Mój błąd,chodziło mi o 3 bramkę...a nie sorrki to były próby ogólne... nie ma w zapisie meczu (tekstowym) info o dwóch strzałach
History: Linfield 2-5 Pogoń | Stats | UEFA Conference League 2023/24
Find all match stats from Linfield vs Pogoń UEFA Conference League Qualif. 2, including key stats, attacking, defending and more.www.uefa.comPost automatycznie złączony:
to jest gol na 4-1, gdzie tam są dwa strzały? Czy chodzi o inną bramkę?
3 bramkę pogoni oczywisciMój błąd,chodziło mi o 3 bramkę...
Mój błąd,chodziło mi o 3 bramkę...
https://www.uefa.com/insideuefa/news/01b3-0f8485e7731f-e18faebd0d76-1000--contact-uefa/
nie mają emaila to na stronie ich akademii było (ten co wcześniej podałem).
to dla mediów
https://www.uefa.com/insideuefa/news/020f-0f888f27d1cb-8c9c2de9135a-1000--media-contacts/
napsz, że jesteś dziennikarzem i jesteś zainteresowany sprawą statystyk oraz ich wykorzystywania. Ciekawi Ciebie wspópraca uefa z bukmacherami czy coś i dlaczego w meczu Lienfield - Pogoń statystyki są nieprawidłowe i podeślij im filmik i czy mają zamiar to zweryfikować. To internet... tutaj możesz być każdym... ja to pisze do moneylaundering.com że w uja mnie zrobili i udostępnie patent na newsy za dartmo xD
albo do 22bet.com że w rozumieniu prawa mają usunąć moje konto a nie zamknąć i po 10 emailach usuwają chociaż prawa nie znam xD kwestia wyobraźni.... jak nie drzwiami to oknem...
uefa nie ma emaila na swojej stronie... nie ma zakładki "kontakt" w google wpisz uefa contact i wyskakują podstrony z emailami różnymiDobre... Muszę chyba zacząć stosować Twoja taktykę
Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc i poświęcony czas
Jeszcze tak tylko dodam pod ten temat swoją obserwację: zauważyłem, że na stronie uefy często są błędy w statystykach. Czasem zaniżali nawet o 6 fauli, co dla typerów może być katastrofalne w skutkach. Po kilkunastu (nie kilku!!!) błędach które zauważyłem, zacząłem się zastanawiać, czy te ich błędy na stronach nie są robione czasem specjalnie. Kiedyś jeden gracz zagrał w pewnym meczu eliminacyjnym do LM over iluś tam fauli w meczu (bodajże Rangers z kimś tam, rok temu to było lub dwa) i ten over został spokojnie pokryty, a na stronie uefy było o bodajże 9 fauli mniej. Specjalnie obejrzałem ten mecz jeszcze raz i przyznałem temu typerowi rację, że ten over fauli mu siadł. Próbował się skontaktować tam z tą uefa, ale zupełnie nic to nie dało. Ten over fauli zamykał mu dwa kupony na wygraną łącznie +16k zł. Statystyk na uefie nie poprawili. Ciekawe, że oficjalna strona tak leci w uja.uefa nie ma emaila na swojej stronie... nie ma zakładki "kontakt" w google wpisz uefa contact i wyskakują podstrony z emailami różnymi
Post automatycznie złączony:
to tak na przyszłość ja nie mam żadnej taktyki, jestem jak chatgtp uczę się na bieżąco
mnie kiedyś dymali, bo dośrodkowania wyłapane przez bramkarza brali za celne strzały no też mnie to ciekawi, dlatego dałem historyjkę o dziennikarzu xD coś jest nie tak... błędy i to że buki biorą staty ze strony z błędami... to co w raporcie ma sędzia to musi się zgadzać, ale reszta może podlegać nadużyciom.Jeszcze tak tylko dodam pod ten temat swoją obserwację: zauważyłem, że na stronie uefy często są błędy w statystykach. Czasem zaniżali nawet o 6 fauli, co dla typerów może być katastrofalne w skutkach. Po kilkunastu (nie kilku!!!) błędach które zauważyłem, zacząłem się zastanawiać, czy te ich błędy na stronach nie są robione czasem specjalnie. Kiedyś jeden gracz zagrał w pewnym meczu eliminacyjnym do LM over iluś tam fauli w meczu (bodajże Rangers z kimś tam, rok temu to było lub dwa) i ten over został spokojnie pokryty, a na stronie uefy było o bodajże 9 fauli mniej. Specjalnie obejrzałem ten mecz jeszcze raz i przyznałem temu typerowi rację, że ten over fauli mu siadł. Próbował się skontaktować tam z tą uefa, ale zupełnie nic to nie dało. Ten over fauli zamykał mu dwa kupony na wygraną łącznie +16k zł. Statystyk na uefie nie poprawili. Ciekawe, że oficjalna strona tak leci w uja.
Poważnie? Gdzie możesz sobie zagrać na jakieś faule? W dziadowskich soft bukach. Jakie masz tam limity na to badziewie? Kilkaset złotych i kurs leci na gębę? Tak, UEFA nie ma co robić, tylko zaniżać liczbę fauli, żeby Tadeusz z Witkiem nie wygrali 16 tysięcy... Bez komentarza. Skoro non stop zaniżają, graj chłopie undery, jaki problem? Będziesz wygrywał wszystko jak leci.Czasem zaniżali nawet o 6 fauli, co dla typerów może być katastrofalne w skutkach. Po kilkunastu (nie kilku!!!) błędach które zauważyłem, zacząłem się zastanawiać, czy te ich błędy na stronach nie są robione czasem specjalnie.
Widzę, że jesteś niesamowicie ograniczony umysłowo, więc ci odpowiem prosto, żebyś ogarnął temat:Poważnie? Gdzie możesz sobie zagrać na jakieś faule? W dziadowskich soft bukach. Jakie masz tam limity na to badziewie? Kilkaset złotych i kurs leci na gębę? Tak, UEFA nie ma co robić, tylko zaniżać liczbę fauli, żeby Tadeusz z Witkiem nie wygrali 16 tysięcy... Bez komentarza. Skoro non stop zaniżają, graj chłopie undery, jaki problem? Będziesz wygrywał wszystko jak leci.
Poza tym, ogladałeś ten mecz? Liczyłem z kartką te faule? Bo znając życie, ci, którzy płaczą na błędne statystyki, biorą za pewnik te źródła, które są dla nich korzystne, a ignorują, te które nie pasują do koncepcji.
Codziennie mają miejsce wały na miliony euro, ale UEFA uparła się, żeby uwalić kogoś, kto se puścił taśmę za 16 tysięcy. Tak, taśmę, bo singla za tyle na pewno nie zagrał. Proponuję zdecydowanie ograniczyć liczbę Żubrów czy tam Tyskiego.