mikko-makko
Użytkownik
Hej,
czy tylko ja mam problem z logowaniem? Ciagle jest bład. Nie moge się z czatem połaczyć.
czy tylko ja mam problem z logowaniem? Ciagle jest bład. Nie moge się z czatem połaczyć.
Nie działają tez wpłaty. Dali promo 50% 250pln i strona juz kilka godzin nie działa prawidlowoHej,
Ok dzięki. Strona i aplikacja też :/ masakra jakaśNie działają tez wpłaty. Dali promo 50% 250pln i strona juz kilka godzin nie działa prawidlowo
Depo 1x AKO min. 2.00. A bonus 1x (4zdarzenia , każde min 1.40. Łączny kurs min 4.00)A ar0nek a wiesz może jaki był wymagany obrót depozytem i bonusem w tym bonusie 250 ? Bo błąd strony w promocji jest…
Oczywiście, że specjalna. Umyślnie wywalili stronę w sobotę popołudniu, w peaku każdego buka.Specjalna zagrywka ? xD Dość fajna promocja w zalewie tych 20/30 zł freebetów. Szkoda czasu na takie pierdoły.
Freebety?Specjalna zagrywka ? xD Dość fajna promocja w zalewie tych 20/30 zł freebetów. Szkoda czasu na takie pierdoły.
Gobet daje co jakiś czas 25zł nawet jak u nich nie grasz. A dostałeś jakiś kod?
przecież to są kur.......wa jeba.....ne złdzieje !!!!!!!!!!!Forbet schodzi na psy. W ciągu miesiąca kilka zwrotów z tenisa juz dostalem . Oczywiście inne buki również wystawily linie 2.5 na df. Reklamacje mailowe nic nie daja.
Postawilem 5 minut przed startem.Może nie ogarnęli czasowoi nie zamkneli a Ty skorzystałeś jak już zawodnik był na prowadzeniu ? Widziałem że w cs tez nie ogarniają godzin zdarzeń i stawiając h2h zawodników po rozpoczęciu spotkania pomimo remisu też dostawałem zwrot (tylko mapy i strony już były wybrane)
Zakład na Jacka holdera 21.06 wystartowali 21.11Postawilem 5 minut przed startem.
Popsuli się strasznie. Mnie wykluczyli bez powodu ze wszystkich promocji. Kupony lecą do akceptacji i często są odrzucaneOstatnio zaczęli przeciągać wypłaty (i z tego co wiem nie tylko mi), czekam 3 dzień i nic. Chyba lepiej ich odpuścić przynajmniej na jakiś czas