Djokovic-Hurkacz
Djoko, jakby nie moze do konca zlapac formy, Hurkacz w tym roku zaskakuje, ale czy na tyle by ograc Nole? Osobiscie troche watpie.Ogladalem wczoraj Hurkacza z Lajovicem, w pierwszym secie i zeby nie serwis Hurkacza Serb, by wzial 1 seta a potem mogloby byc roznie ale obydwa grali ogolnie niezle.
Novak to wciaz Novak, choc z drugiej strony takie nazwiska motywuja do lepszej gry.Wg mnie jednak Djoko 2 1.
Nadal-Alcaraz
Mega ciekawe spotkanie.Wg h2h 2 0 Nadal, ale coraz bardziej mlodszy Hiszpan go podgryza.Bylo 20 potem 21 a teraz moze zwyciestwo Alcaraza?Wg mnie bardzo prawdopodobne.Widze to ogolnie tak, ze dzisiaj wygra a jutro przegra.Rafa mnie nie przekonuje, poczatek sezonu fantastyczny, w sumie obaj maja, ale wczoraj nawet z Goffin sporo sie nameczyl by wygrac.Alcaraz na pewno glodny tego zwyciestwa, wybiegany, serwis niezly I jak glowa bedzie trybic to, to wezmie.
Alcaraz 1,9
Rublev-Tsitsipas
Rusek w ogole do mnie nie trafia,obecnie chyba lekko pod forma a Tsitsipas gra swoje.Rublev bez bardzo dobrej formy wg mnie po prostu nie ma podjazdu, z optymalnie grajacym Grekiem.
Auger-Zverev 1 2,62
Tutaj tez bym szedl w strone Kanadyjczyka.Widac,ze Madryt mu sluzy,Zverev z Cilicem potrafil zrobic z 42 I bp 4 6, czym w ogole mnie nie przekonuje.Wiadomo, Zverev to Zverev ale ostatnio nawet Auger ma coraz wiecej do powiedzenia w bezppsrednich starciach, co dodatkowo zacheca.