Normalne zasady.Konkurs super ,tylko zasady za bardzo skomplikowane
Nie. Zaczniemy od "oficjalnych" spotkań z drabinkiMecz typu "Game 163/Game 164" też wchodzą w konkurs?
W skrócie:Konkurs super ,tylko zasady za bardzo skomplikowane
Jeśli typujemy, że dana drużyna wygra, a analiza jest pod miotacza to już nasz wybór. Jeśli nie zagra od początku to typ i tak jest rozliczany. To tak jak w piłce byśmy napisali, że Barcelona wygra i napisali analizę, że gra tam Lewy i nastrzela bramek, a finalnie się okaże, że Lewy będzie na ławce. Wiem, że w MLB nieco inaczej należy to postrzegać. Niemniej, chcę uniknąć tego, że co chwile jakaś analiza będzie miała zwrot Jednakże, jeśli ktoś ma inny pomysł to jestem otwarty na propozycje. Dzięki!A jeszcze pytanie - jak będzie zmiana miotacza, a nasza analiza będzie pod konkretnego startera (np Woodruffa czy Verlandera) i ten miotacz nie zagra od poczatku - mam spodziewać się zwrotu czy zaznaczyć, że Verlander czy Woodruff muszą zacząć?
typujemy kto przejdzie dalej a w którym momencie można się dołączyć ? bo to nie będą pojedyncze meczeETAP 1: Pick'Em Challenge - celem tego etapu jest uzyskanie jak największej liczby punktów poprzez wybieranie zwycięskich drużyn w każdej z par w trakcie trwania MLB Play-off (zgodnie z powyższą grafiką). Punkty są przyznawane, gdy dokonasz poprawnego wyboru zwycięskiej drużyny w drabince. Czyli typujemy kto przejdzie dalej w drabince, a nie kto wygra poszczególny mecz.
Oczywiście typy podajemy przed pierwszym spotkaniem (rozpoczęciem serii).typujemy kto przejdzie dalej a w którym momencie można się dołączyć ? bo to nie będą pojedyncze mecze
Etap II , jeśli między meczami jest parę godzin odstępu to rozumiem że analizę do poszczególnych meczy mogę podać w 2 oddzielnych postach (tego samego dnia) ? oby to było 30 min przed meczem tak ?
- Typy należy podawać maksymalnie 30 minut przed spotkaniem. Przykładowo, jeśli spotkanie zaczyna się o 02:00 w nocy to typ powinien pojawić się najpóźniej o 01:30.
Dokładnie takEtap II , jeśli między meczami jest parę godzin odstępu to rozumiem że analizę do poszczególnych meczy mogę podać w 2 oddzielnych postach (tego samego dnia) ? oby to było 30 min przed meczem tak ?