Eco żarło ok 5% . Jeton wygląda pod tym względem bardzo slabo , ale to wina przewalutowania. Maja najgorsze ze wszystkich portfeliW przypadku adv cash jak karta byla w euro to przy wyplatach z bankomatu zabieralo >10% za przewalutowanie. W przypadku ecopayz chyba bylo podobnie jak mieli dostepne karty tylko w obcej walucie. Takze tutaj powinno byc podobnie z oplatami.
Mi eco roznie zabieralo, nie pamietam dokladnie ile, ale raz sie zdenerwowalem jak zabrali mi 75zl albo 128 od 1000, ale nie wiem czy to wina bankomatu i wybrania opcji wyplac w euro/przelicz na zl czy jakos tak. Tak czy sia raz sie nadzialem na bardzo wysoka prowizje, ale to juz przy koncowce uzywania karty w euro. Ja to pisze informacyjnie, zeby nikt nie wyplacal za duzo karta w euro sprawdzajac limity, bo sie moze rozczarowacEco żarło ok 5% . Jeton wygląda pod tym względem bardzo slabo , ale to wina przewalutowania. Maja najgorsze ze wszystkich portfeli
Na revolut wypłacisz. Dane do przelewu masz na swoim koncie RevolutMam kasiorke na jettonie w PLN.
Chciałbym wypłacić je ale nie na konto bankowe. Czy istnieje jakaś metoda żeby je wypłacić ale nie na konto? Mam np. Konto zen wraz z kartą mastercard oraz konto na revolucie. Jeśli tak to jakie dane podać na jettonie do wypłaty żeby kasa doszła na Zen lub revolut?
betwinnerKtoś poleci jakiego buczka z jetonem oprócz 22bet?
Chodzi o takiego co wypłaca bez problemu i nie kombinującego nic wobec polskich graczy
WebbySlot. Pierwsza wypłata 4 dni ale kolejne już po kilka godzin.Ktoś poleci jakiego buczka z jetonem oprócz 22bet?
Chodzi o takiego co wypłaca bez problemu i nie kombinującego nic wobec polskich graczy
Ja wypłacałem na MuchBetter. Pierwszy przelew przeszedł bez problemu. Przy drugim zablokowali mi konto. Poza tym kilka dni temu dostałem info ze od jutra nie przyjmują depozytów przez IBAN. Ciekawe czy to samo nie czeka inne portfele.Mam kasiorke na jettonie w PLN.
Chciałbym wypłacić je ale nie na konto bankowe. Czy istnieje jakaś metoda żeby je wypłacić ale nie na konto? Mam np. Konto zen wraz z kartą mastercard oraz konto na revolucie. Jeśli tak to jakie dane podać na jettonie do wypłaty żeby kasa doszła na Zen lub revolut?
888starz. Mam konto od roku, regularnie wpłacam/wypłacam i żadnego problemu. Dodatkowo bardzo często wpłacam jetonem a wypłacam na skrilla, a stamtąd już albo na konto albo gotówkę w bankomacie przy użyciu karty skrilla.Mam kasiorke na jettonie w PLN.
Ale jakiej konkretnie obcej waluty? Ja używam tylko PLN i EUR to Jeton jest całkowicie darmowy teraz jak dla mnie.Da sie jakos wyprowadzic od nich obca walute zeby milionow nie stracic na przewalutowaniu? Jest jakis sposob?
I jaki masz kurs jak chcesz EURO przewalutowac na PLN?Ale jakiej konkretnie obcej waluty? Ja używam tylko PLN i EUR to Jeton jest całkowicie darmowy teraz jak dla mnie.