pinio1111
Użytkownik
Z pewnością jest duże value w tym kursie, jednak tu jest trochę inna sytuacja niż dziś z Nysą.Częstochowa @4,7 STS
Dla Projektu jutrzejszy mecz to sparing i mam nadzieję, że potraktują go tak jak dzisiaj Zawiercie. Ekipa z Częstochowy ma jeszcze szanse na zajęcie 14 miejsca i zagranie w PO o miejsca 9-14 i zawsze to jakieś dodatkowe atrakcje i pieniążki z biletów czy transmisji. Nawet jeśli się to nie uda i miał by to być ostatni mecz w tym sezonie to pewnie fajnie było by przerwać passę 5 porażek z rzędu i miło pożegnać się z kibicami.
W dzisiejszym meczu Zawiercie chciało ten mecz przegrać i było to wyraźnie widać. W czwartym secie podopieczni Winiarskiego robili wszystko żeby tylko nie zrobić krzywdy Nysie i aż źle się to oglądało.
Jutro Projekt z pewnością wyjdzie rezerwami, ale tam ma kto grać. Weber, Grobelny, Borkowski, Averill, Kowalczyk, Gruszczyński i Stępień na sypie. Myślę że Tillie lub Szalpuk też mogą wchodzić na zmiany.
Po drugie to rezerwowi mogą chcieć się pokazać z jak najlepszej strony przed play-off.
Wiadomo że większa motywacja będzie po stronie Czewy, ale ja nie jestem aż tak pewny ich wygranej i raczej wejdę w jakieś handi punktowe bądź setowe na gospodarzy. Najlepiej zagrać już dziś bo jestem pewien że jutro kursy na Częstochowę polecą w dół.
Na Gdańsk też teoretycznie można pograć bo oni jeszcze o coś grają, a Rzeszów już nic nie musi i pewnie wyjdą głębokimi rezerwami. Kurs na Trefl jeszcze 3,20 i to z pewnością jest spore value. Sądzę że i ten kurs jutro poleci, bo nie trzeba być alfą i omegą, żeby zobaczyć co się dzieje w tabeli.