mam zatwierdzoną wypłatę z jetona w środę 8.05 a kasy na revolut nie ma. Ile średnio się czeka? Wcześniej zawsze to było na następny dzień…
Musisz mieć napisac na
jeton "APPROVED" i od tego czasu czekasz do 48h, jeżeli nie wypłacałeś poniższą metodą.
Schemat wypłat z
jeton na revolut jest prosty - sam tak robię i nawet przy wypłatach większych po pare/naście k nie ma znaczenia, a wypłacam często - wypłaca się na revoluta z
jeton (jeśli chcesz mieć kasę na drugi dzień) np. w poniedziałek/wtorek/środę/czwartek do godziny 8, max 9 rano (w piątek już nie ma co, bo będzie dopiero w poniedziałek). Wtedy czekasz równe 24h, bo na Revolut przychodzi Ci następnego dnia o godzinie 8-11, wtedy jest księgowanie. Potwierdzenie przez
jeton masz o około 17-18.
Ten schemat wychwyciłem już w tamtym roku. Nigdy nie wypłacam popołudniu, bo czas oczekiwania jest około 48h.
Mi to osobiście brakuje EcoPayz na bukach, bo tam sprawa była jeszcze prostsza - karta taka jak na revolut. Wypłata na EcoPayz od ruskich w 15 minut i już można śmigać do bankomatu
A znowu żeby wypłacić z
Jeton przez kartę to trzeba zlecić przelew wewnątrz
jeton na karte, co trwa do 24h.
Jak macie jakieś pytania dotyczące
Jeton itd. śmiało pisać i pytać, bo przez ostatnie 5 lat przerobiłem z nimi każdy możliwy temat