G
11,8K
GórnyŚląsk1989
Użytkownik
Na początku gdy te kursy wystawiali już było 2.4na rumunie kurs bedzie tylko rosl az do poczatku meczu, tak wiec nie musisz sie spieszyc ;]]]
Na początku gdy te kursy wystawiali już było 2.4na rumunie kurs bedzie tylko rosl az do poczatku meczu, tak wiec nie musisz sie spieszyc ;]]]
ano bylo 2,4 na chorwacje przez chwilke i sie zmyło.Na początku gdy te kursy wystawiali już było 2.4
Właśnie nie. Na samym początku było na Rumunię 2.4. Potem, to się wszystko zmieniło i teraz znowu rośnie na Rumunięano bylo 2,4 na chorwacje przez chwilke i sie zmyło.
mocny z ciebie zawodnik ze mam przemyslenia ze nawet jak ci link wysle to i tak bedziesz widziec te swoje fantasmagorieWłaśnie nie. Na samym początku było na Rumunię 2.4. Potem, to się wszystko zmieniło i teraz znowu rośnie na Rumunię
Na flashscorze mi takie coś mignelo.mocny z ciebie zawodnik ze mam przemyslenia ze nawet jak ci link wysle to i tak bedziesz widziec te swoje fantasmagorie
czemu link do ruskich? bo pare innych bukow pozniej skopiowalo te ich madrosci. 2.4 na rumunie bylo jedynie w twojej glowie.
Login - BetsAPI
betsapi.com
ngape aktualnei nie lapie sie do podstawowego skladu tak ogolnie, z racji formy sportowej po prostu. analogiczna sytuacja jak z kowacewiczem w teamie serbii (i chyba tez iwowiczem - z nimt o niby problemy zdrowotne tez byly/sa).Na papierze Francja zdecydowanym faworytem, jednakże Gianni zapowiedział w RMC SPORT że będą grać bez Ngapetha do końca turnieju (zobaczymy ile w tym prawdy).
Sprostuje tylko że Belgowie nie grali w tej hali.Polska mniej 75,5pkt 1,92
Fajny kurs na to zdarzenie daje Fortuna. Z całym szacunkiem dla Belgów, ale nie widzę tu opcji żeby mogli choć w jednym secie zdołać ugrać 24pkt. Owszem zebrali w tej chwili ich najlepszą ekipę z Samem na czele, ale to już nie ten sam zawodnik który zachwycał swoją grą w PLS.
Dziś będzie granie na serio i jestem pewien że od pierwszych minut podopieczni Nikoli Grbicia będą chcieli pokazać swoją wyższość nad drużyną Belgii. Na każdej pozycji mamy lepszych zawodników, więc nie widzę żadnych szans dla Belgów do nawiązania równej rywalizacji.
Ktoś może powiedzieć że urwali seta Serbii i powalczyli z Niemcami, ale te drużyny są na tą chwilę ligę niżej od Polski.
Prawdziwym wykładnikiem siły Belgii był mecz z Włochami, gdzie dostali sromotne baty i myślę że podobnie będzie z dzisiaj.
Jedyny minus to to że Belgia grała już w tej hali, natomiast to będzie nasz pierwszy mecz w Italii.
Jednak biorąc pod uwagę siłę i motywację Polaków, wierzę że nie będzie to dla nich żadną przeszkodą.
To nie jest dział z samymi typami, opisz po kilka zdań do każdego typu, bo post zostanie usunięty
STSMoze podaj gdzie takie handi ? jaki bukmacher???
Usunąłem typy. Niestety nie mam czasu, by się rozpisywać.To nie jest dział z samymi typami, opisz po kilka zdań do każdego typu, bo post zostanie usunięty