Godzinę przed walką zagrałem po 2.47Jaki był kurs na wygrąną Julii w poprzedniej walce?
Godzinę przed walką zagrałem po 2.47Jaki był kurs na wygrąną Julii w poprzedniej walce?
ciekawe, ze zagranica ma Petecio po 1.27-1.3 a w pl bukach możemy znaleźć nawęt 1.6Boks olimpijski kobiet- zwycięzca pojedynku
07.08.2024
21.46
Petecio N. - Szeremeta J.
Kurs: 3.21
Bukmacher: Fortuna
Poprzedni pojedynek Julii to było 'easy money'. Tutaj będzie już szalenie ciężko. Rywalka utytułowana, z poprzednich igrzysk z Tokio wróciła z srebrnym medalem. Oprócz tego kilka medali mistrzostw świata i mistrzostw Azji. W poprzednich pojedynkach- podobnie jak nasza- wygrywała jednogłośną decyzją sędziów. Ma szybkie ręce, przy stylu Julii trzeba będzie uważać żeby nie wpadły jakieś bombki które mogą przekonać sędziów do przyznania rundy Filipince. Z drugiej strony Polka ma przewagę zasięgu i dobrą prace nóg. To jest boks olimpijski, walki pań rzadko kończą się nokautem; trzeba punktować. Jeśli Julia bedzie trzymać dystans i kontrować to może dzisiaj świętować wielki sukces. Szeremeta już przed igrzyskami zapowiadała że jedzie po złoto. Postawa rzadka u polskiego sportowca. Ta pewność siebie i postawa w poprzednich pojedynkach sprawia że szkoda byłoby nie spróbować po takim kursie.
Osobiście łapię po 1,6. Skończy się to pajacowanie przez Szeremetę.ciekawe, ze zagranica ma Petecio po 1.27-1.3 a w pl bukach możemy znaleźć nawęt 1.6
Które mają 1.60? Bo 1.23-1.30 widze. Lvbet po 1.50 nie liczę bo tam ani grosza nie przyjmą miciekawe, ze zagranica ma Petecio po 1.27-1.3 a w pl bukach możemy znaleźć nawęt 1.6
TotalbetKtóre mają 1.60? Bo 1.23-1.30 widze. Lvbet po 1.50 nie liczę bo tam ani grosza nie przyjmą mi
Edit: ok znalazłem jeden
Przeciwniczka naszej Julii jest 100% przeciwniczką i proszę nie siać bzdur, bo równie dobrze za granicą se tak mogły pacany wrzucać zdjęcie Anity Włodarczyk i pisać "przeciwczniczka" bo męskawo wygląda. Z rywalką z hiperandrogenizmem Julia może się spotkać w finale. Jeszcze raz: z hiperandrogenizmem. Gdzieniegdzie można wyczytać bzdury że "facetom zachciało się złota w boksie więc zmienili płeć i teraz leją baby"."Przeciwniczka" naszej Julii.
https://x.com/JanuszBoksu/status/1820368001851384249
Podpisuje się całkowicie pod tym typem rękoma i nogami, szeremeta tak na prawdę nie miała żadnej solidnej rywalki pod drodze, Nesty o klasę jest lepsza od tych rywalek z którymi nasza boksowała do tej poryOsobiście łapię po 1,6. Skończy się to pajacowanie przez Szeremetę.
pięknieGodzinę przed walką zagrałem po 2.47
Lubię jak ktoś zostaje tak pięknie wyjaśnionyOsobiście łapię po 1,6. Skończy się to pajacowanie przez Szeremetę.
Ty nigdy nie podałeś złego typu? lubie jak ktoś odezwie się tutaj raz na ruski rok by komuś wytknąć minus. Pokaż na co Cię stać kolegoLubię jak ktoś zostaje tak pięknie wyjaśniony
Tu nie chodzi o to, że podałeś zły typ, tylko o to w jaki sposób go podałeś mądraloTy nigdy nie podałeś złego typu? lubie jak ktoś odezwie się tutaj raz na ruski rok by komuś wytknąć minus. Pokaż na co Cię stać kolego