M
7K
makalele007
Użytkownik
Nie
Nie chce z tobą wchodzić w dyskusje bo Ty masz swoje mądrości i wizję ale piszesz ze Zawiercie porównywalna ekipa z Olsztynem a w kolejnym akapicie piszesz ze Olsztyn nie wiadomo czy złapie się tu na grę i urwie jakiś set ekipie z ZawierciaNa dziś myślę, że świetną opcją to po prostu Olsztyn +14.5 pkt (1.49) Fortuna
Kurs naprawdę jest spory a Olsztyn z Butrynem w świetnej formie z Averillem na środku, mają naprawdę dużą moc w ataku jak i na zagrywce. Jeśli chodzi o Zawiercie to wyraźna zniżka formy pod koniec sezonu, szczególnie Kovacevic grał fatalne mecze, szczególnie w Pucharze Polski, gdzie się po prostu ośmieszał i nie był wstanie kończyć piłek na pojedynczych blokach. Czy druzyna Zawiercia jest aż tak dużo mocniejsza od Olsztyna? naprawdę szczerze wątpie, raczej są to wyrównane teamy i coś takiego jak 14.5 nie ma prawa tutaj uwalić. No to nie jest jakiś Radom, żeby gromić ich 15stoma punktami i to jeszcze w PlayOffach gdzie gra będzie na pewno zacięta i nikt tutaj skóry łatwo nie sprzeda. Spokojna opcja po spokojnym kursie, ale myślę że jest to pewny typ
Co do overu punktowego Averilla hmmm szczerze? tak naprawdę ten typ będzie zależał od tego czy Olsztyn załapie się tutaj na gre i urwie jakieś sety bo przy 3:0 dla Zawiercia taki over nie ma prawa tak naprawdę wejść, w końcu to środkowy i na połowie obejść nie ma go po prostu na boisku. Jesli Zawiercie będzie dobrze serwowało i odrzucało Olsztyn od siatki to po prostu nie będzie mu jak zagrać tej piłki. 9.5 to bardzo wysoka linia jak na środkowego i wyższe widziałem chyba tylko na Kochanowskiego w tym sezonie, także powodzenia, ale bardzo ryzykowny typ