Nie polecam oszuści!
Miałem tam konto od roku czasu bodajże nie grałem tam zbyt wiele. 27.06 dokonałem depozytu o wysokości 42 zł. Wcześniej bo tydzień temu zaakceptowałem jakiś bonus 15zl na saldo dodatkowe pieniądze, którego nie było jak obrócić (pisali że obrót na jest na zakłady sportowe, ale grając nie przeszedł na saldo prawdziwych pieniędzy) . Dnia 02.07.2024 zleciłem wypłatę 200zl która bez weryfikacji mi przeszła i co najważniejsze potrąciła mi bonus 15zl tych dodatkowych pieniędzy. Dzień później zleciłem kolejna za 250zl i dostałem weryfikację kyc. Po tygodniu uporczywej weryfikacji (raz nie przyjęli zdjecia paszportu, nie przyjmowali wyciągów z banku celem potwierdzenia adresu) skonfiskowali mi wygrane z salda prawdziwych pieniędzy. Ponad 1385zl , w czasie jak trwała weryfikacja sobie tam pogrywalem i ukrecilem. Powołują się na regulamin 7.9 dotyczące bonusów..ale ja już tych dodatkowych pieniędzy 15zl nie miałem na saldzie rolując prawdziwe pieniądze. Jakieś pomysły co robić ? Do kogo pisać skargę. Wszystko odbywało się na zakładach sportowych a nie kasynie.