Faktycznie, już uzupełniłem. Oczywiście awansuje 10 osób, dzięki za info.Z tego co widzę nie ma w regulaminie jednoznacznej informacji o tym ile osób przechodzi z 2 etapu do 3. Zakładam że 10, ale chyba nigdzie tego nie ma w zasadach
Regulamin uległ zmianie. W tym sezonie nie będzie podziału na grupy. To średnio miało sens, bo trafiał się, że w jednej grupie rywalizował 6 zawodników a w drugiej 2 i tak więc trzeba było z jednej grupy awansować 4, czy 5 a z innej 2. Uznałem że to bez sensu. Poza tym wydaje mi się że jedna tabela będzie i bardziej sprawiedliwsza i ciekawsza. Będzie jasne i przejrzyste kto zasłużył na nagrodę a kto w danym etapie odpadnie.Dzień dobry,
To już dzisiaj, ten dzień. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i cała kolejka zostanie objechana bez zakłóceń.
Czy można się spodziewać niebawem podziału na grupy typerów w konkursie?
Pozdrawiam i życzę zieloności na kuponach i po 3 pkt za spotkanie w konkursie.
Nie można, oferta już jakiś czas jest, a do meczów jeszcze dużo czasu.Można dodawać typy np z zakładów specjalnych ? zamiast typów 2H2 bo coś ociągają się z ofertą ??
Na zawodników nie ma jest po 29 zakładów do postawienia,a ty ile masz?jak to nie ma h2h, jest ubogie, ale jest
Po co Ty chcesz regulamin w takiej sprawie zmieniać? W tamtym roku miałeś z tym problem i w tym od początku też zaczynasz. Praktycznie zawsze oferta była, w trakcie sezonu może kilkukrotnie nie wyszła wcale w specyficznych przypadkach. Nikt na tym nie tracił bo po prostu nikt nie podal typów.to nie można jakoś zmienić regulaminu przed startem ile można czekać na ofertę z w specjalnych zakładach myślę że każdy coś znajdzie !!???
Sorry, mea culpa. Byłem przekonany że Zmarzlik zrobił 15Mecz: GKM Grudziądz - Motor Lublin
Typ: H2H Zmarzlik (-3,5 pkt.) vs Kubera - 1
Kurs: 1.95
Ten zakład został mi niesłusznie rozliczony w niedzielę na minus
Nie widzę tam tam typu "Fricke - Pawlicki - 1". Widzę tylko "Fricke - Pawlicki"Proszę o rozliczenia na plus zakładu Typ: ? M. Fricke - Pi. Pawlicki -1. Pi Pawlicki to oczywiście Piotr Pawlicki. Gdzie indziej rozliczone na plus.