>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Superbet - Startuje Super Box z pulą nagród 5 000 000 PLN

Waldi1979 2,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Ze względu na datę startu akcji „Super Box” 1 kwietnia, wiele osób może nie uwierzyć w tę wiadomość – „5 baniek? Poważnie?”. Od razu należy zatem zaznaczyć, że wszystko co tutaj przeczytacie jest prawdą, a żarty zostawiamy dziś innym. Super Box od bukmachera Superbet, to codziennie inny bonus przez cały kwiecień. Łączna pula nagród wynosi łącznie aż 5 milionów złotych w bonusach!

GRAFIKA.png

Kwiecień w Superbet zapowiada się ekscytująco! Codziennie bonus do wzięcia dla każdego, codziennie w innej formule i codziennie trafiający w gusta wielu użytkowników. Łącznie aż do 5 000 000 złotych. Wow.

Już dziś możecie wejść na swoje konto i zobaczyć, co przygotował nasz partner na pierwszy dzień akcji. Jeśli jeszcze nie macie konta w Superbet, to perspektywa codziennego odkrywania 30 niespodzianek wydaje się ciekawym pomysłem na każdy kwietniowy poranek. Możecie się zarejestrować dziś, możecie to zrobić jutro, a nawet ostatniego dnia akcji, ponieważ można do niej dołączyć w każdej chwili. Na wszelki wypadek znajdziecie tutaj: formularz rejestracyjny Superbet.

Kampanie obejmować będą zakłady przedmeczowe i live, najważniejsze wydarzenia sportowe oraz gry karciane i wirtualne. Dla każdego zatem coś miłego, można zarówno skorzystać ze wszystkich 30 okazji, a można wyłącznie z tych wybranych, które najbardziej pasują do Twojej SUPER GRY. Będą trafiały się także niespodzianki w postaci darmowych freebetów – te odbierajcie na pewno, ale żeby to zrobić trzeba codziennie logować się na swoje konto i sprawdzać kiedy będą dostępne. Możecie to zrobić zarówno przez www, w wersji mobilnej strony Superbet, jak i w najlepszej na rynku bukmacherskim aplikacji mobilnej. Na pewno w łatwy sposób znajdziecie miejsce odkrywania kolejnych promocji

SUPER BOX SCREEN.PNG

Akcja bardzo przypomina grudniowy „kalendarz adwentowy” Superbet, ale tym razem ma ją cechować jeszcze większa różnorodność i jeszcze wyższa kwota rozdanej kasy. Superbet spodziewa się rekordowej liczby użytkowników, którzy podzielą między siebie wszystkie bonusy. Możesz do nich dołączyć, Super Box czeka z pierwszym bonusem!

Szczegóły -> TUTAJ!

Nie masz konta w Superbet, nic straconego - załóż je wchodząc na superbet.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
Magical Snap - 2021.09.03 13.33 - 002.png

X 24,4K

xoli20

Użytkownik
Znów będzie to co ostatnio, że dla jednych wybranych po 100 zł dziennie a dla innych po 5? Jak tak to kolejna słaba promka u nich, o ile oczywiście nie jesteś tym wybranym

A 40,7K

ar0nek

Użytkownik
Znów będzie to co ostatnio, że dla jednych wybranych po 100 zł dziennie a dla innych po 5? Jak tak to kolejna słaba promka u nich, o ile oczywiście nie jesteś tym wybranym
Każda promka ktora daje kase za free jest dobra. Ja jestem z tych "pokrzywdzonych" i dziś dostałem 5zl. Wiem ze wiekszosc ma 10zl. Ale skoro jest za free to biore i nie narzekam

Otrzymane punkty reputacji: +207
successful 2,8M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Ja otrzymałem 20 złotych i uważam tak jak ar0nek - nie należy czuć się pokrzywdzonym w momencie otrzymania czegoś zupełnie for free. To jest 5, 10 albo 20 złotych zupełnie za darmo. Nie mam żadnego problemu z tym że ktoś inny otrzyma 100.

X 24,4K

xoli20

Użytkownik
Bardziej chodziło mi w kontekście innych promocji: kasa za free jest zawsze ok, ale to pojawi się pewnie parę razy a większość to raczej będą inne promki gdzie coś trzeba zagrać. I wtedy już nie jest tak dobrze jeśli nie trafisz większego bonusu, przynajmniej moim zdaniem

successful 2,8M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Bardziej chodziło mi w kontekście innych promocji: kasa za free jest zawsze ok, ale to pojawi się pewnie parę razy a większość to raczej będą inne promki gdzie coś trzeba zagrać. I wtedy już nie jest tak dobrze jeśli nie trafisz większego bonusu, przynajmniej moim zdaniem
To prawda ale zauważ że jeśli otrzymałbyś bonus 100 zł do dwukrotnego obrotu po kursie min. 1.60 singiel (lub powyżej 2.00 AKO minimum kurs 1.30 każde zdarzenie) to istniałoby relatywne zagrożenie że - w przypadku nietrafionych kuponów - straciłbyś to co masz na depozycie (bo środki są stamtąd pobierane w pierwszej kolejności) no i swój bonus. Wszak kwotą 200 zł trzeba byłoby obrócić. Gdybyś otrzymał bonus 10 zł to ryzyko jest niby mniejsze. Mówię niby bo osobiście jestem zwolennikiem tych wyższych bonusów i tym samym wyższych kwot do obrotu :) . Ale nie będę miał absolutnie nic przeciw sytuacji ze Ty otrzymasz 100 zł a ja "tylko" 20. Cały czas to dodatkowe środki na grę :)

K 650

kamil997

Użytkownik
Ciekawi mnie czy oni maja zysk z tych promocji wszystkich ? Przeciez jak gracze pograja i przegraja wszystkie bonusy to i tak w podatku duzo trzeba oddac a oni maja chyba najmniejsze marze na polskim rynku.

successful 2,8M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Ciekawi mnie czy oni maja zysk z tych promocji wszystkich ? Przeciez jak gracze pograja i przegraja wszystkie bonusy to i tak w podatku duzo trzeba oddac a oni maja chyba najmniejsze marze na polskim rynku.
Myślę że w dużej mierze liczą na mocny przypływ nowych graczy dzięki takiej promce. I druga rzecz - dość powszechna jest sytuacja gdzie gracz np. zarobi 300 zł dzięki bonusom, postawi wszystko na podwojenie. Przegra i wpłaci nowy depozyt żeby się odbić. Typowy manewr więc myślę że ta promocja - choć naprawdę atrakcyjna - jest ze wszech miar przemyślana 🙂

Otrzymane punkty reputacji: +90
Do góry Bottom