tedddy2060
Użytkownik
Chojniczanka 3-0 HT,więc pasi na razieChojniczanka 4 liga pomorska , 8 zawodnikow schodzi z 2 ligi mecz o 11
Chojniczanka 3-0 HT,więc pasi na razieChojniczanka 4 liga pomorska , 8 zawodnikow schodzi z 2 ligi mecz o 11
4-0 młodzi wygrywają, PozdrawiamNie polecam
To wszystko młodzi zawodnicy, którzy tylko trenują z 1zespołem ale nie znaczą w nim zbyt wiele, do tego Trojanowski tylko na ławce...
Popieram ten typ jak najbardziej, szkoda tylko że na betclicku limit 30 zł....Pokaż załącznik 42469
Przed nami ostatnia kolejka czwartej ligi mazowieckiej.
Do rozwikłania została już tylko jedna zagadka, a mianowicie - kto będzie ostatnim spadkowiczem Błonianka Błonie czy Mazur Karczew.
W dużo lepszej sytuacji są ci pierwsi, albowiem wszystko mają we własnych "nogach".
Mnie osobiście bardzo zainteresowały, a zarazem zdziwiły kursy zaoferowane przez oddsmakerów na mecz Karczew - Przysucha.
W zależności od bukmachera możemy złapać średnio kurs ok. ~4.65 na wygraną Oskara.
Pokaż załącznik 42470
Ja wiem, że Mazur "musi" wygrać, aby dać sobie szansę.
Ale jest minimum kilka faktów około meczowych, które mówią, że warto spróbować pograć na Przysuchę.
Po pierwsze "tabela" wiosny. Oskar w rundzie rewanżowej NIE PRZEGRAŁ żadnego meczu wyjazdowego (bilans 6-1-0):
- wygrana 3:2 z Ząbkovią,
- remis 1:1 z KS CK Troszyn
- wygrana 2:1 z Mazovią,
- wygrana 2:1 z MKS Piaseczno,
- wygrana 2:1 z Marcovią Marki,
- wygrana 2:0 z KS Raszyn,
- wygrana 5:1 z Sokołem Serock
Mazur w domu zupełnie na odwrót. Tylko 1-2-4 (bilans 6-11). Jedyne zwycięstwo odnieśli z Sokołem Serock (3:1).
Pokaż załącznik 42471
Ponadto:
- Oskar ma obiecaną "premię motywacyjną" za urwanie punktów z Mazurem,
- Oskar jedzie do Karczewa możliwie najmocniejszym składem (jedynie bez pauzującego za kartki obrońcy - Mariusza Moskwy),
- mecz sędziuje Maciej Włodarczyk, brat... Rafała Włodarczyka (byłego zawodnika Błonianki Błonie),
- te kursy są mocno "przestrzelone" w obliczu tego, że tak jak pisałem nie wszystko jest zależne od Mazura. Tak naprawdę wystarczy, że Błonianka będzie prowadzić do przerwy załóżmy jakieś 2-0, a Oskar przetrwa do przerwy z jakimś remisem. Wówczas jestem pewien, że Mazurowi opadną "jajca"=motywacja będzie na dużo niższym poziomie i to będzie szansa dla gości.
Pokaż załącznik 42472
Reasumując:
pobieram delikatnie w PRE wygraną Oskara Przysucha po 5.30
i polecam obserwować czy jakiś buk będzie miał ofertę LIVE na to spotkanie.
To wtedy lipton. Dlatego warto czekac tez na live. Bogołębski wychodzi w pierwszym składzie.Ja słyszałem, że Bogołębski nie zagra ,więc kto tu ściemna?
Załóżmy, że Błonianka będzie przegrywać do przerwy 2-0 co wtedy
2:0Oskar 1:0 oby dowieźli
Niestety 2:2Oskar 1:0 oby dowieźli
Post automatycznie złączony:
2:0
To coś ala takiego jak Groclin, Wieczysta i podobne twory. Inwestuje tam z tego co wiadomo "Tarczyński" to ten od kabanosów, nawet w DZPN się go boją, kiedyś na WD wpadł z adwokatami i w meczu którego nie potrafił zabezpieczyć nawet kary finansowej nie dostał a myśmy przez rok na wyjazdy nie mogli jeździć (jeździliśmy na zakazie )Ktoś coś więcej może powiedzieć o klubie Barycz Sułów? Co to za twór i kto za tym stoi? Skoro ściągają do siebie króla strzelców 3 ligi Wiktora Kacprzaka, który miał oferty nawet z 1 ligi, więc musieli ładnie sypnąć $$$.
0:4 w cymbał z MOSP-em Białystok gdzie według buków byli zdecydowanym faworytem.KS Turośnianka (Klub z Turośni Kościelnej), założony w 2020 roku, w pandemii, zaczynał od najniższej klasy rozgrywkowej na podlasiu (A klasy). Dzisiaj są w IV Lidze. Wybudowali ostatnio budynek dla VIPów, który robi wrażenie na poziomie IV Ligi. Zarząd Klubu zapowiada kolejne awanse... Co prawda stadion nie spełnia wymogów 3. Ligi i trzeba będzie pewnie przesuwać trybuny w przypadku awansu, ale to nie zmienia faktu, że warto śledzić kursy na Turośniankę w przyszłym sezonie ; )