U mnie dowod dopiero przy wyplacie to krzak jak Pzbuk wiec nie ma co wymagać za dużoNormalnie jaja jak berety. Kto te krzaki wpuszcza na rynek?
Przy próbie zagrania pierwszego zakładu takie coś Pokaż załącznik 33738
U mnie dowod dopiero przy wyplacie to krzak jak Pzbuk wiec nie ma co wymagać za dużoNormalnie jaja jak berety. Kto te krzaki wpuszcza na rynek?
Mialem tak wczoraj jak wpisywałem grosze po przecinku. Jak wpisałem pełna kwotę to przeszloMiał ktoś problem z wypłatą, że po wpisaniu kwoty i kliknięciu wypłata, pojawiło się "kółeczko" ładowania i nic się nie działo? Próbuję na różne sposoby i nic.
Kilka godzin weryfikacja. Wyplata ekspresowa ale zatwierdzenie czasem trwa kilka godzinIle weryfikują dokumenty i czy wypłaty są ekspresowe?
Zwykli śmiecie. Uważajcie. Tyle mam do napisania.Bo to śmieć Buk szkoda nerwów mi dali bana nie wiadomo za co raz u nich korzystałem tylko z bonusu 800 zł wygrałem wypłaciłem i tyle a co najlepsze stale dostaje smsa albo maila ze mogę odebrać bonus od drugiego depozytu 50 % do 100zl
Możesz rozwinąć?Zwykli śmiecie. Uważajcie. Tyle mam do napisania.
Poczytaj w innych tematach jak traktują klientów, którzy cokolwiek wygrali. Bądź wygraj coś więcej i pewnie się wtedy przekonasz jak Cię potraktują.Możesz rozwinąć?
Udało się to jakoś załatwić? Też nie mogę postawić zakładu gdyż dokumenty nie zatwierdzone.Normalnie jaja jak berety. Kto te krzaki wpuszcza na rynek?
Zalacz tylko wyciag z dowodem do dokumentów. Nic więcej nie trzebaWpłaciłem pieniądze. Ugralem coś i chce teraz wypłacić. Jak przesłać numer rachunku bankowego i gdzie? Czy po prostu wystarczy wysłać wyciąg z konta bankowego razem z dowodem w wymaganych dokumentach? Ktoś coś?