na chwilę obecną nie przewidujemy dodatkowych konkursów na forum, pozdrawiamCześć!
Przy okazji urlopu wpadłem na pomysł, że możnaby urozmaicić zabawę typerską na forum w postaci nowego konkursu "typy dnia" na takich samych zasadach jak wiodący comiesięczny konkurs tylko że... W parach..
Bardzo jestem ciekawy co o takim konkursie sądzą użytkownicy jak i przede wszystkim administratorzy, w skrócie mogłoby to wyglądać tak, że chętni, którzy zadeklarowaliby się wziąć udział byliby rozlosowani przez administratorów, bądź sami dobraliby się w pary, jedna osoba byłaby odpowiedzialna za wrzucanie typów do tematu rozgrywek, a punktowane byłyby tylko te posty, w którym udałoby się trafić oby dwa typy - naturalnie typy różne od siebie, czyli np żeby uniknąć takich sytuacji, że jedna osoba typuje Wygrana Legii, a druga osoba typuje Wygrana Legii (zakład bez remisu), jestem ciekaw czy takie coś by się w ogóle przyjęło, jeśli tak, to możnaby zorganizować kolejne edycje.
Pozdrawiam versa.
Proszę o dodanie kursu. 3,00Dyscyplina: Hokej na lodzie
Godzina: 19:00
Spotkanie: Djugardens - Almtuna
Typ: over 6 ( 6 goli zwrot)
Bukmacher: LVBet
Analiza:
Witam. Na dzień dzisiejszy wybrałem spotkanie w drugiej lidze szwedzkiej pomiędzy Djugardens, a Almtuna. Gospodarze to zeszłoroczny spadkowicz z SHL, który na pewno będzie chciał szybko powrócić do elity. Na razie jednak nic nie idzie po ich myśli. Zajmują oni dziewiąta lokatę z dorobkiem 31 punktów. Almtuna jest sąsiadem w tabeli gospodarzy dzisiejszego meczu. Z dorobkiem 32 punktów znajdują się oczko wyżej. Obydwie ekipy znajdują się ostatnio w niezłej formie. Djugardens wygrali cztery mecze z rzędu zaś goście postarają się dziś o trzecie z rzędu zwycięstwo. Warto zwrócić uwagę na liczbę goli, jaka pada ostatnio w meczach tych dwóch drużyn. Almtuna wygrała z Bjorkloven 6:5 po dogrywce i pokonała na wyjeździe Vastervik 5:3. Djugardens rozbili na wyjeździe Vasteras 7:3. Jak obydwa zespoły ostatnio notują spore overy. Stawiam, że i dziś tak będzie.