NieKtoś już dostał te freebety?
Nie i nawet dostałem wiadomość, że nie dadzą. Stwierdzili ze nie zdobyłem tych punktów co nie jest prawdą, ale stoją przy swoim i nawet nie ma jak im tego udowodnić bo grę już wyłączyli. Oni oczywiście też nie udowodnią swojej bzdury, no ale dla nich to nieważne. Nawet nie wiem czy był jakiś regulamin dodany żeby móc się odwołać bo wszystko zniknęłoKtoś już dostał te freebety?
No nie żartuj nie mogą takiego czegoś zrobić. Piszecie głupotyZa dużo osób pewnie to zrobiło i teraz się wycofują z tego
Dobry jesteś hehehe pewnie moderatorNie i nawet dostałem wiadomość, że nie dadzą. Stwierdzili ze nie zdobyłem tych punktów co nie jest prawdą, ale stoją przy swoim i nawet nie ma jak im tego udowodnić bo grę już wyłączyli. Oni oczywiście też nie udowodnią swojej bzdury, no ale dla nich to nieważne. Nawet nie wiem czy był jakiś regulamin dodany żeby móc się odwołać bo wszystko zniknęło
Salsa czyli mi nie ludzie?Dziadostwo i kurestwo. Wg czatu każdy kto to przeszedł już ma freebet. A dalej nie ma nic. Zero jakichkolwiek bonusow na codzień i to musieli jakaś gierkę dać, z której i tak się nie wywiązują. Niech dalej w wiadomościach wysyłają wywiady z jakimis patodebilami z YouTube.
Głupoty piszecie. Powinien być freebet a nie że pisali że nie dadzą chorzy ludzieStrajk i nie grać u ściemniaczy proste pójdą z torbami
Post automatycznie złączony:
Jest tyle fajniejszych bukamcherow że betclic może się schować i wiele lepszych bonusów od wpłat czy freebet ów i innych bonusów
Zgłosić do rzecznika praw u konsumenta. Ja mam screeny wszystko. . Ale tak się nie robi do choleryNikt nie rozumie bo nie potrafią rzetelnie wytłumaczyć o co chodzi. Bardzo słabe zachowanie z ich strony ale żadnego oficjalnego regulaminu chyba nie ma, więc nie sądzę że cokolwiek da się zdziałać. Paranoja, na przyszłość trzeba robić screeny jako dowód wygranej
Po 2:świadczy o buku że nie warto wpłacać do nich kasęNikt nie rozumie bo nie potrafią rzetelnie wytłumaczyć o co chodzi. Bardzo słabe zachowanie z ich strony ale żadnego oficjalnego regulaminu chyba nie ma, więc nie sądzę że cokolwiek da się zdziałać. Paranoja, na przyszłość trzeba robić screeny jako dowód wygranej