psychol32
Użytkownik
W tej sprawie raczej nie ma sensu. Zleciłem wypłatę tego co miałem. Ze dwa dni poczekam. Jak nie dostanę kasy to wtedy będę pisał.Pisałeś do nich czy raczej dać sobie spokój.
W tej sprawie raczej nie ma sensu. Zleciłem wypłatę tego co miałem. Ze dwa dni poczekam. Jak nie dostanę kasy to wtedy będę pisał.Pisałeś do nich czy raczej dać sobie spokój.
Też miałeś wykluczenie? Sami wypłacili czy się upominałeś?Mi wypłacili wszystko.
Po jakim czasie dostałeś kasą?Tak. Zleciłem wypłatę i poszło bez problemu
Witam, otrzymałeś już może swoją wypłatę ?Zagadałem na czacie to dostałem odpowiedź że może nastąpić opóźnienie ponieważ dział bezpieczeństwa zainicjował dodatkowe kontrole dotyczące mojej wypłaty.
Nie dostałem. W niedzielę lub poniedziałek wracam z urlopu i wtedy będę myślał co robić dalej.Witam, otrzymałeś już może swoją wypłatę ?
Na stronie mobilnej nie ma tego problemuU mnie nic to nie daje
Tylko z telefonu się loguje. Z tego co widzę to tylko problem jest na moim iPhone na innych działa ok. DziwneNa stronie mobilnej nie ma tego problemu
jak ma sie limit w betitall to mozna grac w pledoo czy limit przechodzi z automatu (ten sam wlasciciel dla obu bukow)?A w tym pledoo to jak obstawiać ? Wchodzę w zakładkę sport, dodaje typ i pod stawką dalej piszę log in chociaż jestem zalogowany.