Jest kurs 4.50 a oni proponują 2.90 Gruba przesada. Czekam na rozliczenie zakładów i wycofuję wszystko co mam bo szkoda zdrowia.jak sie przekracza limit na dany zaklad to proponuja nizszy kurs, jak mi to wyskakiwalo to zmniejszalem stawke az weszlo
A coś na czym grasz w tej chwili?Velobet, Rolletto. Z tym że ten pierwszy zablokował mi konto na pół roku. Nie mogę grać ani wypłacić kasy. Także gra na własną odpowiedzialność.
A mi ten drugi, plus jest taki, że rzeczywiście po kilku miesiącach wypłaciliVelobet, Rolletto. Z tym że ten pierwszy zablokował mi konto na pół roku. Nie mogę grać ani wypłacić kasy. Także gra na własną odpowiedzialność.
Jaki jest kod promocyjny pod bonus w tym wett?A mi ten drugi, plus jest taki, że rzeczywiście po kilku miesiącach wypłacili
Jaki jest kod promocyjny pod bonus w tym wettA mi ten drugi, plus jest taki, że rzeczywiście po kilku miesiącach wypłacili
Wpłaciłem kasę dostałem bonus ale żadnych informacji jaki kurs ilość zdarzeń do obrotuJaki jest kod promocyjny pod bonus w tym wett?
Wygrałem na wett-bet sporo kasy i zablokowali mi konto. Wypłacili mi tylko depozyty i napisali: "Teraz gram na wett-bet. Prosta weryfikacja, wypłaty przeważnie do kilku godzin.
tak ja mamWygrałem na wett-bet sporo kasy i zablokowali mi konto. Wypłacili mi tylko depozyty i napisali: "
Due to the manipulation of the games of chance and irregular use of the site,we return your invested money in the amount of to your account and close your account on our site."
Cokolwiek mają na myśli z tym "manipulatiion" bo grałem siatkówkę na żywo. Czy jest szansa żeby jakoś tę kasę odzyskać? Ma ktoś jakiś pomysł, gdzie mogłbym napisać? Wygrałem tę kasę uczciwie, konto jest na mnie, grałem niszowe rozgrywki i tylko tyle.
Wygrałem na wett-bet sporo kasy i zablokowali mi konto. Wypłacili mi tylko depozyty i napisali: "
Due to the manipulation of the games of chance and irregular use of the site,we return your invested money in the amount of to your account and close your account on our site."
Cokolwiek mają na myśli z tym "manipulatiion" bo grałem siatkówkę na żywo. Czy jest szansa żeby jakoś tę kasę odzyskać? Ma ktoś jakiś pomysł, gdzie mogłbym napisać? Wygrałem tę kasę uczciwie, konto jest na mnie, grałem niszowe rozgrywki i tylko tyle.
Pewnie też zależy co grasz bo ja grałem siatkę białooruską, albo polskie rozgrywki u19. Jak wygrałem na tej białoruskiiej siatce to anulowali np. wszystkie zakłady. Oby Ci wypłacili wszystko co wygrasz, ale warto mieć z tyłu głowy, że robią takie akcjeJa gram i nie narzekam. Póki co to i mocno nie limitują. Tylko czasami jak dokładam kilka razy na jedno zdarzenie to potrafią mi je zablokować. W ciągu miesiąca wypłaciłem ponad 5k euro.