>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

BETFAN - Deszcz Freebetów na Marciniaka

Waldi1979 2,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Magical Snap - 2023.06.08 11.09 - 002.png

Co zrobi Szymon Marciniak?🔍

Manchester City? Inter Mediolan? Kogo to obchodzi, jak mecz prowadzi Szymon Marciniak! Zagraj zakład na finał LM, a otrzymasz pokaźny freebet za to, co zrobi polski arbiter! Już za sam fakt, że sędzia jest łysy dostaniesz 5 zł, a to tylko początek!

Magical Snap - 2023.06.08 11.09 - 003.png

1. Zagraj kupon

Postaw dowolny kupon, na którym umieścisz zdarzenie z finału Ligi Mistrzów między Macnhesterem City, a Interem Mediolan. Spełnij wymogi dotyczące kursu oraz stawki.

2. Zgarnij freebet

Finał LM prowadzi Szymon Marciniak i dzięki niemu możesz zgarnąć pokaźny freebet. Za wystąpienie różnych zdarzeń boiskowych urośnie jego wartość.

3. Graj za freebet

Freebetem graj jak chcesz. Nie ma on wymogu kursu, liczby zdarzeń czy daty wydarzenia. Pamiętaj, by nie przekroczyć daty ważności.

Szczegóły - TUTAJ

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
1000x200.png

A 24,6K

andyvelxaero

Użytkownik
Brawo Betfan, aż mnie zatkało :ROFLMAO: Robią promocję z Marciniakiem w roli głównej. Gram za wymagane 69PLN dubla po kursie min. 2,50 i w jednym z dwóch zakładów w dublu daję że Marciniak przedłuży mecz o co najmniej 4 minuty. Po czym Betfan nie chce dodać freebetów, bo uważa że:
" Twój zakład nie został zakwalifikowany do promocji, ponieważ zagrałeś zdarzenie specjalnie, natomiast należało zagrać mecz City - Inter z oferty regularnej."

W regulaminie punkt 3: Na kuponie znajdzie się minimum jedno zdarzenie z finału Ligi Mistrzów Manchester City – Inter Mediolan.
A nawet na stronie promocji jest napisane (zresztą z literówką): Postaw dowolny kupon, na którym umieścisz zdarzenie z finału Ligi Mistrzów między Macnhesterem City, a Interem Mediolan. Spełnij wymogi dotyczące kursu oraz stawki. A co to niby Marciniak sędziował? Ja mam się zastanawiać w jakiej kategorii oni sobie przypisali ten zakład? Nic w regulaminie o ofercie regularnej nie ma mowy (a tylko: Promocją objęta jest oferta zakładów bukmacherskich z wyłączeniem zakładów systemowych, zakładów Boost oraz zakładów z oferty Gier Karcianych.)

Złożę reklamację tak dla zasady, ale niezależnie od "werdyktu" chyba Betfanowi podziękuję bo jak takie promocje mają robić to znaczy że traktują swoich klientów jak idiotów.

inkub1986 650K

inkub1986

Użytkownik
No bo zagrałeś mecz Manchester City - Inter Mediolan, a miałeś zagrać mecz Macnhester City - Inter Mediolan. Z góry byłeś skazany na pożarcie przez buka :p

Waldi1979 2,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Brawo Betfan, aż mnie zatkało :ROFLMAO: Robią promocję z Marciniakiem w roli głównej. Gram za wymagane 69PLN dubla po kursie min. 2,50 i w jednym z dwóch zakładów w dublu daję że Marciniak przedłuży mecz o co najmniej 4 minuty. Po czym Betfan nie chce dodać freebetów, bo uważa że:
" Twój zakład nie został zakwalifikowany do promocji, ponieważ zagrałeś zdarzenie specjalnie, natomiast należało zagrać mecz City - Inter z oferty regularnej."

W regulaminie punkt 3: Na kuponie znajdzie się minimum jedno zdarzenie z finału Ligi Mistrzów Manchester City – Inter Mediolan.
A nawet na stronie promocji jest napisane (zresztą z literówką): Postaw dowolny kupon, na którym umieścisz zdarzenie z finału Ligi Mistrzów między Macnhesterem City, a Interem Mediolan. Spełnij wymogi dotyczące kursu oraz stawki. A co to niby Marciniak sędziował? Ja mam się zastanawiać w jakiej kategorii oni sobie przypisali ten zakład? Nic w regulaminie o ofercie regularnej nie ma mowy (a tylko: Promocją objęta jest oferta zakładów bukmacherskich z wyłączeniem zakładów systemowych, zakładów Boost oraz zakładów z oferty Gier Karcianych.)

Złożę reklamację tak dla zasady, ale niezależnie od "werdyktu" chyba Betfanowi podziękuję bo jak takie promocje mają robić to znaczy że traktują swoich klientów jak idiotów.
Mam informację od Betfan, że otrzymasz freebet. Powinieneś też dostać lub już dostałeś od nich maila w tej sprawie.

Otrzymane punkty reputacji: +151
Do góry Bottom