szkoda ze tak lekko zagrane ale over i hc wszedł jak w masło, nie wiem czy się opłaca grać minusowe handi przy tych rozgrywkach =DBelize izzi handi
Panowie gdzie można śledzić wynik Belize -Gwatemala
Trener Giuliani który zna na wylot swoją byłą drużynę i ma ja świetnie rozpisaną plus bardzo dobra realizacja taktykiCo jest z Tymi Turkami?
jak takie ogórki grali w fazie grupowej, co na nich dałem do wtopa.
Mega gra Turków czy raczej Słowenia jakiś poważny problem?
Ja bym powiedział, że zasługa dobrej gry Turcji. To taki zespół, który na meczach z teoretycznie słabszymi zespołami często lekceważy i robi sobie niepotrzebne kłopoty, zaś w roli underdoga lubią pokazać "pazurki". Wg mnie wszystko wraca do normy i pograłem na LIVE Słowenia +1,5seta oraz ich WIN . Bez większego przekonania, ale wierzę, że się Słoweńcy ogarną w tym meczu. Wykluczyć Adisa Lagumdzije i jakoś powinno się udać odwrócić mecz. Mobilizacji na pewno im nie zabraknie do ostatniej piłki, to już taka nacja walczaków.Co jest z Tymi Turkami?
jak takie ogórki grali w fazie grupowej, co na nich dałem do wtopa.
Mega gra Turków czy raczej Słowenia jakiś poważny problem?
walczą skurczybyki do końca też już miałem nadzieje, ze przynajmniej w IV secie zgaślikebsy w pieknym stylu popełniły harakiri w pierwszej polowce 4th seta, 3-4 kontry skutecznosc zerowa + masa bledow wlasnych, wrocili na swoj poziom
No niepotrzebne zmiany Kurka, Kłosa i Semeniuka Kurek błąd za bledemKtoś mi wytłumaczy jakim cudem Polacy oddali seta Belgom?