A może tych ludzi wcale nie ma tak dużo?
nie ma żadnych opinii, żadnych skarg... w tym temacie też ledwie kilka osób się wypowiedziało... nikt nie zakłada tematu "oszukani przez bestbet24" żeby połączyć Siły... może ludziom nie zależy
kiedy Państwo zawodzi można udać się po pomoc do organizacji pozarządowych...
https://amnesty.org.pl/skontaktuj-sie/
Czytając wpisy z zeszłego roku na gowork firma od początku była tylko po to aby zbankrutować:
Były pracownik
Nie polecam firmy to wielkie nie porozumienie. Na początku fajnie są Tobą zainteresowani i mili. Tylko podpiszesz umowę i wszystko się zmienia... Traktuja Ciebie jak pomietlo przynieść, pozamiataj i ciągłe pretensje. Przychodząc z pracy zastanawiał się człowiek czy to jest sens i o co tu chodzi. Dobrze, że nie marnuje już swojego czasu w tej firemce od siedmiu boleści.
udostępnij
•odpowiedz
Analityk06.08.2021 12:45
Były pracownik
BestBet (lub BestBet24 bo nie do końca wiadomo) to fasadowa spółka z niejasną historią. Zarząd jest w roli figuranta - słupa. Nie ma tam ani jednej osoby z branży bukmacherskiej. Estymacje firmy są odrealnione - "zarząd" kompletnie nie wie co się dzieje. Budżetu brak, co skutkuje między innymi nie płaceniem ludziom pensji na czas nie mówiąc o ZUS. Powszechny brak szacunku do pracowników, poniżanie. Są traktowani jak niewolnicy. Nie dziwię się dużej rotacji ludzi. Przestrzegam przed tą firmą!
udostępnij
•odpowiedz
Nie doszły specjalista29.07.2021 12:01
Kandydat
Rozmowa była bardzo fatalna. Piszę to dla przestrogi! Człowiek który zajmuje się działem informatycznym nie ma pojęcia nic na temat bezpieczeństwa infrastruktury sieciowej. Przyznał się po jakimś czasie że jest grafikiem, gdzie do ludzi! Nie ma żadnego pojęcia pod względem programistycznym czy administracyjnym... Jego poziom wiedzy jest zerowy!
udostępnij
•odpowiedz
Analityk29.07.2021 11:50
Kandydat
Miałem rozmowę ponad rok temu z Panem Kamilem i jakąś Panią... Po kilku miesiącach spotkałem się drugi raz na rozmowę okazało się że rozmawiałem z kimś innym... Rozmówcy nie wiedzieli że juz bylem na rozmowie (rozczarowanie brakiem organizacji czy informowaniu danych osób że była że mną już rozmowa). Rozmowa ta była bardziej rzeczowa pod względem bukmacherki. Wielkie zamieszanie pod względem samego spotkania. Spotkanie nie odbyło się w siedzibie tylko na siłowni... Szok brak poszanowania. Nic się nie dowiedziałem w sumie pod samej pracy jak ma wyglądać
praca i czym bym się zajmował. Nie dziwie się, że ta firma jeszcze nie ruszyła.
udostępnij
•odpowiedz
Analityk29.07.2021 11:33
Kandydat
Nie ma w tej firmie nikogo z branży bukmacherskiej! Nie ma co marnować swojego czasu na rozmowę bo nic z tego nie będzie, tak jak wcześniej napisałem zmarnowany czas. Osoba postawiona na słupa jako prezes. Sam Pan (usunięte przez administratora)uważający się za Boga biznesu nie zna się w ogóle na tej branży. Ogólnie nie polecam.
udostępnij
•odpowiedz
Niedoszły specjalista28.07.2021 10:53
Kandydat
Firma jest po prostu niepoważna. Wielkie ambicje, wielkie wizje, a jak przyszło co do czego to okazali się wydmuszką. Właściciel to straszny (usunięte przez administratora), robi z siebie jakiegoś boga biznesu, a jednocześnie nie ma nic konkretnego do zaproponowania. Ta firma raczej nigdy nie wystartuje i bardzo dobrze. Szkoda tylko zmarnowanego czasu.
udostępnij
•odpowiedz
Trader1326.06.2021 14:43
Kandydat
Aplikowałem na stanowisko Analityka Sportowego. Nikt w tej firmie z osób rekrutujących nie zna się na bukmacherce więc nie można z nikim rzeczowo porozmawiać. Właściciel firmy poza bardzo chamskimi odzywkami też nic nie reprezentuje i raczej też nie zna się na tym biznesie. Zdecydowanie najgorsze doświadczenie rekrutacyjne jakie miałem do tej pory. Warto tez poczytać jak właściciel -Kamil Kliniewski prowadził poprzednie biznesy. Daje to dużo do myślenia.
https://www.bankier.pl/forum/forum_o_kerdos,6,21,10000000043.html
edit: strona powiązana z bestbet24 nie ma problemów technicznych xd
Hygienika Dystrybucja S.A. jest prężnie rozwijającym się polskim producentem środków higieny osobistej dla dzieci i kobiet.
www.bestbet24.com.pl