Pinnacle - przez asianconnect bedziesz miał depozyty i wypłaty skrillem
Wystarczy VPN na azję?Pinnacle - przez asianconnect bedziesz miał depozyty i wypłaty skrillem
Patrząc na ofertę i limity M88 na early czułem, że to się nie może dobrze skończyć.
Źle zrozumiałeś.Jeżeli dobrze zrozumiałem wpis hagiego to voidują masę kuponów a jeszcze niedawno chwalił ich w innym wątku.
ja pisze tutaj o oczywistych babolach, jesli grasz w miare normalne bety to jest okJeżeli dobrze zrozumiałem wpis hagiego to voidują masę kuponów a jeszcze niedawno chwalił ich w innym wątku.
Przyjmują graczy z polski ?M88 nawet po kilkaset euro na niszówki do tego zakłady można powtarzać. W przeciętnym buku konto miałbym już kilka razy zlimitowane.
Możesz wyrazić opinię jak po krótce obecnie wygląda sytuacja z asianconnect?oni sa aktualnie lepsi nawet od signbeta gdzie z 80% zakladow leci voidy, a jak sie wkurw... to wszystko pocofaja.
Zdecydowanie lepszy assianconnect lub sportmarket - bez podjazdu zaden mansion i inne gowno.
Jedyne prowizje to przelew euro ze skrilla na konto w asian(nie pamiętam dokładnie ile jest prowizji za przelew Skrill => skrill. Około 1%) I wiadomo przewalutowanie jesli korzystasz z PLN na codzienMożesz wyrazić opinię jak po krótce obecnie wygląda sytuacja z asianconnect?
Głównie chodzi mi o koszty czyli prowizje, limity sportów nie niszowych i płynność wypłat.
Nie. Tylko z Wysp Bananowych.Przyjmują graczy z polski ?