Faze win + paIN win @ 2,18 pinnacle
Witam, jako że mogę nie mieć czasu przed rozpoczęciem to piszę już dziś. Rozpoczynamy piękny turniej z udziałem polskiej ekipy, która jest mocno faworyzowana na ten turniej w eksportowym świecie. Czy słusznie? Niestety moim zdaniem nie, ale nie o tym.
Bardzo fajny dubelek z fajnym kursem. Faze które ostatnio sobie, że tak powiem pobimbało wraca do gry i na początek czeka ich spotkanie z Monte, które tutaj będzie występować bez trenera, jeśli ktoś ma zamiar pisać, że trener nie gra, to proszę....nie odzywaj się. Na pewno jest to dla nich spory minus. Faze nie pozwoli sobie, aby znów mieć gorąco i takie spotkanie trzeba wygrać. Drugim betem jest zwycięstwo paIN, których już nie do końca można wrzucać do jednego worka z brazylijskimi średniakami. paIN powoli przestaje odstawać od świątek czołówki, natomiast fluxo na ten moment jest to ekipa półkę niżej i nie chce mi się wierzyć, że paIN które stoi przed życiową szansą, zaprzepaści ją głupimi porażkami.
OG vs Ence
OG win @ 1,97 pinnacle
Bardzo dobry kurs na OG. Oczywiście bez szaleństw, ponieważ musimy mieć na uwadze, iż to bo1. Często gram OG i rzadko mnie zawodzą, tutaj liczę na podobny scenariusz. OG troszkę w kratkę, ale są to spotkania z czołówką, z ktorą nawet jeśli czasem nie wygrywają to zawsze mocno się stawiają. Widziałem trzy ostatnie spotkania Ence i nadal tutaj nic mnie nie przekonuje. Porażka z Astralis, jakim Astralis, jaka porażka....przejechali się po nich. Wymęczyli z GL czy potrafili przegrać z saw. Nie gra mi to wszystko w Ence i uważam, że lekkimi faworytami powinni być kumple Fika. Po takim kursie jak najbardziej spróbuję.