Super analiza. Ten Anwil z dwoma równorzędnymi "piątkami" odpadł w ćwierćfinale.Kozacki kurs na Trefl,ktory ma jako jeden z 3 Anwil,Trefl i Szczecin dwie rowne 5,dzisiaj łatwo wchodzą do finału,dorzucamy Haadad Maia z tenisa i piękny kupon,powodzenia
Super analiza. Ten Anwil z dwoma równorzędnymi "piątkami" odpadł w ćwierćfinale.
Anwil grał bez trenera,daleko zaszli jak na to,Frasunkiewicz to taki siatkarski Nawrocki,nie ma pojecia o graniu i tylko dziwne uklady go trzymaja na powierzchni.Tabak drugi raz nie da sie zaskoczyc.Nie zawsze analiza musi byc jak elaborat.Super analiza. Ten Anwil z dwoma równorzędnymi "piątkami" odpadł w ćwierćfinale.
Czy serio mówisz o gościu który wygrał FIBA Europe Cup, że nie ma pojęcia? Fransun jest kumatym trenerem, a w polskiej koszykówce to wszystko się może stać, w 1 lidze podobnie 8. drużyna wywaliła pierwszą.Anwil grał bez trenera,daleko zaszli jak na to,Frasunkiewicz to taki siatkarski Nawrocki,nie ma pojecia o graniu i tylko dziwne uklady go trzymaja na powierzchni.Tabak drugi raz nie da sie zaskoczyc.Nie zawsze analiza musi byc jak elaborat.
Tak mowie serio,w Arce obserwowalem Frasunkiewicza dokladnie,zawalil nie jeden mecz.Nie chce wchodzic w polemike,polecilem kupon,uzytkownicy forum wiedza,ze zazwyczaj wchodzi wiec nie ma musu graniaCzy serio mówisz o gościu który wygrał FIBA Europe Cup, że nie ma pojęcia? Fransun jest kumatym trenerem, a w polskiej koszykówce to wszystko się może stać, w 1 lidze podobnie 8. drużyna wywaliła pierwszą.
Na dzisiaj oczywiście jestem za Treflem, tabak to geniusz, a prawdopodobieństwo, że Gołąb i Nizioł zagrają na podobnym poziomie równocześnie jest niemalże równe 0.
Tak mowie serio,w Arce obserwowalem Frasunkiewicza dokladnie,zawalil nie jeden mecz.Nie chce wchodzic w polemike,polecilem kupon,uzytkownicy forum wiedza,ze zazwyczaj wchodzi wiec nie ma musu grania
SKąd taka pewność że biorą???Nie no, z Treflem w pełni przyznaje Ci rację bo dzisiaj biorą, również mam u siebie, natomiast co do samego frasunkiewicza, to trochę głębszy temat do dyskusji moim zdaniem przekombinowali dobierając Czecha do składu, słyszało się o niesnaskach między Sandersem oraz nim, było widać w grze, że brakuje tej chemii, czy w pełni to wina trenera? Po części z pewnością.
Anwil w składzie z początku sezonu myślę, że byłby lepszy w PO niż Anwil po wzmocnieniach. Niemniej oby nam weszło, tego nam życzę!
Masz trenera genialnego i wykonawcow 2x wiecej dobrych niz w Slasku,raz mozesz zaskoczyc ale nie dwa, moga albo taktyka albo tempem ich zabiegac,2 to pewniakSKąd taka pewność że biorą???
No ciężej niż myślałem, Schenk ma jaja jak stąd do SzczecinaMasz trenera genialnego i wykonawcow 2x wiecej dobrych niz w Slasku,raz mozesz zaskoczyc ale nie dwa, moga albo taktyka albo tempem ich zabiegac,2 to pewniak