D
0
dawmilmu18
Użytkownik
Czy ktoś zna tą firmę i wie czy są wypłacalni? może ktoś potrafi to stwierdzić na podstawie licencji etc?
dali ci tam limit ? jak to u nich wyglada bo na 777bay dali limit na 1 euro a na marsbecie nie moge niczego obstawicPytałeś czemu. Grałem tam w ubiegłym roku. Przed chwilą sprawdziłem historię i wypłaty były najpóźniej na drugi dzień.
i jak tam jest limit 1 euro ? nie chce sie wpieprzyc z depozytem, ktorego sie nie bedzie dalo obrocic jak na tym marsbecie zasranym
wyplata doszla mozliwe, ze to przez ta ankiete jettona bylo cos nie tak
po wypelnieniu tej ankiety jetona wysylali ci jakis mail zwrotny w stylu "ze juz wszystko ok" i karta bedzie dzialac po tym bodaj 30 marca bez problemow czy bez odpowiedzi?i jak tam jest limit 1 euro ? nie chce sie wpieprzyc z depozytem ktorego sie nie bedzie dalo obrocic
wyplata doszla mozliwe, ze to przez ta ankiete jettona bylo cos nie tak
ta bylo cos, ze zakceptowali i doszla ta wyplata z wetbeta wplacilem na karte i na revoluta.po wypelnieniu tej ankiety jetona wysylali ci jakis mail zwrotny w stylu "ze juz wszystko ok" i karta bedzie dzialac po tym bodaj 30 marca bez problemow czy bez odpowiedzi?
wspomniales wczesniej o marsbet/777 bay etc to marsbet ma operatora Stella Tech BV, z kolei 777 to Mirage Corporation NV, tak wiec z racji ze to inni operatorzy to uwazam ze nie powinien ci przejsc zaden limit bo wett bett ma innego operatora.
nieDa się tam wpłacić przez Skrill? Bo nie mam konta jeszcze