>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna - AKO Master

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Magical Snap - 2022.04.01 17.02 - 005.png

AKO Master

Sport, sport i jeszcze więcej sportu! Dawno nie było ale już jest, powraca, najukochańszy, jedyny w swoim rodzaju AKO MASTER. Po raz kolejny przygotowaliśmy konkurs dla fanów kuponów AKO z wieloma zdarzeniami. Postaw zwycięski kupon z min. 1 zdarzeniem z piłki nożnej, za min. 10 zł, zaczynając od 5 AKO, a kończąc na minimum 15 AKO. Jeśli typerskie przeczucie Cię nie zawiedzie możesz wziąć udział w podziale 150 000 zł!

Zasady konkursu:

• Oferta: prematch
  • Kupony: AKO
  • Kanały: strona www, strona mobilna, aplikacja mobilna i punkty przyjmowania zakładów

• Data:04.04.2022 - 18.04.2022
    • Etap 1: 04.04 – 07.04 – okres na zrobienie zwycięskiego kuponu min. 5 AKO
    • Etap 2: 08.04 – 13.04 – okres na zrobienie zwycięskiego kuponu min. 10 AKO
    • Etap 3: 14.04 – 18.04 – okres na zrobienie zwycięskiego kuponu min. 15 AKO
  • Stawka kuponu: min. 10 zł brutto

• Kurs każdego zdarzenia na kuponie: min. 1,20 (bez względu na liczbę zdarzeń na kuponie)
  • Nagroda: 150 000 zł w pkt FKP do podziału dla zwycięzców

Nie masz konta w Fortunie, nic straconego - załóż je wchodząc na efortuna.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
1000x100.jpg

Otrzymane punkty reputacji: +624
G 621

gruby_czarny

Użytkownik
Czy wszyscy dostajecie powiadomienia mailem albo pop-upem na stronie że przeszliście do kolejnego etapu ?
Bo u mnie czasem brak informacji i musze się zastanawiać czy czegoś nie popsułem na kuponie względem regulaminu

X 24,4K

xoli20

Użytkownik
Czy wszyscy dostajecie powiadomienia mailem albo pop-upem na stronie że przeszliście do kolejnego etapu ?
Bo u mnie czasem brak informacji i musze się zastanawiać czy czegoś nie popsułem na kuponie względem regulaminu
Ja kilka edycji już nawet wygrałem a ani razu nie dostałem żadnego powiadomienia

Otrzymane punkty reputacji: +207
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Nie powiadamiają. Niejako musisz sam wiedzieć czy Twój wygrany kupon jest zgodny z regulaminem.

Kto zaczyna dziś walkę w 3-cim etapie?

Dr House 121,9K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
Niestety poległem, chyba z 7 kuponów z 1 błędem... graty dla tych co ukończyli bo podejrzewam że jakieś 4000 wpadnie 😉

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Szacun jak 1875 to nie jest dużo
Może źle się wyraziłem. To bardzo dużo i bardzo fajna wygrana. I byłbym skrajnym ignorantem gdybym narzekał. Jednak wygrana ta jest sporo mniejsza od tych z poprzednich edycji, co sprawia że osobiście będę się zastanawiał czy znów stawiać 50 kuponów (poświęcając kilkaset złotych oraz kilka godzin czasu) na III etap w ewentualnej kolejnej edycji. Ot co 😉

Otrzymane punkty reputacji: +272
Dr House 121,9K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
Pierwsze 2 etapy przeszedłem za pierwszym kuponem...trzeci etap gdyby nie zwrot i to o dziwo z piłki nożnej (jakiś mecz w USA przełożyli ze względu na pogodę) też miałbym zaliczony z marszu. Nie liczyłem ale ~30 kuponów postawiłem potem. 3/4 z nich grałem za punkty więc jakoś nie boli wtedy przegrana. Ale rzeczywiście gdybym miał grać za swoje to też zastanowiłbym się czy jest sens wydać np. 500 żeby dostać no właśnie nie wiadomo ile. Choć przy 350 osobach w tym etapie liczyłem że 1/10 ukończy więc jakieś 4000 wpadnie. Wygrało więcej i gratulacje, choć wpływ na to ma jednak termin ostatniego etapu. Ciężej byłoby to skończyć gdyby nie było tylu meczów w weekend.

P.S
A może by tak podnieść pulę do 250000 i zrobić trzy etapy ale z minimalnym kursem 1,25??

Otrzymane punkty reputacji: +505
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Pierwsze 2 etapy przeszedłem za pierwszym kuponem...trzeci etap gdyby nie zwrot i to o dziwo z piłki nożnej (jakiś mecz w USA przełożyli ze względu na pogodę) też miałbym zaliczony z marszu. Nie liczyłem ale ~30 kuponów postawiłem potem. 3/4 z nich grałem za punkty więc jakoś nie boli wtedy przegrana. Ale rzeczywiście gdybym miał grać za swoje to też zastanowiłbym się czy jest sens wydać np. 500 żeby dostać no właśnie nie wiadomo ile. Choć przy 350 osobach w tym etapie liczyłem że 1/10 ukończy więc jakieś 4000 wpadnie. Wygrało więcej i gratulacje, choć wpływ na to ma jednak termin ostatniego etapu. Ciężej byłoby to skończyć gdyby nie było tylu meczów w weekend.

P.S
A może by tak podnieść pulę do 250000 i zrobić trzy etapy ale z minimalnym kursem 1,25??
Nie zdziwię się jak to prędzej czy później wejdzie. W zeszłym roku pierwsze edycje miały minimalny kurs 1.15. Ale niezaprzeczalny jest fakt, że piekielnie ciężko jest zrobić AKO15 z kursami minimum 1.25. Szacuję, że byłoby wówczas 25 zwycięzców i każdy otrzymałby po 10k. A jeśli tak, to jednak bukmacherowi bardziej na rękę byłoby pozostać przy obecnej opcji.

Do góry Bottom