Chiny
Nanjing vs Dongguan 1:1 66'
Nanjing win @2,05
Następny gol (3) Nanjing @1,95
Over 2,5 @1,60
73' 2:1
Któraś z druzyn wygra @1,75
Delikatnie over 3,5 @2,05
Pięknie
Nie szło nie szło ale jak poszło to konkretnie . PięknieChiny
Heilongjiang vs Jiangxi 0:1 74'
Over 1,5 @1,80
89' 0:2
Post automatycznie złączony:
Towarzyski
Tottenham vs Szachtar Donieck 0:0 4'
Tottenham i over 1,5 @1,40
Tottenham i over 2,5 @1,61
Tottenham i over 3,5 @2,15
Przy 3:1 w 76'
Over 4,5 @1,53
Następny gol (5) Tottenham @1,80
4:1
Meczyk zaorany
... rzeczywiście ciężko jest zauważyć zwykłemu śmiertelnikowi to co Tobie się udaje zauważyć zazwyczaj po fakcieniezłe jaja w Malezji... patrzę 2-1... wszystkie buki, które obserwuje mają gola zaksięgowanego... teraz patrzę po 15 minutach i 2-0 jednak nie pierwsza taka sytuacja w south east Asia, w Tajlandii podobne przypadki widziałem i Indonezji niskie ligi.
serio było 2-1, bo miałem brak gola gości zagrane i jeszcze sprawdziłem... marathonbet. betsapi co od ruska kursy bierze (staty strzałów biorę) i digitain soft gdzie mecz miałem zagrany w wynikach było 2-1 to mecz na straty spisałem, ale że ja przeglądam mecze dół, góra, dół góra... a ten omijałem, bo mnie denerwowało to że gol padł xD ale po tych 15 minutach ponownie zajrzałem (w Malezji w 2 połowach dziwnie mecze wyglądają) i patrzę 2-0. Już kilka razy miałem takie sytuacje i założe się, że już tutaj pisałem takie rzeczy nie rozumiem sarkazmu jakby co to mam z tym problem xD może gdzieś jest zapis kursów na żywo to powinno być widać po spadkach, ale nie chce mi się tego szukać, zaufajcie mi, jestem hazardzistą xD... rzeczywiście ciężko jest zauważyć zwykłemu śmiertelnikowi to co Tobie się udaje zauważyć zazwyczaj po fakcie