyjską prasę co do meczów na jutrzejszy dzień i naszła mnie pewna rozkminka w stosunku do meczu Persebaya - Barito Putera.
Według mojej opinii kursy otwarcia są nieco przeszacowane na gospodarzy a sam spadek w Azji czy na giełdzie Betfair dotyczy pewnej spekulacji.
Otóż wielkim wydarzeniem ma być powrót po urazie łydki najlepszego zawodnika Persebaya czyli Malik Risaldi(33 występy/11 bramek/4 asysty w zeszłym sezonie). Aczkolwiek jak na tą chwilę trener nie oświadczył czy wystąpi w pierwszym zespole. Jako, że nie jestem z Indonezji i nie jaram się jak oni, to na chłodno kalkuluję, że jego forma wcale nie musi być oszałamiająca, nawet jeśli miałby zacząć od początku meczu.
Persebaya po dwóch kolejkach ma punkt przewagi aczkolwiek mierzyła się z niżej notowanymi przeciwnikami od dotychczasowych rywali Barito Putera.
Wartość obu drużyn jest niemal identyczna.
Ogólnie zostawiam sobie ten mecz do obserwacji, ale gdybym miał prognozować to spotkanie, kierowałbym się ku azjanowi +1 na Barito, ale tylko po kursie 1.75 jaki jest dostępny na ten moment w Dafabet.
Według Flashscore od 2018 roku, obie drużyny rozegrały między sobą 10 spotkań i tylko raz Persebaya wygrało więcej niż jedną bramką, tak więc choćby statystycznie ten zakład miałby rację bytu.

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
PSS Sleman - Borneo Samarinda
Typ: Borneo Samarinda
@2.15 Fortuna

Liga w Indonezji dość świeżo się zaczęła i za zawodnikami są już trzy kolejki. Można zauważyć pewną zależność, która kontrastuje między dzisiejszymi rywalami - oto Borneo jest jednym z dwóch zespołów, którzy jak dotąd zachowali komplet punktów, natomiast Sleman jednym z trzech, którzy jeszcze ani jednego punktu na koncie nie mają, a ponadto jedynym, który nie strzelił jeszcze żadnej bramki. Co ciekawe, rozpoczynają sezon z ujemnym dorobkiem minus trzech punktów. Biorąc pod uwagę taki kontrast, kurs na wygraną gości sprawia wrażenie atrakcyjnego. Trudno oczekiwać, że sytuacja w tabeli już się nie zmieni, jednak na przestrzeni ostatnich kilku spotkań Borneo jeszcze nie miał tak łatwego rywala, a wygrał cztery ostatnie mecze, tracąc jedną bramkę. Daję typ na to, że wywalczą trzy punkty w kolejnej konfrontacji.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +439
Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Persib Bandung-PSIS Semarang TYP 1 kurs 1,54 5/10 g.14.00 2:1 WIN

PS: Znalezione w sieci także z wiadomych względów to cytat:

"W ostatnim meczu dwaj zagraniczni środkowi napastnicy Semarang, Sudi Abdullah i Evandro Brandao, zostali kontuzjowani i opuścili grę, a sytuacja nie zmieniła się przed tym meczem. Jednocześnie w ostatnim meczu zagraniczny środkowy napastnik Fernandinho i najsilniejszy lokalny napastnik David Maulana, obaj kontuzjowani przez ponad 70 minut. Trener potwierdził również, że obaj mieli drobne urazy i nie mogli zagrać w tym meczu. Semarang nie ma zagranicznych środkowych napastników do wykorzystania i musi wykorzystać lokalnego Wildana Ramdhaniego lub Aulię Rahman. Ramdani ma zaledwie 1,7 metra wzrostu, a Rahman ma zaledwie 18 lat.
Najlepszy strzelec zeszłego sezonu, David Silva, wciąż dochodzi do siebie po kontuzji, ale nowi środkowi napastnicy Mailson Lima, Ciro Alves i Tyronne również mogą grać jako napastnicy, podobnie jak indonezyjski napastnik Dimas Drajad jest już w pełni wyleczony i może zaczynać.
W tym sezonie Indonezyjski Związek Piłki Nożnej nie pozwala kibicom wyjazdowym na wyjazdy. Bandung jest jedną z niewielu drużyn z własnym boiskiem, a przewaga jest dość duża. Bandung wygrał 5 z ostatnich 6 meczów najwyższej ligi przeciwko Semarang. Stając naprzeciwko przeciwnika, któremu poważnie brakuje zawodników, Bandung nie ma problemu ze zdobyciem kompletu punktów."

Dla odważnych handi -1,5 za 2,50...

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3563
Do góry Bottom