czoker
Użytkownik
Arged BM Stal Ostrów Wielkopolski - Enea Stelmet Zastal Zielona Góra 17:30, transmisja emocje.tvMuszynianka Domelo Sokół Łańcut - Tauron GTK Gliwice
Typ: Gliwice
Unibet 1,97 / stawka 8/10 71:96 lekko, łatwo i przyjemnie, cały mecz pod pełną kontrolą
Betfan Gliwice róznica zwycięstwa Gtk Gliwice 11+ kurs 4,27 stawka 1/10 o, chyba mój najwyższy kurs trafiony na forum
Ostatnie dwa typy jak w masło, zobaczymy jak będzie dzisiaj.
Zielona Góra kończy dzisiaj udany dla siebie sezon - pomimo coraz większych problemów finansowaych udało im się utrzymać w lidze.
Ostrów musi dzisiejszy mecz wygrać - zwycięstwo przy sprzyjających innych rezultatach może im nawet zapewnić 3 miejsce na koniec rundy zasadnicznej.
Zielona Góra zagra dzisiaj bez: Aj. English (średnio 13,6 punktów, 4,7 asysty), Jeriah Horne (średnio 10 punktów, 4,6 zbiórki 1,,6 asysty) oraz Gligorije Rakocvevicia (9,2 punktu oraz 6 zbiórek).
Do grania zostają Musić, Hall, Kołodziej, Kikowski, Wójcik, Lewandowski i Woroniecki + młody Góreńczyk.
No delikatnie mówiąc - szału nie ma.
W ostatnim meczu ten zestaw + Horne przegrał ze Spójnią, która cały czas walczy o playoffy różnicą 22 punktów.
Myślę, że Ostrów spokojnie wypunktuje dzisiaj gości z Zielonej i udanie zakończy 2 rundę rozgrywek.
Mój typ:
Ostrów -13,5 kurs 2,00 Superbet / stawka 8/10 126:60 lekko, łatwo i przyjemnie
u innych buków linia wyższa o 2 punkty
alternatywnie pinnacle -13,5 po 1,925
Powodzenia i miłego oglądania ostatniej kolejki
Ostatnia edycja: