piotrex007
Użytkownik
Może być teraz tak jak power30 pisał - ustawili automat i on odpowiadaCud, że cokolwiek odpisali. Mi nie raczyli odpisać na żaden mail w przeciągu ostatnich 10 dni.
Może być teraz tak jak power30 pisał - ustawili automat i on odpowiadaCud, że cokolwiek odpisali. Mi nie raczyli odpisać na żaden mail w przeciągu ostatnich 10 dni.
Spokojnie. Najwięksi i działający w kilku krajach jak sts, fortuna czy superbet są bezpieczni. A na przykładzie bestbet24 będziemy mieli odpowiedź jak zadziała polskie prawo. Sam jestem ciekawy. Tym bardziej że kilka kolejnych "krzaków" na prostej drodze do powtórzenia ich losu.Już więcej do żadnego polskiego gówna nie wpłacę, już wolę grać na ruskich z licencją na jakiejś wyspie i bez podatku, nie padają z dnia na dzień a tu legalny Buk i teraz walczyć nie wiadomo z kim o swoje $
Poczytaj kilka wpisów wstecz. Żadna przerwa techniczna tylko plajta. Zawinęli się z kasą graczy.Ktoś ma jakieś info co to za przerwa?
Pokaż załącznik 21919
Jak się zawiną to w cywilizowany sposób, a nie jak ci oszuści do ostatniego dnia przyjmowali depozyty i zakłady których potem nie rozliczali.Ciekawe czy Totolotek zawinie się z nimi.
totolotek w cywilizowany sposób udostępnił dane graczy innym osobom, nie ponosząc żadnych konsekwencji i zamiatając sprawę pod dywan. Nie wiem co oni mają z cywilizacją wspólnego.Jak się zawiną to w cywilizowany sposób, a nie jak ci oszuści do ostatniego dnia przyjmowali depozyty i zakłady których potem nie rozliczali.
Teraz doczytałem że totolotek jest powiązany z bestbet24, nigdy bym nie przepuszczał że totolotek wpadnie w takie ręce.totolotek w cywilizowany sposób udostępnił dane graczy innym osobom, nie ponosząc żadnych konsekwencji i zamiatając sprawę pod dywan. Nie wiem co oni mają z cywilizacją wspólnego.
gość (Kamil Kliniewski) był słupem bwina i w ich imieniu przejmował totolotka. Sprawa toczy się od 2018r. nie chciał oddać potem spółki, która w 3 lata zrobiła 100 milionów strat netto... w linku poniżej wszystko ładnie opisane:Teraz doczytałem że totolotek jest powiązany z bestbet24, nigdy bym nie przepuszczał że totolotek wpadnie w takie ręce.
No to ładnie Ministerstwo finansów działa wydając pozwolenia bankrutom.gość (Kamil Kliniewski) był słupem bwina i w ich imieniu przejmował totolotka. Sprawa toczy się od 2018r. nie chciał oddać potem spółki, która w 3 lata zrobiła 100 milionów strat netto... w linku poniżej wszystko ładnie opisane:
Polsko - niemiecka wojna o Totolotka - E-PLAY.PL
Trzeci w kraju bukmacher trafił w ręce niemieckiej Grupy Gauselmann. W jaki sposób? Tym zajmuje się sad i prokuratura od 17 grudnia 2018 r.e-play.pl
Poczytaj sobie więcej na ten temat. Koszty prowadzenia firmy bukmacherskiej w Polsce są ogromne. Zarabia tylko kilku największych graczy. Reszta, zwłaszcza tych bestbetopodobnych jest grubo na minusie i prędzej czy później spotka ich taki sam los.Bukmacher na dłuższą metę teoretycznie powinien być na plusie. Jakim cudem bukmaker mógł zbankrutować? Pomijając nawet koszty pracowników, analityków etc. i tak powinni mieć zysku z zakładów.
Ja tam przestałem do nich wplacać jak na 200 pln wypłaty przyszło mi czekac ponad tydzień