Unibet: @1.72Over 8,5 legów / handi +2,5handi w stronę Razmy – zobaczymy jak wystawią kursy.
Na 100% miałbyś zwrot stawki. Pewnie przed Tobą już było kilku takich, którzy zagrali identycznie i buk się zorientował. Zmienili kursy, a im zwrócili siano.Chcę się z Wami podzielić pewną sytuacją która mi się przydarzyła przeglądając ofertę pewnego bukmachera na właśnie wydarzenie Nordic Darta Masters 2023. Mianowicie szukałem jednego spotkania do swojego kuponu i pomyślałem, że zajrzę do działu darta. Wbiłem na mecz MVG - Andreas Harrysson. Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłem kursy na DW. Były to mianowicie tylko kursy na wygraną MVG, nie można było postawić wygranej Szweda. A teraz uwaga:
6:0 - 301,00
6:1 - 101,00
6:2 - 41,00
6:3 - 41,00
6:4 - 34,00
6:5 - 29,00
Przetarłem oczy ze zdziwienia i poszedłem sprawdzić jak wyglądają kursy na Superbet. Tam niestety nie można było stawiać spotkania MVG, jedynie czystą Jego wygraną. To wbiłem na mecz Price. Tam wszystko w normie. Czyli DW 6:0 - około 4,75.
Wróciłem do tamtego bukmachera sprawdzić inne mecze i tam w każdym meczu podobna sytuacja. Na 6:0 Price było 301,00.
No to myślę sobie. Wpłacę 60 PLN. I obstawie każdy wynik meczu MVG po 10 PLN. W najgorszym wypadku, czyli tam przy 6:5 zgarnę jakieś 250 zł, a w najlepszym przypadku będzie to około 2,6 tys!
Jednak zacząłem się zastanawiać. A może to są dokładne wyniki na wygraną Szweda? Może coś źle zobaczyłem? Te moje niezdecydowanie trwało kilka minut. W końcu postanowiłem postawić. I w momencie gdy kliknąłem pierwszy DW, czyli ten na 6:0 kursy zaczęły się zmieniać i spadły do wartości jakie powinny być od początku. Byłem mocno zawiedziony, że nie zdążyłem.
Jak myślicie? Miałem pecha, że nie zrobiłem tego 2-3 minuty wcześniej? Czy przed postawieniem bukmacher to kontroluje. Czy jak zdołałbym to postawić to mogliby mi anulować zakłady mówiąc, że był błąd w ofercie?
Go+bet.Na 100% miałbyś zwrot stawki. Pewnie przed Tobą już było kilku takich, którzy zagrali identycznie i buk się zorientował. Zmienili kursy, a im zwrócili siano.
Z ciekawości, który to Bukmacher?
To samo masz w Betfanie czy Totalbecie po kursie @1,97Van Gerwen - Harrysson
Van Gerwen - 3,5
1,35
20.01.23 23:00
Go+bet
MVG wraca do gry po przegranym Finale MŚ z Michaelem Smithem. Holender na pewno jest mocno podrażniony tą porażką i będzie jak najszybciej chciał coś wygrać. Nordic Masters na pewno będzie dla Niego łakomym kąskiem. Pamiętamy jak Holendrem rzucał na MŚ. W każdym meczu średnia ponad 100 pkt i deklasowanie rywali w kolejnych rundach. Dzisiaj mierzy się ze Szwedem Harryssonem. Szczerze to nie wiem o nim za wiele. Grywa na podłogówkach z różnym skutkiem. Na pewno nie jest to gracz, który może tutaj zagrozić "Shrekowi". Wiemy jaki jest Van Gerwen. Jeśli podejdzie skoncentrowany, a wierzę, że tak będzie to zje rywala. Nie będzie taryfy ulgowej. Ja gram bezpiecznie handi -3,5. Zakładam, że Szwed może ugrać te 2 legi, ale nie więcej. Osobiście nie wyobrażam sobie, że mecz pójdzie dalej.
Dla zainteresowanych kontynuacja tematu. Dzisiaj w okolicach godziny 16-17 znów wszedłem na Go+bet w dział dart a poszukiwaniu typów na dzisiejszy dzień. Jakie było moje zdziwienie gdy podobnie jak wczoraj zobaczyłem wysokie kursy na DW. Przykładowo na 6:0 Price z Rune było 351.00! Pomyślałem sobie: "muszę spróbować"! Udało mi się obstawić wszystkie DW w meczu Price. Co ciekawe na ten zakład 6:0 z kursem 351,00 system pozwolił postawić tylko 2 zł. Na pozostałe wyniki stawiałem różnie od 5 zł do 10 zł. W zależności na ile postawił system. Dodatkowo udało mi się zagrać też 4 dokładne wyniki MVG. Od 6:0 do 6:3. Kursy podobnie wysokie jak w przypadku meczu Price.Chcę się z Wami podzielić pewną sytuacją która mi się przydarzyła przeglądając ofertę pewnego bukmachera na właśnie wydarzenie Nordic Darta Masters 2023. Mianowicie szukałem jednego spotkania do swojego kuponu i pomyślałem, że zajrzę do działu darta. Wbiłem na mecz MVG - Andreas Harrysson. Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłem kursy na DW. Były to mianowicie tylko kursy na wygraną MVG, nie można było postawić wygranej Szweda. A teraz uwaga:
6:0 - 301,00
6:1 - 101,00
6:2 - 41,00
6:3 - 41,00
6:4 - 34,00
6:5 - 29,00
Przetarłem oczy ze zdziwienia i poszedłem sprawdzić jak wyglądają kursy na Superbet. Tam niestety nie można było stawiać spotkania MVG, jedynie czystą Jego wygraną. To wbiłem na mecz Price. Tam wszystko w normie. Czyli DW 6:0 - około 4,75.
Wróciłem do tamtego bukmachera sprawdzić inne mecze i tam w każdym meczu podobna sytuacja. Na 6:0 Price było 301,00.
No to myślę sobie. Wpłacę 60 PLN. I obstawie każdy wynik meczu MVG po 10 PLN. W najgorszym wypadku, czyli tam przy 6:5 zgarnę jakieś 250 zł, a w najlepszym przypadku będzie to około 2,6 tys!
Jednak zacząłem się zastanawiać. A może to są dokładne wyniki na wygraną Szweda? Może coś źle zobaczyłem? Te moje niezdecydowanie trwało kilka minut. W końcu postanowiłem postawić. I w momencie gdy kliknąłem pierwszy DW, czyli ten na 6:0 kursy zaczęły się zmieniać i spadły do wartości jakie powinny być od początku. Byłem mocno zawiedziony, że nie zdążyłem.
Jak myślicie? Miałem pecha, że nie zrobiłem tego 2-3 minuty wcześniej? Czy przed postawieniem bukmacher to kontroluje. Czy jak zdołałbym to postawić to mogliby mi anulować zakłady mówiąc, że był błąd w ofercie?
99% buków zrobiłoby to samo.A Wy co sądzicie o całej sytuacji?